a ja sie nie zgodze z ta propozycja zmiany nazwy mk
frajerem jest ten kto sie nabierze, ja sie jeszcze nie nabralam i mnostwo kobiet tez nie pozdrawiam wszystkie kobiety
gosikw74
18.04.2013 r. 09:59:48
prosze smerfus jedna za wszystkich wystkie za jedna
Malwina
18.04.2013 r. 11:52:06
Erisha
do tego puknięcia, proponuję odpowiedni, żelazny młotek
gosikw74
18.04.2013 r. 11:55:40
erisha bardzo ladne streszczenie sexsualnych pragnien mezczyzny zapomnialas jeszcze o obracaniu jest jeszcze wiele innych czasownikow na to jak faceci nazywaja \"wspolzycie\" z kobietami czy \"zdobywanie\" ich
SAJ77
18.04.2013 r. 16:17:27
Gadacie wszyscy od rzeczy,nie mowiac juz o ortach....
SAJ77
18.04.2013 r. 17:13:47
Aniu,ja nie chce pozostac wsrod baranow,stad moj odzew...
SAJ77
18.04.2013 r. 17:57:05
Po wszystkich wypowiedziach Geparda wnioskuje ze Gepard is good...
SAJ77
18.04.2013 r. 18:06:43
Nie spinaj sie Gepard,nie warto...
AylA
18.04.2013 r. 18:38:30
To proste Ser ja jestem tu żebyś mógł na mnie zebrać ciekawy materiał do książki
AylA
18.04.2013 r. 18:57:28
czyli czekam na Zwichrowane Wzgórza MK oj będzie się działo
AylA
18.04.2013 r. 19:12:45
nic jak będzie ciekawie opisane pozwalam na freestyle...wszystko można spreparować
AylA
18.04.2013 r. 19:31:36
póki co Ser u mnie całkiem jasno - dzień jeszcze - ściemniam tylko na wyraźne życzenie
gosikw74
18.04.2013 r. 19:38:15
wymieniles kilka kobiet.... a gdzie reszta?? w pl jest ponad 19.000 kobiet, zastanow sie gep o czym ty gadasz, nie kazda kobieta sie puszcza, czy sprzedaje
gosikw74
18.04.2013 r. 20:02:53
nawet nie czytam twoich wypocin bo szkoda mojego czasu, wzroku i nie chce mi sie gadac z kims takim jak ty, tak przy okazji gep, wedle twojego zdania i zdania eliota, towja goska sie puszcza za kase tak mi przykro
gosikw74
18.04.2013 r. 20:25:32
a ty z goska zyjesz na codzien, tak??
dobra uwaga, sexa u mnie brak czyli puszczac sie nie puszczam i nie sprzedaje, ale nie stresuje sie tym, bo sie cenie.... kazda normalna i wartosciowa kobieta nie lubi byc pakowana do worka razem ze zdzirami.... kapujecie????
kaja
18.04.2013 r. 20:45:00
gosikw74
18.04.2013 r. 20:47:01
do p. e i p. ser bo was dwoch, tutaj na mk, wiekszosc traktuje tak, jak wy traktujecie kobiety... brak szacunku i kutury... tylko nie kazdy powie wam to w oczy... i dziwie sie niektorym pania, ktore lubie i szanuje, ze maja w upie wasze podejscie do kobiet i dalej wam w upe wchodza... a wam sie to podoba, wystarczy tylko, ze zwroca wam uwage i spakujecie je tez do worka kobiet malowartosciowych, prawda eliot? kiedys rozmawialismy normalnie, do czasu, kiedy przesadziles na forum i sie wypowiedzialam na twoj temat i twojego ser kolegi
gepciu, skoro dak z dala od siebie mieszkacie, to uwazaj zeby ta twoja kobieta nie zaspakajala swoich potrzeb z innymi panami
kaja
18.04.2013 r. 20:52:49
cześć gosik prawda jest taka że krew mnie zalewa jak piszą ogólnie o kobietach nie fajnie wiadomo że każda jest inna ale kurcze Eli mnie nigdy nie obraził a wiele pomógł kiedyś a co do geparda to podnosi mi ciśnienie pisząc ogólnie o paniach ale mnie osobiście też nie obraził bo za co
gosikw74
18.04.2013 r. 21:09:50
forum jest od tego zeby sie wypowiedziec, tak czy nie? wiec sie wypowiedzialam, bardzo delikatnie pod paskudnym tematem o ani \"przegiecie paly.... naprawde... jak aga napisala, zal.pl ktokolwiek stanie po waszej przeciwnej stronie, mowie tu do eliota i gepa, nic nie wskora... chlopaki sie zaparli w zaparte i cuduja, jest to zalosone do potegi n-tej...\"
czy cos zlego tutaj napisalam????????????? skrytylkowalam wasze zachowanie i nie tylko ja, ci co nie chcieli z wami zadzierac, po prostu sie tam nie wypowiedzieli, badz wyslali jakis obrazek typu cokolwiek, a potem sie zaczelo... wiec mi eliot tutaj glupot nie wciskaj... jest tak - kto sie z wami nie zgodzi, jest juz dla was spalony..... jest wiele rodzai ludzi - ja jestem szczera i zawsze powiem to co mysle, a tym bardziej do upy nie wchodze nikomu, zycze milego wieczorka, nie ma sensu dalej dyskutowac....
kaja
18.04.2013 r. 21:26:13
anula jak zwykle walnęła z grubej rury i za to cię kocham
kaja
18.04.2013 r. 21:28:45
proszę
kaja
18.04.2013 r. 21:43:03
a mi się chciało bardzo i otworzyłam puszkę brzoskwiń w syropie palce lizać chcecie
kaja
18.04.2013 r. 21:58:56
Madzia fota pierwsza klasa dla ciebie otworzę kolejną puszkę
Teresa
18.04.2013 r. 22:05:50
Gosia chyba na tyle się poznaliśmy z Adamem że On wie że mi wystarcza, więc nie snuj takich aluzji więcej.
kaja
18.04.2013 r. 22:11:00
Madzia miejmy nadzieję że kto się czubi ten się lubi
TAK SIĘ TEN PORTAL POWINIEN NAZYWAĆ
zalosne
a ja sie nie zgodze z ta propozycja zmiany nazwy mk
pozdrawiam wszystkie kobiety
frajerem jest ten kto sie nabierze, ja sie jeszcze nie nabralam i mnostwo kobiet tez nie
prosze smerfus
jedna za wszystkich wystkie za jedna
do tego puknięcia, proponuję odpowiedni, żelazny młotek
erisha
bardzo ladne streszczenie sexsualnych pragnien mezczyzny
zapomnialas jeszcze o obracaniu
jest jeszcze wiele innych czasownikow na to jak faceci nazywaja \"wspolzycie\" z kobietami czy \"zdobywanie\" ich
Gadacie wszyscy od rzeczy,nie mowiac juz o ortach....
Aniu,ja nie chce pozostac wsrod baranow,stad moj odzew...
Po wszystkich wypowiedziach Geparda wnioskuje ze Gepard is good...
Nie spinaj sie Gepard,nie warto...
To proste Ser ja jestem tu żebyś mógł na mnie zebrać ciekawy materiał do książki
czyli czekam na Zwichrowane Wzgórza MK
oj będzie się działo
nic
jak będzie ciekawie opisane pozwalam na freestyle...wszystko można spreparować
póki co Ser u mnie całkiem jasno - dzień jeszcze - ściemniam tylko na wyraźne życzenie
wymieniles kilka kobiet.... a gdzie reszta?? w pl jest ponad 19.000 kobiet, zastanow sie gep o czym ty gadasz, nie kazda kobieta sie puszcza, czy sprzedaje
nawet nie czytam twoich wypocin bo szkoda mojego czasu, wzroku i nie chce mi sie gadac z kims takim jak ty, tak przy okazji gep, wedle twojego zdania i zdania eliota, towja goska sie puszcza za kase
tak mi przykro
a ty z goska zyjesz na codzien, tak??
dobra uwaga, sexa u mnie brak czyli puszczac sie nie puszczam i nie sprzedaje, ale nie stresuje sie tym, bo sie cenie.... kazda normalna i wartosciowa kobieta nie lubi byc pakowana do worka razem ze zdzirami.... kapujecie????
do p. e i p. ser
bo was dwoch, tutaj na mk, wiekszosc traktuje tak, jak wy traktujecie kobiety... brak szacunku i kutury... tylko nie kazdy powie wam to w oczy... i dziwie sie niektorym pania, ktore lubie i szanuje, ze maja w upie wasze podejscie do kobiet i dalej wam w upe wchodza... a wam sie to podoba, wystarczy tylko, ze zwroca wam uwage i spakujecie je tez do worka kobiet malowartosciowych, prawda eliot? kiedys rozmawialismy normalnie, do czasu, kiedy przesadziles na forum i sie wypowiedzialam na twoj temat i twojego ser kolegi
gepciu, skoro dak z dala od siebie mieszkacie, to uwazaj zeby ta twoja kobieta nie zaspakajala swoich potrzeb z innymi panami
cześć gosik
prawda jest taka że krew mnie zalewa jak piszą ogólnie o kobietach nie fajnie
wiadomo że każda jest inna ale kurcze Eli mnie nigdy nie obraził a wiele pomógł kiedyś
a co do geparda to podnosi mi ciśnienie pisząc ogólnie o paniach ale mnie osobiście też nie obraził bo za co
forum jest od tego zeby sie wypowiedziec, tak czy nie? wiec sie wypowiedzialam, bardzo delikatnie pod paskudnym tematem o ani \"przegiecie paly.... naprawde... jak aga napisala, zal.pl ktokolwiek stanie po waszej przeciwnej stronie, mowie tu do eliota i gepa, nic nie wskora... chlopaki sie zaparli w zaparte i cuduja, jest to zalosone do potegi n-tej...\"
cokolwiek, a potem sie zaczelo... wiec mi eliot tutaj glupot nie wciskaj... jest tak - kto sie z wami nie zgodzi, jest juz dla was spalony..... jest wiele rodzai ludzi - ja jestem szczera i zawsze powiem to co mysle, a tym bardziej do upy nie wchodze nikomu, zycze milego wieczorka, nie ma sensu dalej dyskutowac....
czy cos zlego tutaj napisalam????????????? skrytylkowalam wasze zachowanie i nie tylko ja, ci co nie chcieli z wami zadzierac, po prostu sie tam nie wypowiedzieli, badz wyslali jakis obrazek typu
a mi się chciało bardzo
i otworzyłam puszkę brzoskwiń w syropie
palce lizać
chcecie
Madzia fota pierwsza klasa
dla ciebie otworzę kolejną puszkę
Gosia chyba na tyle się poznaliśmy z Adamem że On wie że mi wystarcza, więc nie snuj takich aluzji więcej.
Madzia miejmy nadzieję że kto się czubi ten się lubi
aniu słoneczka nigdy za wiele