tak wszystkie sam napisałem mają jeszcze masę błędów stylistycznych ale myślę że ktoś mi pomoże się z tym uporać
drzyzga19
10.04.2012 r. 12:55:41
a co sądzisz o tym jest moim skromnym zdaniem chyba najlepszy z tych które ułożyłem
cóż to jest miłość
cóż znaczą te słowa
dwa szybkie spojrzenia
chwilę dłuższą milczenia
rozmowa bez słów
lepka wilgoć twych twych ust
szybsze kołatanie serca
dziwny ucisk w żołądku
a może taniec szalony
w mroku księżyca poświaty
jak tornado wezbrany
jak ocean wzburzony
a w centrum tego szaleństwa
dwoje ludzi zespolonych
jednością ich pragnień
na wieki złączonych
Malwina
10.04.2012 r. 12:59:59
na pewno pomoże ci ktoś, kto się na tym zna ja jedynie mogę ci służyć drobną korektą, czy nie powinno być \"bliskości serca twego...\" sorki
Malwina
10.04.2012 r. 13:03:06
też bym coś poprawiła drobna korekta ale wiesz bardzo udany
Malwina
10.04.2012 r. 13:03:30
wiersz*
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:09:06
właściwie to we wszystkich jest coś co bym zmienił jedne są lepsze inne gorsze a co sądzisz o tym
przysięga małżeńska
nadszedł ten dzień
tak oczekiwany
od dawna
-dzień naszego ślubu
-teraz spełnią się
nasze marzenia
o domu
który stworzymy
-dziś, teraz
-dziś przysięgniemy sobie miłość wzajemną
a przy blasku naszej miłości
wszystkie inne sprawy bledną
-teraz stworzymy dom
dom -pełen miłości
bez fałszywych przyjaciół
i cienia zazdrości
-choć w przyszłości nie raz
-łzy
okrutny los
nam z oczu wyciskał
to nie pozwolę na to byś
płakała
-będę walczyć o naszą wspólną przyszłość
-dziś jestem już gotowy
pewien swej miłości
niech ona codziennie cię otacza
i wiecznie sercu gości
Malwina
10.04.2012 r. 13:13:56
ogólnie ale w pewnym miejscu czas przyszły miesza się z przeszłym i pod koniec stracił rytm ale to jest tylko moje zdanie, wcale nie musisz się nim sugerować
Malwina
10.04.2012 r. 13:15:45
Sylwia, co Tobie znowu się nie podoba wolisz jak niektórzy wyzywają się i obrzucają błotem
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:20:24
skoro tak mówisz to chyba tak jest trochę krytyki nie zaszkodzi a co do Sylwii nie każdemu się podoba poezja i to tęż szanuje
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:33:11
dzisiejszy czas jest czasem w którym przez tego typu portale się szuka sponsora żeby mieć z czego utrzymać dzieciaka gdyż jak był czas na naukę oraz podnoszenie kwalifikacji wolało się szaleć z kolesiami z ulicy ale nikogo nie oceniam już nie jedną taką relacje słyszałem ja niestety najlepsze lata swojego życia spędziłem w szkole teraz mam kasę dobrą prace ale nie potrafię znaleźć wspólnego języka z kobietami może to był błąd i trzeba było wychowywać się na ulicy jak młodzież w dzisiejszym czasie ????
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:37:25
ja wiem że to dosyć ostre słowa ale od pewnego czasu mieszkam we wrocku i nic innego nie słyszę tylko szukam sponsora warszawa poznań to samo czy już normalna kobieta to gatunek wymarły proszę o odpowiedź
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:40:32
nie nie mam takiego zamiaru tylko się zastanawiam dokąd ten świat zmierza
Malwina
10.04.2012 r. 13:40:53
odpiszę ja
drzazguś, w 80% masz rację tyle mniej więcej jest tutaj dziewczyn, szukających sponsoringu ale z tą nauką i wychowywaniem się na ulicy, to wiesz, że nie masz racji jeszcze spotkasz dziewczynę swoich marzeń tylko cierpliwości
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:44:49
a na internecie siedzę bo po części to jest moja praca nikogo nie chciałem urazić swoim tekstem jestem trochę starej daty mam ponad 30 ale pomału nie nadążam za przemianami które się dzieją w naszym kraju i europie
Malwina
10.04.2012 r. 13:51:14
ble a z jakiego powodu, ty tutaj jesteś? czy możesz odpowiedzieć jednoznacznie i bez kpin i sarkazmu?
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:53:38
osobiście przygarnął bym taką pomógł wyjść na prostą myślę że nie robią tego z czystej przyjemności a jedynie z potrzeby utrzymania siebie i rodziny ostatnio byłem w Frankfurcie i spotkałem kilka polek w czerwonej dzielnicy ich stawki to od 20-40 euro/h a jako specjalista gsm zarabiam w granicach 25 do 40 więc jakie jest tu porównanie to naprawdę jest żałosne że kobiety na swoje utrzymanie oraz swego opiekuna muszą w taki sposób zarabiać
MARKO
10.04.2012 r. 13:55:51
Duzo cos tu tych wieszczów najpierw jakas dziewczyna pisała
teraz facet
kółko literackie mozna załozyc
Malwina
10.04.2012 r. 13:56:41
ble, czyżbyś nie potrafił nawiązywać znajomości w realu, że zalogowałeś się do tak żałosnego portalu randkowego?
drzyzga19
10.04.2012 r. 13:58:10
do ble jeżeli chodzi o klubu to jestem średnio co drugi,trzeci dzień w ginesie czasami w prl-u bardzo też lubię knajpkę przemysłową i kilka innych lokali po dyskotekach nie chodzę bo nie lubię głośnych imprez raczej restauracje kameralne przyjęcia
Malwina
10.04.2012 r. 14:06:56
oki ble nie denerwuj się tak, bo ci żyłka pęknie
nie czepiam się byłam ciekawa twoich motywów
drzyzga19
10.04.2012 r. 14:09:32
do ble
jeżeli o to chodzi to będąc często zagranicą zdarza mi się korzystać z drugiej strony do niczego je nie zmuszam sam też nie mam żadnych zobowiązań w sensie żonę,dzieci moja praca to raczej wieczna delegacja jak do tej pory niestety samotność zaczyna mi coraz bardziej doskwierać dlatego zacząłem się rozglądać za materiałem na żonę i wież mi jak założę dom rodzinę to wcale nie będę tęsknił do teraźniejszego życia
ps. ja mam odwagę się przyznać do prowadzenia takiego trybu życia a ty?
drzyzga19
10.04.2012 r. 14:25:56
a co ty masz do prostytutek to też kobiety tylko że mają trochę inny zawód ja osobiście mógł bym ożenić się z taką pod warunkiem że kończy z tym zawodem
a czy ty wiesz ile dookoła ciebie mieszka takich prostytutek które się z tym kryją ja osobiście wolał bym znać prawdę wtedy żadna osoba nie była by mnie zaskoczyć jeżeli chodzi o przeszłość mojej żony
drzyzga19
10.04.2012 r. 14:40:55
ble masz specyficzne poczucie humoru
jeżeli chodzi o kasę to jestem nie zależny od nikogo a jeżeli o pomoc kobiecie w wyjściu z szamba w które to życie ją zagnało - to jak najbardziej wyciągnę do niej pomocną dłoń
drzyzga19
10.04.2012 r. 14:53:45
spoko anons matrymonialny już piszę tylko gdzie je wystawić masz jakieś pomysły
drzyzga19
10.04.2012 r. 14:58:26
nie
no super
też twojego autorstwa
tak wszystkie sam napisałem mają jeszcze masę błędów stylistycznych ale myślę że ktoś mi pomoże się z tym uporać
a co sądzisz o tym jest moim skromnym zdaniem chyba najlepszy z tych które ułożyłem
cóż to jest miłość
cóż znaczą te słowa
dwa szybkie spojrzenia
chwilę dłuższą milczenia
rozmowa bez słów
lepka wilgoć twych twych ust
szybsze kołatanie serca
dziwny ucisk w żołądku
a może taniec szalony
w mroku księżyca poświaty
jak tornado wezbrany
jak ocean wzburzony
a w centrum tego szaleństwa
dwoje ludzi zespolonych
jednością ich pragnień
na wieki złączonych
na pewno pomoże ci ktoś, kto się na tym zna
ja jedynie mogę ci służyć drobną korektą, czy nie powinno być \"bliskości serca twego...\" sorki
też bym coś poprawiła
drobna korekta ale wiesz bardzo udany
wiersz*
właściwie to we wszystkich jest coś co bym zmienił jedne są lepsze inne gorsze a co sądzisz o tym
przysięga małżeńska
nadszedł ten dzień
tak oczekiwany
od dawna
-dzień naszego ślubu
-teraz spełnią się
nasze marzenia
o domu
który stworzymy
-dziś, teraz
-dziś przysięgniemy sobie miłość wzajemną
a przy blasku naszej miłości
wszystkie inne sprawy bledną
-teraz stworzymy dom
dom -pełen miłości
bez fałszywych przyjaciół
i cienia zazdrości
-choć w przyszłości nie raz
-łzy
okrutny los
nam z oczu wyciskał
to nie pozwolę na to byś
płakała
-będę walczyć o naszą wspólną przyszłość
-dziś jestem już gotowy
pewien swej miłości
niech ona codziennie cię otacza
i wiecznie sercu gości
ogólnie
ale w pewnym miejscu czas przyszły miesza się z przeszłym i pod koniec stracił rytm
ale to jest tylko moje zdanie, wcale nie musisz się nim sugerować
Sylwia, co Tobie znowu się nie podoba
wolisz jak niektórzy wyzywają się i obrzucają błotem
skoro tak mówisz to chyba tak jest trochę krytyki nie zaszkodzi a co do Sylwii nie każdemu się podoba poezja i to tęż szanuje
dzisiejszy czas jest czasem w którym przez tego typu portale się szuka sponsora żeby mieć z czego utrzymać dzieciaka gdyż jak był czas na naukę oraz podnoszenie kwalifikacji wolało się szaleć z kolesiami z ulicy ale nikogo nie oceniam już nie jedną taką relacje słyszałem ja niestety najlepsze lata swojego życia spędziłem w szkole teraz mam kasę dobrą prace ale nie potrafię znaleźć wspólnego języka z kobietami może to był błąd i trzeba było wychowywać się na ulicy jak młodzież w dzisiejszym czasie ????
ja wiem że to dosyć ostre słowa ale od pewnego czasu mieszkam we wrocku i nic innego nie słyszę tylko szukam sponsora warszawa poznań to samo czy już normalna kobieta to gatunek wymarły proszę o odpowiedź
nie nie mam takiego zamiaru tylko się zastanawiam dokąd ten świat zmierza
odpiszę ja
tyle mniej więcej jest tutaj dziewczyn, szukających sponsoringu ale z tą nauką i wychowywaniem się na ulicy, to wiesz, że nie masz racji
jeszcze spotkasz dziewczynę swoich marzeń
tylko cierpliwości
drzazguś, w 80% masz rację
a na internecie siedzę bo po części to jest moja praca nikogo nie chciałem urazić swoim tekstem jestem trochę starej daty mam ponad 30 ale pomału nie nadążam za przemianami które się dzieją w naszym kraju i europie
ble
a z jakiego powodu, ty tutaj jesteś? czy możesz odpowiedzieć jednoznacznie i bez kpin i sarkazmu?
osobiście przygarnął bym taką pomógł wyjść na prostą myślę że nie robią tego z czystej przyjemności a jedynie z potrzeby utrzymania siebie i rodziny ostatnio byłem w Frankfurcie i spotkałem kilka polek w czerwonej dzielnicy ich stawki to od 20-40 euro/h a jako specjalista gsm zarabiam w granicach 25 do 40 więc jakie jest tu porównanie to naprawdę jest żałosne że kobiety na swoje utrzymanie oraz swego opiekuna muszą w taki sposób zarabiać
Duzo cos tu tych wieszczów najpierw jakas dziewczyna pisała
teraz facet
kółko literackie mozna załozyc
ble, czyżbyś nie potrafił nawiązywać znajomości w realu, że zalogowałeś się do tak żałosnego portalu randkowego?
do ble jeżeli chodzi o klubu to jestem średnio co drugi,trzeci dzień w ginesie czasami w prl-u bardzo też lubię knajpkę przemysłową i kilka innych lokali po dyskotekach nie chodzę bo nie lubię głośnych imprez raczej restauracje kameralne przyjęcia
oki ble
nie denerwuj się tak, bo ci żyłka pęknie
byłam ciekawa twoich motywów
nie czepiam się
do ble
jeżeli o to chodzi to będąc często zagranicą zdarza mi się korzystać z drugiej strony do niczego je nie zmuszam sam też nie mam żadnych zobowiązań w sensie żonę,dzieci moja praca to raczej wieczna delegacja jak do tej pory niestety samotność zaczyna mi coraz bardziej doskwierać dlatego zacząłem się rozglądać za materiałem na żonę i wież mi jak założę dom rodzinę to wcale nie będę tęsknił do teraźniejszego życia
ps. ja mam odwagę się przyznać do prowadzenia takiego trybu życia a ty?
a co ty masz do prostytutek to też kobiety tylko że mają trochę inny zawód ja osobiście mógł bym ożenić się z taką pod warunkiem że kończy z tym zawodem
a czy ty wiesz ile dookoła ciebie mieszka takich prostytutek które się z tym kryją ja osobiście wolał bym znać prawdę wtedy żadna osoba nie była by mnie zaskoczyć jeżeli chodzi o przeszłość mojej żony
ble masz specyficzne poczucie humoru
jeżeli chodzi o kasę to jestem nie zależny od nikogo a jeżeli o pomoc kobiecie w wyjściu z szamba w które to życie ją zagnało - to jak najbardziej wyciągnę do niej pomocną dłoń
Elo
ale stypa
Takie suchary, że aż pranie wyschło
A moje od godziny nie chce się powiesić