..JEST OK?
hahhahahahah czarodziej hahahhaah łudź sie ta nadzieja skarbie ..ojoj....
HA,HA,HA,..NO DOBRA ..JESTEM CZAROWNY ...MOŻE BYĆ ..ALE STRONA WRÓCIŁA ..DO NORMY ..CO?
JESZCZE RAZ SPRÓBUJE ..HA,HA,HA,..JĄ WYDŁUŻYĆ ..CHCECIE ..?
..CZYLI ..W INNYM MIEJSCU ..NIE MASZ KOLCZYKA AGA ..A GDYBYŚ MIALA ..ZASADNICZE PYTANIE ... ...POKAZAŁABYŚ ..MI ..
neron nie ...uspokój sie.... ja mam dwa tatuaże jeden prawdziwy a drugi zmywalny....ale sie utrzymuje kilka miesiecy na ciele ...
CO ..NIE ..AGA..NIE WYDŁUŻAĆ ..CZY ..NIE POKAZAŁABYŚ ..
nie nie to nie henna malenka....wieszco nawet nie wiem jak sie ten płyn nazywa.....
MASZ SYLWIA ..TATUAŻE PRAWDZIWE ...A JA MYŚLALEM...ZE TA DROGA MLECZNA TO ..LIPA..
droga mleczna Neronku jest prawdziwa dla twojej wiadomosci mam tatoo koło posladka...i ten jest zmywalny
..AGA ..CZYLI ..DŁUGI ..ODPADA..A GRUBY...? MUSZE WYBADAĆ TEREN ...ALE NIE ..MA PRZESZKÓD ..Z DŁUGIM.. ..SĄ RÓZNE SPOSOBY ..ŻEBY ..NIE BYŁO....HA,HA,HA
:buziak:HURA JESTEM I WAS WITAM CIEPLUTKO:buziak:
Hej Marynia słodka jak miód
DO ..WYBORU ..DO KOLORU..HA,HA,HA A MOŻE PŁACZ ZE ŚMIECHU...AGA..
WITAJ ..MARIO. .ZARAZ WRACAM..
:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:SYLWUSIA ,GOSIA I ROZBÓJNIK:buziak:
hhahhahahhaahhah Marysia Aga nie Gosia
...NO .CZEŚĆ MARIO ..JAK TWOJE ..SPRAWY..LEPIEJ? AGA ..NIE MAM NIC WSPÓLNEGO ..ZTYM ,ŻE STRONKA SIĘ ..ROZJECHALA ..I SAM BYŁEM ZDZIWIONY..
:buziak:SORY AGUS tylko wczesniej czytalam posty wlasnie było tam duzo gosi i tak odruchowo :buziak:
Marysia neron a wieceie ze mamy swoje zamkniete fora???????
cześc ROZBÓJNIK :buziak:córa wlasnie dzis wyleciala do siebie i poczęsci wiecej kompa dla mnie
GDZIE ??????????? I JAK TO ZROBIĆ?
..NO WŁAŚNIE ..ZAŁOŻE KLAN ..ROZBÓJNIKÓW ..CO WY NA TO ?..
Na samej góże marysia masz polecane i koło tego masz grupy...wchodzisz na jakas i dołączasz do nas
ROZBÓJNIK wystarczy rodzinka MK :buziak:ale i tak chce sie dowiedziec o tym zamknietym forum
SYLWIA WEŹ MNIE DO SWOJEJ RODZINKI..
czyli SYLWUSIA WY W KLANIE :buziak:
..I GDZIE MAM SZUKAĆ TEGO TWOJEGO ..KLANU ..SYLWIA .
Aga są juz 4 Neronek no wchodzisz na jakas grupe i tam pisze dołącz......
Na samej górze koło polecanych...masz grupy
..JEST OK?
hahhahahahah czarodziej hahahhaah łudź sie ta nadzieja skarbie ..ojoj....
HA,HA,HA,..NO DOBRA ..JESTEM CZAROWNY ...MOŻE BYĆ ..ALE STRONA WRÓCIŁA ..DO NORMY ..CO?
JESZCZE RAZ SPRÓBUJE ..HA,HA,HA,..JĄ WYDŁUŻYĆ ..CHCECIE ..?
..CZYLI ..W INNYM MIEJSCU ..NIE MASZ KOLCZYKA AGA ..A GDYBYŚ MIALA ..ZASADNICZE PYTANIE ...
...POKAZAŁABYŚ ..MI ..
neron nie
...uspokój sie....
ja mam dwa tatuaże jeden prawdziwy a drugi zmywalny....ale sie utrzymuje kilka miesiecy na ciele ...
CO ..NIE ..AGA..NIE WYDŁUŻAĆ ..CZY ..NIE POKAZAŁABYŚ ..
nie nie to nie henna malenka....wieszco nawet nie wiem jak sie ten płyn nazywa.....
MASZ SYLWIA ..TATUAŻE PRAWDZIWE ...A JA MYŚLALEM...ZE TA DROGA MLECZNA TO ..LIPA..
droga mleczna Neronku jest prawdziwa dla twojej wiadomosci
mam tatoo koło posladka...i ten jest zmywalny
..AGA ..CZYLI ..DŁUGI ..ODPADA..A GRUBY...?
MUSZE WYBADAĆ TEREN ...ALE NIE ..MA PRZESZKÓD ..Z DŁUGIM..
..SĄ RÓZNE SPOSOBY ..ŻEBY ..NIE BYŁO....HA,HA,HA
:buziak:HURA JESTEM I WAS WITAM CIEPLUTKO:buziak:
Hej Marynia słodka jak miód
DO ..WYBORU ..DO KOLORU..HA,HA,HA
A MOŻE PŁACZ ZE ŚMIECHU...AGA..
WITAJ ..MARIO.
.ZARAZ WRACAM..
:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:SYLWUSIA ,GOSIA I ROZBÓJNIK:buziak:
hhahhahahhaahhah Marysia Aga nie Gosia
...NO .CZEŚĆ MARIO ..JAK TWOJE ..SPRAWY..LEPIEJ?
AGA ..NIE MAM NIC WSPÓLNEGO ..ZTYM ,ŻE STRONKA SIĘ ..ROZJECHALA ..I SAM BYŁEM ZDZIWIONY..
Marysia neron a wieceie ze mamy swoje zamkniete fora???????
cześc ROZBÓJNIK :buziak:córa wlasnie dzis wyleciala do siebie i poczęsci wiecej kompa dla mnie
GDZIE ???????????
I JAK TO ZROBIĆ?
..NO WŁAŚNIE ..ZAŁOŻE KLAN ..ROZBÓJNIKÓW ..CO WY NA TO ?..
Na samej góże marysia masz polecane i koło tego masz grupy...wchodzisz na jakas i dołączasz do nas
ROZBÓJNIK wystarczy rodzinka MK :buziak:ale i tak chce sie dowiedziec o tym zamknietym forum
SYLWIA WEŹ MNIE DO SWOJEJ RODZINKI..
czyli SYLWUSIA WY W KLANIE :buziak:
..I GDZIE MAM SZUKAĆ TEGO TWOJEGO ..KLANU ..SYLWIA .
Aga są juz 4
Neronek no wchodzisz na jakas grupe i tam pisze dołącz......
Na samej górze koło polecanych...masz grupy