Kazik, czy Ty lubisz wykłócać się z kobietą czy to tylko jednorazowa zachcianka? tylko nie mów, że to Cię podnieca
Malwina
20.05.2013 r. 18:02:11
Tibi, wiem, że chciałeś być dowcipny, tylko Ci nie wyszło
AylA
20.05.2013 r. 21:19:48
kolor włosów się zgadza ale oczy za ciemne a z tym krótkim życiem...nie ma co narzekać...żyjemy w sam raz tyle żeby znaleźć tą jedyną/jedynego
AylA
20.05.2013 r. 21:30:13
ja liczę Tibi że mój Hiszpan to jest jeszcze na Marsie
AylA
21.05.2013 r. 12:53:26
na wyspach to ja już byłam, nie ma go tam chyba, że na tej najmniejszej bezludnej tam nie sprawdziłam
gosikw74
22.05.2013 r. 07:18:29
taaak armi, tylko czasem facet ma tylko jedna wade - brak zalet
Malwina
22.05.2013 r. 09:45:38
a ja znam faceta, który nie ma wad....przynajmniej na razie tego nie dostrzegłam
Malwina
22.05.2013 r. 09:54:18
tak myślę....ale nie mówię
Malwina
22.05.2013 r. 10:29:43
bo nie każda wada, jest dla każdego wadą
Malwina
22.05.2013 r. 10:40:44
to my rozmawiamy o miłości?
myślałam, że tylko o znajomych ale jeśli już, to zakochujemy się i kochamy nie widząc wad, bynajmniej na początku, później może być różnie
wiele rzeczy Cię nudzi, widzę
Malwina
22.05.2013 r. 10:47:42
proponuję poczytanie ustaw będziesz zafascynowany
Malwina
22.05.2013 r. 10:54:19
ok to może coś mniejszego kalibru o, mam... poczytaj o polityce bezpieczeństwa w miejscu pracy też jest pobudzające ale umiarkowanie
Malwina
22.05.2013 r. 11:06:34
no tak przy tym palpitacja nie grozi a można doznać samych przyjemności
wstępne prania są najlepsze
gosikw74
22.05.2013 r. 14:20:03
kazdy ma wada i zalety, i tak jak malwi napisala, nie zawsze te same wady przeszkadzaja kazdemu... no i na poczatku zawsze jest ladnie i pieknie, a potem wychodzi prawdziwe \"ja\" jesli sie ktos kamufluje naturalnie... a jesli ktos szuka dziury w calym to zawsze znajdzie cos, co nie przypasuje... ale jest jeszcze cos takiego jak kompromis.. niestety nie kazdy potrafi ustapic... tak mozna by na ten temat gdybac i gdybac... najwazniejsze jest zrozumienie i zaufanie... reszte da sie dopracowac
AylA
22.05.2013 r. 15:04:20
czyli nie szukamy tego jedynego tylko uczymy się kompromisu...ciekawe, ciekawe?
Sołtys
22.05.2013 r. 15:42:42
gdyby babka byla dzietkiem to by wosy mila co wam ztego na kompromis sie biezcie to przynajmniej jedna noc zaliczyczycie
gosikw74
22.05.2013 r. 17:03:30
ayla naturalnie, ze jedyny, tylko nie sadze, ze bedzie on w 100% idealny, bo nikt nie jest... a kompromis to nic zlego, wrecz przeciwnie... nie mowie tu o niewiadomo jakich poswieceniach - po prostu przyziemnych
gosikw74
22.05.2013 r. 17:07:43
chyba ty
gosikw74
22.05.2013 r. 17:13:19
ty robiercie jak cos palniesz, to chyba sam tego nie rozumiesz
a ty tibi wysiedzisz sobie jajka
gosikw74
22.05.2013 r. 17:21:52
a ta twoja latynoska to dziewica byla? i nikt jej nie porzucil??
Sołtys
22.05.2013 r. 18:10:39
i czego tu oczekiwac tylko smiechu
Sołtys
22.05.2013 r. 18:33:08
a co ja robobie tylko sie smieje
gosikw74
22.05.2013 r. 19:16:47
ty robercie ugolniasz wszystkie kobiety.... nie wszystkie szukaja i nie wszystkie, i nie wszystkie sa takie same... spojrz lepiej na siebie
gosikw74
22.05.2013 r. 20:03:41
dlaczego wy mowicie tak ogolnie o kobietach?.. ja nigdy nie powiedzialam, ze wyglad nie ma dla mnie znaczenia, ma i to priorytetowe... juz tu kiedys o tym piasalam, nie musi byc nie wiadomo jak \"piekny\" musi miec po prostu to cos w sobie, co mnie przyciaga... pfffff...
kaja
22.05.2013 r. 22:40:58
i tu się muszę zgodzić wszyscy tacy sami
gosikw74
23.05.2013 r. 07:32:28
mnie strasznie irytuja takie uogolnienia... nie lubie jak mi sie w usta wklada klamstwa...
gosikw74
23.05.2013 r. 08:11:25
robert pisze bezposrednio do mnie, wiec jak mam to rozumiec?
gosikw74
23.05.2013 r. 11:57:41
nie uogolniac... wrzucac wszystkich do jednego worka.. kazdy z nas jest jednostka, a gadanie, ze wszystkie kobiety, czy wszyscy mezczyzni.... to bzdura... ot co....
możesz tak uznać
czy tym Cię zadowoliłam?
podziwiać wytrwałość
zastanawiam się tylko z jakiego powodu
Kazik, czy Ty lubisz wykłócać się z kobietą czy to tylko jednorazowa zachcianka?
tylko nie mów, że to Cię podnieca
Tibi, wiem, że chciałeś być dowcipny, tylko Ci nie wyszło
kolor włosów się zgadza ale oczy za ciemne
a z tym krótkim życiem...nie ma co narzekać...żyjemy w sam raz tyle żeby znaleźć tą jedyną/jedynego
ja liczę Tibi że mój Hiszpan to jest jeszcze na Marsie
na wyspach to ja już byłam, nie ma go tam chyba, że na tej najmniejszej bezludnej tam nie sprawdziłam
taaak armi, tylko czasem facet ma tylko jedna wade - brak zalet
a ja znam faceta, który nie ma wad....przynajmniej na razie tego nie dostrzegłam
tak myślę....ale nie mówię
bo nie każda wada, jest dla każdego wadą
to my rozmawiamy o miłości?
ale jeśli już, to zakochujemy się i kochamy nie widząc wad, bynajmniej na początku, później może być różnie
myślałam, że tylko o znajomych
wiele rzeczy Cię nudzi, widzę
proponuję poczytanie ustaw
będziesz zafascynowany
ok
to może coś mniejszego kalibru
o, mam... poczytaj o polityce bezpieczeństwa w miejscu pracy
też jest pobudzające ale umiarkowanie
no tak
przy tym palpitacja nie grozi a można doznać samych przyjemności
wstępne prania są najlepsze
kazdy ma wada i zalety, i tak jak malwi napisala, nie zawsze te same wady przeszkadzaja kazdemu... no i na poczatku zawsze jest ladnie i pieknie, a potem wychodzi prawdziwe \"ja\" jesli sie ktos kamufluje naturalnie... a jesli ktos szuka dziury w calym to zawsze znajdzie cos, co nie przypasuje... ale jest jeszcze cos takiego jak kompromis.. niestety nie kazdy potrafi ustapic... tak mozna by na ten temat gdybac i gdybac... najwazniejsze jest zrozumienie i zaufanie... reszte da sie dopracowac
czyli nie szukamy tego jedynego tylko uczymy się kompromisu...ciekawe, ciekawe?
gdyby babka byla dzietkiem to by wosy mila co wam ztego
na kompromis sie biezcie to przynajmniej jedna noc zaliczyczycie
ayla
naturalnie, ze jedyny, tylko nie sadze, ze bedzie on w 100% idealny, bo nikt nie jest... a kompromis to nic zlego, wrecz przeciwnie... nie mowie tu o niewiadomo jakich poswieceniach - po prostu przyziemnych
chyba ty
ty robiercie jak cos palniesz, to chyba sam tego nie rozumiesz
a ty tibi wysiedzisz sobie jajka
a ta twoja latynoska to dziewica byla?
i nikt jej nie porzucil??
i czego tu oczekiwac tylko smiechu
a co ja robobie tylko sie smieje
ty robercie ugolniasz wszystkie kobiety.... nie wszystkie szukaja i nie wszystkie, i nie wszystkie sa takie same... spojrz lepiej na siebie
dlaczego wy mowicie tak ogolnie o kobietach?.. ja nigdy nie powiedzialam, ze wyglad nie ma dla mnie znaczenia, ma i to priorytetowe... juz tu kiedys o tym piasalam, nie musi byc nie wiadomo jak \"piekny\" musi miec po prostu to cos w sobie, co mnie przyciaga... pfffff...
i tu się muszę zgodzić wszyscy tacy sami
mnie strasznie irytuja takie uogolnienia... nie lubie jak mi sie w usta wklada klamstwa...
robert pisze bezposrednio do mnie, wiec jak mam to rozumiec?
nie uogolniac... wrzucac wszystkich do jednego worka.. kazdy z nas jest jednostka, a gadanie, ze wszystkie kobiety, czy wszyscy mezczyzni.... to bzdura... ot co....