szukam normalnego koleszki do popisania czy cos. Najlepiej dresiarza bo nie kręcą mnie lamusy
signum ty lepiej na siebie spujz a nie oczerniaj innych bo bo ginia nie jestes
ale ty upierdliwa jestes
ktoś lubi dzielić ludzi na lepszych gorszych madrych i głupich ,a może zacząc od siebie krytyke
wziela za duzo prochuw
oj Robercik Robercik...to jest forum ogólne dostepne miejsce gdzie każdy ma prawo napisać swoją opinie ,wiec wez na luz
ja tam wkoło widze tylko ludzi normalnych
Robert to nie okulary ale wyniesione wychowanie z domu ,nigdy nie krytykuj kogos kogo nie znasz ...
Robert czemu piszesz tu bzdury??? Tibi ty tez nie lepszy od Eliota a te masz wielbicielki
\"szukam normalnego koleszki do popisania czy cos\" czy co?
he jeśli macie krytykować mnie lub dresiarzy to krótko mówiąc **cenzura** alać mi stąd i wbic sie na inny temacik
a sie tu działo nono
wczoraj zarabiałam na rachunki bo na chlebek i tak nie wystarcza a dzisiaj to tu to tam
w sumie nie głupi pomysł byle nie był podobny do ciebie
nie wymagam aby moje wypowiedzi zmiękczały serducha ale jak sprawiają przyjemność to cieszy
Kaja cos taka bojowo nastawiona ,,,,,,,,,,
że ja ?
ta wzięła teraz wywaliła cyc i na coś liczy
Robercik wiec siedz cicho sza ,,,,,,,sama się przyzna .....
chodząca encyklopedia jak wiemy
a my to od macochy biedulki niedouczone ,tak to jest jak sie na wagary chodziło
jak wszyscy szli to ja też a niedouczona to chyba ty
ty się Roberto nie krępuj jak chcesz o mnie napisać to pisz tylko ja wiem co byś napisał
Kaja przecie wiem ze ja nie ,,,,,,,,nawet do podstawówki mnie nie wpuscili
i za to masz Robert wiem że nie chcesz ale postanowiłam zrobić chwilę dobroci dla ciebie Jola siedziałaś na ławce przed szkołą
pilnowałam by ja nie okradli lub podpalili
podsłuchiwałaś pod oknem więc trochę umiesz
normalnie umiem sie podpisac imieniem i nazwiskiem .......a to wystarczy .........
tak kochanie bo jak byś ty wzięła kredyt jak byś tylko umiała xxx ale że umiesz Przemek ci kredyta da
Disco polo,polo disco dla tej muzyki zrobie wsysko
szukam normalnego koleszki do popisania czy cos. Najlepiej dresiarza bo nie kręcą mnie lamusy
signum ty lepiej na siebie spujz a nie oczerniaj innych bo bo ginia nie jestes
ale ty upierdliwa jestes
ktoś lubi dzielić ludzi na lepszych gorszych madrych i głupich ,a może zacząc od siebie krytyke
wziela za duzo prochuw
oj Robercik Robercik...to jest forum ogólne dostepne miejsce gdzie każdy ma prawo napisać swoją opinie ,wiec wez na luz
ja tam wkoło widze tylko ludzi normalnych
Robert to nie okulary ale wyniesione wychowanie z domu ,nigdy nie krytykuj kogos kogo nie znasz ...
Robert czemu piszesz tu bzdury???
Tibi ty tez nie lepszy od Eliota
a te masz wielbicielki
\"szukam normalnego koleszki do popisania czy cos\" czy co?
he jeśli macie krytykować mnie lub dresiarzy to krótko mówiąc **cenzura** alać mi stąd i wbic sie na inny temacik
wczoraj zarabiałam na rachunki bo na chlebek i tak nie wystarcza
a dzisiaj to tu to tam
nie wymagam aby moje wypowiedzi zmiękczały serducha ale jak sprawiają przyjemność to cieszy
Kaja cos taka bojowo nastawiona ,,,,,,,,,,
Robercik wiec siedz cicho sza ,,,,,,,sama się przyzna .....
chodząca encyklopedia jak wiemy
jak wszyscy szli to ja też
a niedouczona to chyba ty
Kaja przecie wiem ze ja nie ,,,,,,,,nawet do podstawówki mnie nie wpuscili
pilnowałam by ja nie okradli lub podpalili
podsłuchiwałaś pod oknem więc trochę umiesz
normalnie umiem sie podpisac imieniem i nazwiskiem .......a to wystarczy .........
tak kochanie bo jak byś ty wzięła kredyt jak byś tylko umiała xxx
ale że umiesz Przemek ci kredyta da