Nie ma to jak babcine rady i powiedzonka...zawsze sluchalem babci i zle na tym nie wyszedlem...
SAJ77
01.08.2013 r. 21:00:15
A Ty sie Sylwia tak nie smiej...bierz Adamskiego,dobry gosc,albo lepiej wez mnie...Swoja skwaszona mine uzyskuje wkladajac lewego buta na prawa strone a prawego na lewa...
SAJ77
01.08.2013 r. 22:04:55
W czterdziestostopniowy upal,lod rozpuszcza sie zbyt szybko,musisz wymyslec inna pocieszanke...
to jade z Toba
bedziesz wiosłować
bo juz chetnych brak
niema sprawy kondycje mam
sylwio jestes nie w temacie gadamy o wiosłach
wlasnie moze poplyniesz z nami ???
to samo chcialamjej zaproponowac ale moze ktos by plywał za burtą
adamski ci zadal pytanie moze odpowiesz chetnie was samych zostawie i moge plynac za burtą kontycje mam wiec nic mi nie grozi
Sylwia niema ochoty zemna miec cos do czynienia
tu to wiekszosc osob szybko się upszedza ja tam nic do ciebie niemam nic mi nie zrobiles ani chyba nikomu tutaj raczej trudno pszez monitor
sie syluś posuń też sie przepłyne
Tereska masz racje jestesmy tu zeby mile spedzic czas a nie zeby grac na nerwach
ale w kapoku bo ja zaraz idę na dno to z racji wieku i obwisłych piersi podobno
bez strachu ja bende
Sylwia ale Ty masz plany
nie mogę być w wodzie bo zahaczę nimi o dno i ni uja nie popłyniemy
no weż przecież on robi jako drążek sterowniczy sie tak chwali że zawsze jest w gotowości
ja je przycisne do siebie
Pozdrawiam wszystkich http://www.bysio.com/i/web1.freemobo.com/repository/314957.1314.gif
Dla mych znajomych http://www.reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/cm3p9q6lbm4086uk8obi4k0rh0/indexweb.htm
Sylwia co sie stalo ???
kartka jest debeściarska
Sylwia to co jest ok ?
no jak Tobie sie podobalo to jest OK
Mr Adamsky,ponad 600t postow i dalej nic...?...
niestety nikt mie niechce
chyba Her Adamski
Jak Sylwii się podoba to jest ok
Nie ma to jak babcine rady i powiedzonka...zawsze sluchalem babci i zle na tym nie wyszedlem...
A Ty sie Sylwia tak nie smiej...bierz Adamskiego,dobry gosc,albo lepiej wez mnie...Swoja skwaszona mine uzyskuje wkladajac lewego buta na prawa strone a prawego na lewa...
W czterdziestostopniowy upal,lod rozpuszcza sie zbyt szybko,musisz wymyslec inna pocieszanke...