Ostatnio ktos powiedzial filozofia pozwala romawiac samemu ze soba prwda to?
Konto usunięte
25.01.2010 r. 23:51:21
nie, to schizofrenia...
Konto usunięte
26.01.2010 r. 00:39:11
ja bymto nazwał schizofremia ale jak lubisz sama do siebie gadac to sie niemaartw to dopiero poczatkowe stadjum no chyba że juz grzebiesz w zebach i szukasz kopalni djametów o wtedy to powinnas leczyc
Konto usunięte
26.01.2010 r. 00:54:35
Rip, to też jest rozwiązanie
Konto usunięte
26.01.2010 r. 03:01:11
A to słyszałaś że filozofia pozwala samemu uprawiać sex .
rozważna
13.05.2010 r. 11:32:57
a ja myślałam,z ę to ja jestem stuknięta
Konto usunięte
13.05.2010 r. 11:49:58
wy rozmawiace o filozofi czy schizofremi ??? bo sie pogłubiłem
Konto usunięte
13.05.2010 r. 11:56:38
kurde to jak jade quadem czasami to sam do siebie gadam czy skoczyc czy nie
Konto usunięte
13.05.2010 r. 12:27:34
hmm powoził bym sie na łyżworolkach ale niemam z kim
Konto usunięte
13.05.2010 r. 12:35:57
takich problemów nigdy nie miałem żeby sie kłucic ale lubie sobie pojezdzic wczoraj jezdziłem a raczej woziłem dziecko ciotki
Konto usunięte
13.05.2010 r. 12:49:11
a no tak lubie jezdzic zwiedzac ale spacerowac też tylko samemu to tak głupio spacerowac.
Konto usunięte
13.05.2010 r. 12:54:50
hmm mam psa ale to warjat zreszta unas po wsi :0 z moim psem on bu ludzi zjadł wiem bede jezdził z kotem w kieszeni
Konto usunięte
13.05.2010 r. 13:04:07
wzeszłym roku tak miałem że taka jedna pani chciała kotka noto jak jechałem do krakowa wsiadłem w busa z tym kotem w bluzie zaczonł mi uciekac i biegac po busie przypał miałem jak nic ale przezto wszystkie kotki trafiły do fajnych ludzi teraz jak bede miał jechac na rolki to pewnie zamna beda te kocieta biegac
Konto usunięte
13.05.2010 r. 13:11:24
hehehe ja tylko miałem raz tak że wpadłem w krzaki chciałem byc wczesniej w domu wiec złapałem sie quada którym brat jechał nie wyrobłem na zakrecie i wpadłem długo mnie bolały kolana
Konto usunięte
13.05.2010 r. 13:19:01
hm my taak z bratem na qquadach mamy on wyjerzdzał a ja wierzdzałem do garazu i baach jeden wpadł do kanału a drugi pod scianaa leżał
Konto usunięte
13.05.2010 r. 13:25:58
no ja tak od małego jak gdzies głowy nie rozwale to złame reke lub noge
Konto usunięte
13.05.2010 r. 13:32:39
ja już pomyslałem wykupiłem nw na quady samochodem mało jeżdze bo wszedzie kładem dojade mniej miejsca na parkingu zajmuje i rozpedzam sie nim do 110k/H
Ostatnio ktos powiedzial filozofia pozwala romawiac samemu ze soba prwda to?
nie, to schizofrenia...
ja bymto nazwał schizofremia ale jak lubisz sama do siebie gadac to sie niemaartw to dopiero poczatkowe stadjum no chyba że juz grzebiesz w zebach i szukasz kopalni djametów o wtedy to powinnas leczyc
Rip, to też jest rozwiązanie
A to słyszałaś że filozofia pozwala samemu uprawiać sex .
a ja myślałam,z ę to ja jestem stuknięta
wy rozmawiace o filozofi czy schizofremi ??? bo sie pogłubiłem
kurde to jak jade quadem czasami to sam do siebie gadam czy skoczyc czy nie
hmm powoził bym sie na łyżworolkach ale niemam z kim
takich problemów nigdy nie miałem żeby sie kłucic ale lubie sobie pojezdzic wczoraj jezdziłem a raczej woziłem dziecko ciotki
a no tak lubie jezdzic zwiedzac ale spacerowac też tylko samemu to tak głupio spacerowac.
hmm mam psa ale to warjat zreszta unas po wsi :0 z moim psem on bu ludzi zjadł wiem bede jezdził z kotem w kieszeni
wzeszłym roku tak miałem że taka jedna pani chciała kotka noto jak jechałem do krakowa wsiadłem w busa z tym kotem w bluzie zaczonł mi uciekac i biegac po busie przypał miałem jak nic ale przezto wszystkie kotki trafiły do fajnych ludzi teraz jak bede miał jechac na rolki to pewnie zamna beda te kocieta biegac
hehehe ja tylko miałem raz tak że wpadłem w krzaki chciałem byc wczesniej w domu wiec złapałem sie quada którym brat jechał nie wyrobłem na zakrecie i wpadłem długo mnie bolały kolana
hm my taak z bratem na qquadach mamy on wyjerzdzał a ja wierzdzałem do garazu i baach jeden wpadł do kanału a drugi pod scianaa leżał
no ja tak od małego jak gdzies głowy nie rozwale to złame reke lub noge
ja już pomyslałem wykupiłem nw na quady samochodem mało jeżdze bo wszedzie kładem dojade mniej miejsca na parkingu zajmuje i rozpedzam sie nim do 110k/H