ja jej zaraz zrobie pobudke jak zadzwonie i ja z lekka opier.obiecala sie stawić
do prcy dzis idzie ..pewnie obzera sie truskawkami
hmhmhmhm teraz mało kumam o sobie o mnie czy o Kai to bylo ,bo mi sie nadal lodów chce
no ja mysle że podniesiemy jej troche cisnienia,,,,wtedy nie bedzie mysleć o głupotach
powazne bedziemy w trumnach ,choć co do mnie to i tego nie obiecuje
ja chce wczesniej grobowiec sobie wybudować taki ze salonem i łazienką ,coby gości miec gdzie przyjmować czasami jakas imprezka
nawet mi sie nie waż ,,,,,,masz byc honorowym gościem
Kaja se nabrechtała normalnie ,spac dzisiaj nie pójdzie za kare
ta zameldowala się o 23 ....
Kaja wyjdz juz z tej straznicy i tak pożaru nie bedzie
normalnie łune widac aż umnie a to tylko 60km
hahahah oby nie ,chce żywą kaske,,,,,,ale oznajmiam ze już jest zameldowała sie umnie na gg
jak ja wam kuwa skopie upy to zobaczycie uszy mi odpadną tak pieką teraz wiem dlaczego
to ja moze w kaciku postoje by mnie niezauwazyla
dbry wieczór słoneczka moje tak bardzo tęskniłam za wami bo was jar tak lepiej
kuwa teraz na to wpadłam że to prawda jest ło matko siostra ty nie do kącika bo jesteś za duża i tak cię widać
jar jak cię kupiłam to pakuj upe w samolot czy co tam chcesz i przyjeżdżaj natychmiast
a żebyś wiedział że jest boisko sportowe i kort chłopaki ze straży oświetlenie zrobią
Kaju i tak Cie kochamy a Ty nas ,,,,,,,,,no z kim bedziesz miec jak dobrze jak nie z nami
topole kochany topole
szybko będziesz jak widzę
chwalipięta w kącie stała
nie zdążysz zacząć i już jest koniec rozumiem
nie popadaj w kompleksy poradzimy sobie z tym problemem
szybki numerek to ty sobie strzel w czasie lotu a nie ze mną nie gadam z tobą
a do mnie kto przyleci ,,,,,,,,,już lądowisko przygotowałam
potrzebuje 1200 metruw gladkiego ladu
chce ptasiego mleczka ,malage kasztanki no i wisni w czekoladzie acha ,,,,,,,,,,i dobrego drinka
Aguś super marzenia ja niestety takie to hmhmhmhm to raczej nierealne marzenia
ani moje .znowu sama w wielgachnym łożu
ja jej zaraz zrobie pobudke jak zadzwonie i ja z lekka opier.obiecala sie stawić
do prcy dzis idzie ..pewnie obzera sie truskawkami
hmhmhmhm teraz mało kumam o sobie o mnie czy o Kai to bylo ,bo mi sie nadal lodów chce
no ja mysle że podniesiemy jej troche cisnienia,,,,wtedy nie bedzie mysleć o głupotach
powazne bedziemy w trumnach ,choć co do mnie to i tego nie obiecuje
ja chce wczesniej grobowiec sobie wybudować taki ze salonem i łazienką ,coby gości miec gdzie przyjmować czasami jakas imprezka
nawet mi sie nie waż ,,,,,,masz byc honorowym gościem
Kaja se nabrechtała normalnie ,spac dzisiaj nie pójdzie za kare
ta zameldowala się o 23 ....
Kaja wyjdz juz z tej straznicy i tak pożaru nie bedzie
normalnie łune widac aż umnie a to tylko 60km
hahahah oby nie ,chce żywą kaske,,,,,,ale oznajmiam ze już jest zameldowała sie umnie na gg
to ja moze w kaciku postoje by mnie niezauwazyla
jar jak cię kupiłam to pakuj upe w samolot czy co tam chcesz i przyjeżdżaj natychmiast
Kaju i tak Cie kochamy a Ty nas ,,,,,,,,,no z kim bedziesz miec jak dobrze jak nie z nami
topole kochany topole
chwalipięta w kącie stała
nie zdążysz zacząć i już jest koniec rozumiem
a do mnie kto przyleci ,,,,,,,,,już lądowisko przygotowałam
potrzebuje 1200 metruw gladkiego ladu
chce ptasiego mleczka ,malage kasztanki no i wisni w czekoladzie acha ,,,,,,,,,,i dobrego drinka
Aguś super marzenia ja niestety takie to hmhmhmhm to raczej nierealne marzenia
ani moje .znowu sama w wielgachnym łożu