to też zauważyłam rock&Rollek
w formacie A0 taki na pol sciany
hahahahhahaha wariat ale za to cie lubie własnie
Kiss,ale brzusio to tez masz sliczny Sylek,a Ty pewnie myslissz ze jaja sobie robie???
pożegnam się narazie z Wami,mam troche obowiązów w domu , miłej rozmowy
no z tym drukowaniem no to owszem kissme:buziak::buziak::buziak:
szkoda Kiss-ale masz tu kissa od bajeranta Rollka:buziak::buziak::buziak::buziak:i jeszcze kwiatka na droge Sylus-zebys sie nie zdziwila
to az tak ??
bo Sylwek pewnie nie wiesz,ale zbieram fotki slicznych pan i robie sobie kalendarz na ten rok juz kilka mam-do wiosny starczy
bedziesz miss marca
hahahhahaha to zaszyt dla mnie byc miesiacem w twoim kalendarzu a którym miesiacem bede ??
hahhahahahahha jupiiiii
na razie marzec,ale jak wstawisz cos ciekawego jeszcze,to moze i lipiec,ale to musi byc takie adekwatne do pory roku,wiec bikini itp.
nie da rady hmm takie ci musza wystarczec...zreszta...jestem letnio odziana wiec na ipiec pasuje
No to Sylwio gratuluję A jak tak Rollek się rozpędzisz to taki z kartkami do wyrywania możesz zrobić, na każdy dzień
ale jestes w domu a na lipiec to cos w plenerze potrzebuje napewno masz cos z plazy
hahahha 3mana moze i ty sie załapiesz skad wiesz ...z tego co ja widze ...to......ładna dziwuszka jestes
3Mana-tez mozesz tam zaistniec-wystarczy fajna fotka
hahahah nie wstawie takiej bo juz w ogóle pomysla o mnie ze jakas jestem nie tego
to na majla mi przyslij 3mana-masz duuuze szanse,tylko bez tego plaszcza
rollek hahahahah
ale powaznie gadam
hahhaha nie ma mowy hahahah
no szkoda,ale jak sie namyslisz to daj cynk
3mana-a Ty zdecydujesz sie???????
oj rollek co ty sie tak napaliłes hahahah
bo lubie patrzec na piekne kobiety:buziak:
a moze bys sam jakas fotke nowa wstawił...bo chcemy popatrzec
ja znikam chwilowo-milego dnia-potem tu przyjde:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
osz ty małpiszonie pa
to też zauważyłam rock&Rollek
w formacie A0 taki na pol sciany
hahahahhahaha
wariat
ale za to cie lubie własnie
Kiss,ale brzusio to tez masz sliczny
Sylek,a Ty pewnie myslissz ze jaja sobie robie???
pożegnam się narazie z Wami,mam troche obowiązów w domu ,
miłej rozmowy
no z tym drukowaniem no to owszem
kissme:buziak::buziak::buziak:
szkoda Kiss-ale masz tu kissa od bajeranta Rollka:buziak::buziak::buziak::buziak:i jeszcze kwiatka na droge
Sylus-zebys sie nie zdziwila
to az tak ??
bo Sylwek pewnie nie wiesz,ale zbieram fotki slicznych pan i robie sobie kalendarz na ten rok
juz kilka mam-do wiosny starczy
bedziesz miss marca
hahahhahaha to zaszyt dla mnie byc miesiacem w twoim kalendarzu
a którym miesiacem bede ??
hahhahahahahha jupiiiii
na razie marzec,ale jak wstawisz cos ciekawego jeszcze,to moze i lipiec,ale to musi byc takie adekwatne do pory roku,wiec bikini itp.
hmm takie ci musza wystarczec...zreszta...jestem letnio odziana wiec na ipiec pasuje
No to Sylwio gratuluję
A jak tak Rollek się rozpędzisz to taki z kartkami do wyrywania możesz zrobić, na każdy dzień
ale jestes w domu a na lipiec to cos w plenerze potrzebuje
napewno masz cos z plazy
hahahha 3mana moze i ty sie załapiesz skad wiesz ...z tego co ja widze ...to......ładna dziwuszka jestes
3Mana-tez mozesz tam zaistniec-wystarczy fajna fotka
hahahah nie wstawie takiej bo juz w ogóle pomysla o mnie ze jakas jestem nie tego
to na majla mi przyslij
3mana-masz duuuze szanse,tylko bez tego plaszcza
rollek
hahahahah
ale powaznie gadam
hahhaha nie ma mowy hahahah
no szkoda,ale jak sie namyslisz to daj cynk
3mana-a Ty zdecydujesz sie???????
oj rollek co ty sie tak napaliłes hahahah
bo lubie
patrzec na piekne kobiety:buziak:
a moze bys sam jakas fotke nowa wstawił...bo chcemy popatrzec
ja znikam chwilowo-milego dnia-potem tu przyjde:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
osz ty małpiszonie
pa