kto mnie nie lubi . zapraszam ..5 osob z prawdziwimi fotami zamiatam swoja du.pe ..piec osob ..i znikam...i ser bajerujcie dalej...............
gosikw74
20.04.2013 r. 20:59:34
ja cie nie nie lubie gep, jedynie nie pojmuje - twej glupoty
gosikw74
20.04.2013 r. 21:09:12
coz, moge jedynie powiedziec, ze sa tacy ludzie, ktorym wszyscy w kolo mowia, ze sa nie ten tego a oni mysla, ze to wlascie ci inni maja nierowno pod sufitem, taka choroba sie nazywa - autyzm, przykro mi ser gepard
gosikw74
20.04.2013 r. 21:12:52
a to policz jeszcze ode mnie bedzie juz trzy - uwierz gepciu, ze trzy chyba w tym przypadku sie ze mna zgodzisz
gosikw74
20.04.2013 r. 21:15:01
a moge zaglosowac dwa razy na tak???
gosikw74
20.04.2013 r. 21:19:25
a wiecie, ze jeszcze tylko jedna osoba zaglosuje? tylko jedna, jesli tego posta zauwazy
gosikw74
20.04.2013 r. 21:22:13
tak, wiem gep, wlasnie o tym mowie, bo inni cie po prostu leja cieplym moczem i sie nie udzielaja, tam gdzie ty sie udzielasz... innym nie starczy po prostu odwagi, a jeszcze inni maja dwa oblicza....
gosikw74
20.04.2013 r. 21:28:23
ciekawi mnie gep jakim jezykiem ty sie tam porozumiewasz, gdzie mieszkasz, po pl ciezko ci idzie
kto mnie nie lubi . zapraszam ..5 osob z prawdziwimi fotami zamiatam swoja du.pe ..piec osob ..i znikam...i ser bajerujcie dalej...............
ja cie nie nie lubie gep, jedynie nie pojmuje - twej glupoty
coz, moge jedynie powiedziec, ze sa tacy ludzie, ktorym wszyscy w kolo mowia, ze sa nie ten tego
a oni mysla, ze to wlascie ci inni maja nierowno pod sufitem, taka choroba sie nazywa - autyzm, przykro mi ser gepard
a to policz jeszcze ode mnie bedzie juz trzy - uwierz gepciu, ze trzy
chyba w tym przypadku sie ze mna zgodzisz
a moge zaglosowac dwa razy na tak???
a wiecie, ze jeszcze tylko jedna osoba zaglosuje? tylko jedna, jesli tego posta zauwazy
tak, wiem gep, wlasnie o tym mowie, bo inni cie po prostu leja cieplym moczem i sie nie udzielaja, tam gdzie ty sie udzielasz...
innym nie starczy po prostu odwagi, a jeszcze inni maja dwa oblicza....
ciekawi mnie gep jakim jezykiem ty sie tam porozumiewasz, gdzie mieszkasz, po pl ciezko ci idzie
Gepard jakiś nieprawdziwy
albo mi się wydaje
bez komentarza