ja tam nie chce wygladac jak patyczak rysiu......zreszta mysle ze nie wygladam ...bo mam tam wszystko nie za duze i nie za małe
:buziak: dla wójcia i tak zawsze będziesz wróbelek
Cześć Rysiek
w sam raz
Chociaż jeden Normalny facet... Bo jak ja wlazłem i o tym ich odchudzaniu z kości na ości czytałem to mowę mi odjęło
siemka Gabryś no sam powiedz żeby nie było że ja się czepiam z czego Sylwia ma się odchudzać ?
chłoapki ja sie juz nie odchudzam ale po swietach mi sie przytyło.....i musiałam zrzucic
chciałąm napisac chłopaki
poczekaj na letni zlot na moim bagnie już ja cię tam odchudzę codziennie będzie obowiązkowe prosię z rusztu i beczka piwa
ja jestem prostedziewcze prosiaka lubie i piwko tez wiec to z przymusu nie bedzie
ok trzeba mi ruszyć zadek ze stołka żeby dzień za krótki się nie zrobił bo na drugą do roboty , bywajta zdrowe tymczasem do wieczora późnego
wszyscy poszli odemnie wpizdu
My zostaliśmy Sylwiu
waż słownictwo mościa panno bo będziesz zaraz palce szarym mydłem szorować za takie klikanie
Ja też Prosiaka lubię
Ja zostałem Narazie Rysiu...
ty gabi to w ogóle sie chodzisz i łajdaczysz dzis
Bo zgrywam pliki z dysku na starym kompie bu ich nie stracić jak będę kompa formatował...
I wpadłem przywitać się z Mariem... Aż mnie korciło by go poprosić by koszulkę założył... Ale mogło by wyjść że mi żal
aaa to ty dzis zapracowany ja patrze jestes
zał ci?? sam bys sie rozebrał
Zapracowany to o 15 będę jak za niańkę będę robił
Oj rozebrać to ja się mogę... Ale tylko przed tobą
I tylko gdy ty również nie będziesz miała zbyt wiele na sobie
mi mama sie nie pozwala rozbierac bo mróz jest
Ale w domku, przy kominku zawsze można
A twoje piękne nagie ciało skąpane w świetle płomieni będzie wyglądało jeszcze bardziej imponująco
hej perełko najsłodsza
No cześć Kropeczko:buziak:
Oj gabrys gabrys ty bajerancie
ja tam nie chce wygladac jak patyczak rysiu......zreszta mysle ze nie wygladam ...bo mam tam wszystko nie za duze i nie za małe
:buziak: dla wójcia i tak zawsze będziesz wróbelek
Cześć Rysiek
w sam raz
Chociaż jeden Normalny facet...
Bo jak ja wlazłem i o tym ich odchudzaniu z kości na ości czytałem to mowę mi odjęło
siemka Gabryś no sam powiedz żeby nie było że ja się czepiam z czego Sylwia ma się odchudzać ?
chłoapki ja sie juz nie odchudzam
ale po swietach mi sie przytyło.....i musiałam zrzucic
chciałąm napisac chłopaki
poczekaj na letni zlot na moim bagnie już ja cię tam odchudzę codziennie będzie obowiązkowe prosię z rusztu i beczka piwa
ja jestem prostedziewcze prosiaka lubie i piwko tez
wiec to z przymusu nie bedzie
wszyscy poszli odemnie wpizdu
My zostaliśmy Sylwiu
waż słownictwo mościa panno bo będziesz zaraz palce szarym mydłem szorować za takie klikanie
Ja też Prosiaka lubię
Ja zostałem
Narazie Rysiu...
ty gabi to w ogóle sie chodzisz i łajdaczysz dzis
Bo zgrywam pliki z dysku na starym kompie bu ich nie stracić jak będę kompa formatował...
I wpadłem przywitać się z Mariem...
Aż mnie korciło by go poprosić by koszulkę założył...
Ale mogło by wyjść że mi żal
aaa to ty dzis zapracowany ja patrze jestes
zał ci??
sam bys sie rozebrał
Zapracowany to o 15 będę jak za niańkę będę robił
Oj rozebrać to ja się mogę...
Ale tylko przed tobą
I tylko gdy ty również nie będziesz miała zbyt wiele na sobie
Ale w domku, przy kominku zawsze można
A twoje piękne nagie ciało skąpane w świetle płomieni będzie wyglądało jeszcze bardziej imponująco
hej perełko najsłodsza
No cześć Kropeczko:buziak:
Oj gabrys gabrys ty bajerancie