mnie się wydaje, że tak w niektórych sprawach to dobrze ale nie we wszystkich
nie może być tolerancji wobec agresywnych zachowań, wobec bandytyzmu, terroryzmu, przemocy i szantażu. Nie może być akceptowane chamstwo, brak taktu, brak poszanowania intymności, prywatności i wiele innych złych zachowań Tibi
super piosenka, tekst i wykonanie ">
co ci nie gra???
tibi a kogo tu tolerujesz za granica
nic nie jest tak jak dawniej
i dlatego zbaczacie z tej trasy
no ja tyle autrostad narabali
tolerancja.. żart idź jeden z drugim pokręć się po mieście wieczorem,a szybko spostrzeżesz jaka w polskim narodzie drzemie ta rzekoma tolerancja
Tolerancja czyli przyzwolenie, wobec pojęć o których mówisz...myślę, że jesteśmy bardziej tchórzliwi mniej lubimy się wychylać
Tibi a ty teraz z Sarą konkurujesz na nóżki...nie łądnie
jak bez formułek wypowiadam się w temacie co by autorka nie kasowała moich głupich postów
a skąd wiesz że Sara goli? ja myślałam o konkurencji na długość...oj długie masz
Tibi nie ma szans Sara jest bezkonkurencyjna
Agatka
dobra dobra to ile wzrostu ma ten model?
no no nogi do samej szyi
a co wyglądam na taką co nie toleruje odstępstw od normy
jak już Tibi apetycznie...smacznego
a wiesz że ja to nie ja
zastanawiam się czasem kto jest bardziej marzycielem Kobieta czy mężczyzna
Tibi jeszcze się taki nie znalazł dla którego warto skasować prowokacyjny profil i wysłać fotkę na maila
czyli ty jednak romantyk jesteś
mnie się wydaje, że tak
w niektórych sprawach to dobrze
ale nie we wszystkich
nie może być tolerancji wobec agresywnych zachowań, wobec bandytyzmu, terroryzmu, przemocy i szantażu. Nie może być akceptowane chamstwo, brak taktu, brak poszanowania intymności, prywatności i wiele innych złych zachowań
Tibi
super piosenka, tekst i wykonanie
">
co ci nie gra???
tibi a kogo tu tolerujesz za granica
nic nie jest tak jak dawniej
i dlatego zbaczacie z tej trasy
no ja tyle autrostad narabali
tolerancja.. żart
idź jeden z drugim pokręć się po mieście wieczorem,a szybko spostrzeżesz jaka w polskim narodzie drzemie ta rzekoma tolerancja
Tolerancja czyli przyzwolenie, wobec pojęć o których mówisz...myślę, że jesteśmy bardziej tchórzliwi mniej lubimy się wychylać
Tibi a ty teraz z Sarą konkurujesz na nóżki...nie łądnie
jak bez formułek wypowiadam się w temacie co by autorka nie kasowała moich głupich postów
a skąd wiesz że Sara goli? ja myślałam o konkurencji na długość...oj długie masz
Tibi nie ma szans
Sara jest bezkonkurencyjna
dobra dobra to ile wzrostu ma ten model?
no no nogi do samej szyi
a co wyglądam na taką co nie toleruje odstępstw od normy
jak już Tibi apetycznie...smacznego
a wiesz że ja to nie ja
zastanawiam się czasem kto jest bardziej marzycielem Kobieta czy mężczyzna
Tibi jeszcze się taki nie znalazł dla którego warto skasować prowokacyjny profil i wysłać fotkę na maila
czyli ty jednak romantyk jesteś