Dlaczego w dzisiejszych czasach tak często zamykamy się w sobie .Często mając myśli romantyczne myślimy ze to tylko w bajkach . A to nie prawda . Każdy lubi posłuchać utworu . Czyżby nasze serca zamieniały się czasem w twardy kamień który nie potrafi okazać swoich prawdziwych wrażeń .
Iwona*
11.04.2013 r. 13:38:23
Tak do końca z Tobą Margaretto nie zgadzam.Wiersze, muzyka są tylko dodatkiem.Czułe, wyszeptane słowa zdziałają o wiele więcej. Uczy się więc mówić co czujemy.
Iwona*
11.04.2013 r. 15:14:35
Prawdziwe, uwolnione uczucie, to jest radość bycia z sobą. Umiejętność wspólnego cieszenia się z każdej drobnostki. Wspólne pokonywanie przeszkód jakie szykuje nam życie.
Wtedy przy okazywaniu uczuć nie ma pustych słów, pustych gestów
Sołtys
11.04.2013 r. 15:20:46
bzdury jak jeden drugiemu sie nie wtroca w osobiste sprawy to jest dobze i ma to szanse przetrwac
Iwona*
11.04.2013 r. 15:27:28
Nie sztuką jest trzymać kogoś na smyczy, ale sztuką żeby nie uciekł pomimo jej braku
Sołtys
11.04.2013 r. 15:32:58
sory wolne zwiaski sa wmodzie idluzej trawa ja te pospolite i tam uwiazany nie jest
Iwona*
11.04.2013 r. 15:35:43
...a jakie to ma znaczenie?
Smycz można przypasować do każdego związku.
Sołtys
11.04.2013 r. 15:48:20
no wlasnie i wtedy nic nie ma
Iwona*
11.04.2013 r. 15:51:00
W najgorszej wersji pozostaniesz ze smyczą w ręce
Sołtys
11.04.2013 r. 17:20:45
tak i pieska sdobie kupie
Wyklęty-ck
12.04.2013 r. 08:15:36
soltys,moze lepiej suczke...
Sołtys
12.04.2013 r. 10:47:17
a morze homika
Gabriela
12.04.2013 r. 11:07:17
W sumie najlepiej kupić sobie zwierzątko i jemu zacząć okazywać swój romantyzm, może w tedy skruszy się ten kamień przy sercu i zacznie wprowadzać romantyzm w obrębie grupy homo sapiens i nie będzie to bajka tylko rzeczywistość
Sołtys
12.04.2013 r. 11:20:19
gabi a ty co chodujesz jakies pchelki moze?
Gabriela
12.04.2013 r. 11:48:17
niestety z przykrością mogę cię poinformować że, nie mam hodowli pchełek za bardzo by mi przeszkadzały w okazywaniu mojego romantyzmu za to mam rybkę
Sołtys
12.04.2013 r. 11:51:22
ja lubie sledziki w oleju
Sołtys
12.04.2013 r. 11:58:50
JAK WIDAC O PIERDOLACH
Gabriela
12.04.2013 r. 12:05:29
w sumie każdy człowieczek w środku siebie jest romantykiem,lecz niestety po kilku zawodach miłosnych i rozczarowaniach boi się okazać siebie nowej bliskiej osobie boi się po prostu odrzucenia i ponownego cierpienia, więc swój romantyzm zamyka w sobie i marzy w samotności i wniosek jest prosty zostaje sam
Sołtys
12.04.2013 r. 12:07:33
gabi sa tego dobre strony nie tylko nazekanie sie liczy trzeba troszke poukladac swiat w inny sposub dopasowac go do siebie
Gabriela
12.04.2013 r. 12:18:44
Może i tak tylko czasem romantyczną duszę zabijają rany,a narzekać nie ma na co,takie życie
Gabriela
12.04.2013 r. 13:11:40
Ja nie twierdzę że o kochaniu zapominamy,kochamy i chcemy być kochani,jedynie o tym jacy jesteśmy romantyczni wewnątrz siebie po prostu skrywamy
Gabriela
12.04.2013 r. 21:54:56
Taka oschła to nie jestem romantyzm mam w sobie (egoistycznie schowany )
Dlaczego w dzisiejszych czasach tak często zamykamy się w sobie .Często mając myśli romantyczne myślimy ze to tylko w bajkach . A to nie prawda . Każdy lubi posłuchać utworu . Czyżby nasze serca zamieniały się czasem w twardy kamień który nie potrafi okazać swoich prawdziwych wrażeń .
Tak do końca z Tobą Margaretto nie zgadzam.Wiersze, muzyka są tylko dodatkiem.Czułe, wyszeptane słowa zdziałają o wiele więcej. Uczy się więc mówić co czujemy.
Prawdziwe, uwolnione uczucie, to jest radość bycia z sobą. Umiejętność wspólnego cieszenia się z każdej drobnostki. Wspólne pokonywanie przeszkód jakie szykuje nam życie.
Wtedy przy okazywaniu uczuć nie ma pustych słów, pustych gestów
bzdury jak jeden drugiemu sie nie wtroca w osobiste sprawy to jest dobze i ma to szanse przetrwac
Nie sztuką jest trzymać kogoś na smyczy, ale sztuką żeby nie uciekł pomimo jej braku
sory wolne zwiaski sa wmodzie idluzej trawa ja te pospolite i tam uwiazany nie jest
...a jakie to ma znaczenie?
Smycz można przypasować do każdego związku.
no wlasnie i wtedy nic nie ma
W najgorszej wersji pozostaniesz ze smyczą w ręce
tak i pieska sdobie kupie
soltys,moze lepiej suczke...
a morze homika
W sumie najlepiej kupić sobie zwierzątko i jemu zacząć okazywać swój romantyzm, może w tedy skruszy się ten kamień przy sercu i zacznie wprowadzać romantyzm w obrębie grupy homo sapiens i nie będzie to bajka tylko rzeczywistość
gabi a ty co chodujesz jakies pchelki moze?
ja lubie sledziki w oleju
JAK WIDAC O PIERDOLACH
w sumie każdy człowieczek w środku siebie jest romantykiem,lecz niestety po kilku zawodach miłosnych i rozczarowaniach boi się okazać siebie nowej bliskiej osobie
boi się po prostu odrzucenia i ponownego cierpienia, więc swój romantyzm zamyka w sobie i marzy w samotności
i wniosek jest prosty zostaje sam
gabi sa tego dobre strony nie tylko nazekanie sie liczy trzeba troszke poukladac swiat w inny sposub dopasowac go do siebie
Może i tak tylko czasem romantyczną duszę zabijają rany,a narzekać nie ma na co,takie życie
Ja nie twierdzę że o kochaniu zapominamy,kochamy i chcemy być kochani,jedynie o tym jacy jesteśmy romantyczni wewnątrz siebie po prostu skrywamy
Taka oschła to nie jestem
romantyzm mam w sobie (egoistycznie schowany )
https://www.youtube.com/watch?v=rdaHvbOaLF0&feature=youtube_gdata_player
witaj generale
Witaj Eliociku
ty nadal tutaj jesteś?
i puszka konserwy
wlasnie nie kture nie smierdza
i tak sie czuj pasztetku
A myślałam że szukasz partnerki na resztę życia i że
przez przypadek do rodziny się wkradniesz
juz widzialem z toba filmy top gun dziwne ze jeszcze zyjesz