we wszystkich kulturach pewność siebie jest postrzegana jako atrakcyjną ale jest masa ludzi która jej porostu nie mam a stara się ja w sobie odbudować często nieskutecznie ..
pomóż i podziel się swoimi poglądami na ten temat
Pesos
10.05.2013 r. 22:55:41
sam kiedys bylem bardzo niesmialy i wziolem sobie do serca takie slowa
ktos moze byc odemnie madzejszy ladniejszy byc dusza towazystwa pieknie mowic ale ten ktos nigdy nie bedzie mna
gosikw74
11.05.2013 r. 11:14:05
wow
Sołtys
11.05.2013 r. 11:20:07
faktycznie muj tez tak robil wszystko olewal
gosikw74
11.05.2013 r. 11:21:58
co twoj slawku?
Sołtys
11.05.2013 r. 11:24:58
piesek jak pesos ma na focie
gosikw74
11.05.2013 r. 11:33:33
ach
BAR_TI90
13.05.2013 r. 22:05:56
Bella moje zdanie na ten temat jest takie. Każda osoba jest atrakcyjna. Tylko nie wszyscy ludzie u danej osoby potrafią czasami to dostrzec ponieważ mają inne poglądy i upodobania. Ja przyznam się do tego iż może dla wielu osób nie jestem Bradem Pittem albo modelem z okładki. Ale ja według mojego mniemania czuję się zajebiście
BAR_TI90
13.05.2013 r. 22:44:54
Kazik nie **cenzura** głupot. Po prostu punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle.
Sołtys
14.05.2013 r. 00:27:54
napewno tak jest tylko rozumu brakuje
Malwina
14.05.2013 r. 11:20:10
Bo piękność, to nie tylko to co widać, piękno leży w duszy człowieka. Co z tego, że twarz urocza, głos miły, kiedy serce pełne fałszu, zazdrości i nienawiści
Malwina
14.05.2013 r. 11:38:52
a szkoda, uganiają się za ładną twarzą, pięknym ciałem i owszem, są szczęśliwe ale tylko przez chwilę
gosikw74
14.05.2013 r. 12:06:53
zgadzam sie z alys... nie wszyscy sa atrakcyjni...
lecz znow ci atrakcyjni wcale nie musza sie podobac innym atrakcyjnym... i tu pojawia sie wtedy kwestia gustu i upodoban
gosikw74
14.05.2013 r. 12:10:59
z toba tez sie malwi zgodze mozna sie zakochac w charakterze czlowieka
Pesos
14.05.2013 r. 12:29:02
dlaczego sadzicie ze uroda nie idze w parze z charakterem
fakt wyglad czesto ludzi robi pustych i bez wartości ale nie zawsze
Pesos
14.05.2013 r. 12:33:49
sam znam kilka kobiet które są piękne i niebanalne zarazem
Pesos
14.05.2013 r. 12:36:32
troche tak na glos zaczolem myslec
bo z zasady tak ogolnie sie mysli o ludziach
Pesos
14.05.2013 r. 12:46:32
po mojemu bark pewnosci siebie winika z braku akceptacji
i jedynym lekiem na to jest poprostu uwolnic sie od wpływu albo zaakceptować to co jest
Pesos
14.05.2013 r. 12:55:16
wes wyluzuj to ze wybieglem ze swoim zdaniem to nic nie znaczy
w sumie
Pesos
14.05.2013 r. 12:57:36
tak tylko kto w tych czasach ma na to czas zeby nad soba sie naprawde zastanowic i wsłuchać w siebie
Pesos
14.05.2013 r. 13:13:34
no ta troche miało byc to w formie pytania ale ucielo mi zdanie na tele. jak pisalem i potem pomyslalem ze sie ktos skapnie o co chodzi i nie warto poprawiac..sam bylem bardzo niesmialy i mi to cholernie ciążyło bylo az do czasu kiedy znalazłem wo czas na tem refleksje nad soba
gosikw74
14.05.2013 r. 14:28:41
kazik piekny tez jest atrakcyjny mowimy tylko o ludziach pieknych?? toz takich to przeciez tylko garstka....
sie napolemizowali chlopaki, jak to i z gustami tak i z wlasnymi opiniami jest... kazdy ma inne zdanie na jakis temat...
ludzie sa naprawde przerozni.. bardzo niesmialym jest byc niedobrze i za bardzo ekstrawaganckim tez nie... ale czasem nie da sie zmienic ani jednego, ani drugiego - tzn. tak wyposrodkowac... no a wtedy wszyscy moze byli by tacy sami i bylo by nudno
gosikw74
14.05.2013 r. 14:41:51
a kto nie pozwala? ja jestem soba i mi z tym dobrze, a kto nie akceptuje mojego sposobu bycia, to tez dobrze.... nie da sie wszystkiego lubic, tolerowac i kochac
Pesos
14.05.2013 r. 14:46:32
no gdyby wsztscy ludzie myśleli o tym tak jak wy zdecydowanie swiat byl by lepszy
gosikw74
14.05.2013 r. 14:49:12
a to juz teraz domyslam sie, ze piszesz o ludziach stad... o ich zachowaniach, tak?
ja pisze ogolnie o ludziach, skrytych, niesmialych, przebojowych jak i o tych pieknych duchowo i atrakcyjnych fizycznie... ogolnie o ludziach stad wole sie nie wypowiadac
we wszystkich kulturach pewność siebie jest postrzegana jako atrakcyjną ale jest masa ludzi która jej porostu nie mam a stara się ja w sobie odbudować często nieskutecznie ..
pomóż i podziel się swoimi poglądami na ten temat
sam kiedys bylem bardzo niesmialy i wziolem sobie do serca takie slowa
ktos moze byc odemnie madzejszy ladniejszy byc dusza towazystwa pieknie mowic ale ten ktos nigdy nie bedzie mna
wow
faktycznie muj tez tak robil wszystko olewal
piesek jak pesos ma na focie
ach
Bella moje zdanie na ten temat jest takie. Każda osoba jest atrakcyjna. Tylko nie wszyscy ludzie u danej osoby potrafią czasami to dostrzec ponieważ mają inne poglądy i upodobania. Ja przyznam się do tego iż może dla wielu osób nie jestem Bradem Pittem albo modelem z okładki. Ale ja według mojego mniemania czuję się zajebiście
Kazik nie **cenzura** głupot. Po prostu punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle.
napewno tak jest tylko rozumu brakuje
Bo piękność, to nie tylko to co widać, piękno leży w duszy człowieka. Co z tego, że twarz urocza, głos miły, kiedy serce pełne fałszu, zazdrości i nienawiści
a szkoda, uganiają się za ładną twarzą, pięknym ciałem i owszem, są szczęśliwe ale tylko przez chwilę
zgadzam sie z alys... nie wszyscy sa atrakcyjni...
lecz znow ci atrakcyjni wcale nie musza sie podobac innym atrakcyjnym... i tu pojawia sie wtedy kwestia gustu i upodoban
z toba tez sie malwi zgodze
mozna sie zakochac w charakterze czlowieka
dlaczego sadzicie ze uroda nie idze w parze z charakterem
fakt wyglad czesto ludzi robi pustych i bez wartości ale nie zawsze
troche tak na glos zaczolem myslec
bo z zasady tak ogolnie sie mysli o ludziach
po mojemu bark pewnosci siebie winika z braku akceptacji
i jedynym lekiem na to jest poprostu uwolnic sie od wpływu albo zaakceptować to co jest
wes wyluzuj to ze wybieglem ze swoim zdaniem to nic nie znaczy
w sumie
tak tylko kto w tych czasach ma na to czas zeby nad soba sie naprawde zastanowic i wsłuchać w siebie
no ta troche miało byc to w formie pytania ale ucielo mi zdanie na tele. jak pisalem i potem pomyslalem ze sie ktos skapnie o co chodzi i nie warto poprawiac..sam bylem bardzo niesmialy i mi to cholernie ciążyło bylo az do czasu kiedy znalazłem wo czas na tem refleksje nad soba
kazik piekny tez jest atrakcyjny
mowimy tylko o ludziach pieknych?? toz takich to przeciez tylko garstka....
chlopaki, jak to i z gustami tak i z wlasnymi opiniami jest... kazdy ma inne zdanie na jakis temat...
sie napolemizowali
ludzie sa naprawde przerozni.. bardzo niesmialym jest byc niedobrze i za bardzo ekstrawaganckim tez nie... ale czasem nie da sie zmienic ani jednego, ani drugiego - tzn. tak wyposrodkowac... no a wtedy wszyscy moze byli by tacy sami i bylo by nudno
a kto nie pozwala?
ja jestem soba i mi z tym dobrze, a kto nie akceptuje mojego sposobu bycia, to tez dobrze.... nie da sie wszystkiego lubic, tolerowac i kochac
no gdyby wsztscy ludzie myśleli o tym tak jak wy zdecydowanie swiat byl by lepszy
a to juz teraz domyslam sie, ze piszesz o ludziach stad... o ich zachowaniach, tak?
o ludziach stad wole sie nie wypowiadac
ja pisze ogolnie o ludziach, skrytych, niesmialych, przebojowych jak i o tych pieknych duchowo i atrakcyjnych fizycznie... ogolnie
Armin
masz rację we wszystkim co teraz powiedzales
Och zaczyna się