Dla mnie on jest nikim, fakt szkoda na kogos takiego nawet jezyka strzepic.
Uwierz jestem milsza i to bardzo, kiedy jest humor.
Mam nadzieje ze tutaj go znajde, bo musze lezec, jak chce donosic to moje szczescie, tylko czasami zastanawiam po co mi to...
AGATA
05.11.2011 r. 10:29:03
w którym miesiacu jestes???
malami
05.11.2011 r. 10:34:30
Agatka polowa za mna na szczescie.
Polowe zycia jeszcze nie opowiedzialam
ale najwazniejsze chyba tak, bo mam wstret do faceta, przynajmniej tamtego.
Nie powiem ze obecnie nikt sie mna nie interesuje bo bym sklamala i to bardzo, ale boje sie isc z tym nowym spotkac.
Czyzby mimo wszystko moje serce jeszcze tamtego kochalo??
malami
05.11.2011 r. 10:39:17
Potem bedzie sad jego mina na ktora czekam z utesknieniem.
Moje male sie buntuje bo matke od rana porzadnie skopalo, a chciala sie umowic z innym
AGATA
05.11.2011 r. 10:40:14
też tak uważam, najważniejsze teraz jest dziecko
później sie wszystko ułoży
ja bym chyba znienawidziła faceta który by mnie zostawił w ciąży
malami
05.11.2011 r. 10:44:13
Kiedys tez tak twierdzilam, ale jak sie jest w takiej sytuacji to co innego sie czuje.
Mimo iz kazdy gada ze nie wart ze dupek ze to ze tamto, ciezko na poczatku wyrzucic z serca osobe z ktora wiazalo sie przyszlosc.
Facetom latwiej a mi tez chyba powinno byc, niby nie powiedzial ze nie kocha ze bylam tylko zabawka mimo iz glupote zrobilam i chcialam wiedziec nie powiedzial.
Zyje jakby w zawieszeniu dni leca nawet nie ma sie komu w rekaw wysmarkac
malami
05.11.2011 r. 10:50:46
Dla mnie to jest dowod wielkiej nieodpowiedzialnosci i zabawy tylko niestety moim kosztem.
Teraz ja najwieksza cene za to place, a o pracy moge pomazyc na 2 lata do przodu.
Zastanawiam sie jak ja teraz zyje, dobrze ze sa rodzice ktorzy pomagaja, bo inaczej ciezko by bylo.
Filantropka pisz tak dalej bo dzisiaj dolek psychiczny u mnie jest wiec potrzebne wylanie kubla z zimna woda na mnie jest
malami
05.11.2011 r. 10:55:13
Szczerze mowiac jego przeprosiny teraz mam gdzies.
Dla mnie jest nikim, jak wczesniej byl tym idealem to w takiej sytuacji okazal sie zwyklym gadem, chociaz i na to okreslenie nie zasluguje...
Chcialabym aby kiedys zaplakal tak gorzko nad tym co zrobil... ja sie tego dnia nie doczekam bo w pewnym momecie on stanie sie obojetny
malami
05.11.2011 r. 10:58:29
Powiem tak jest dobrze a nawet zajebiscie do poki nie stara sie kontaktowac.
Co jakis czas przypomina sobie o tym, ze jestem ale o dziecko sie nie pyta tylko o mnie.
Ja nie odpowiadam, a jak kaze sie pytac o dziecko to jest zly.
Jestem obojetna wtedy a pozniej w poduszke wyje.
Najlepszym wyjsciem zmiana numeru telefonu bedzie ale z tym musze poczekac troche.
malami
05.11.2011 r. 11:09:42
Ja go nie zmuszam tylko ucinam temat jak sie pyta co u mnie slychac, to dobrze wie ze prawdy nie uslyszy wiec lepiej o swoje dziecko sie zapytaj a nie o mnie.
Filantropka daj boze abys nie byla w takiej sytuacji kiedys tez trabilam gadalam ze machnela bym reke ze cos tam a zycie cos innego pokazuje. Slabosc.
malami
05.11.2011 r. 11:16:43
koncze ze smeceniem. poplacze sobie kwadrans akademicki a pozniej bede sie smiala
a co mi tam, w koncu ciezarna ma hustwaki nastrojow
malami
05.11.2011 r. 14:23:41
ja nie prosze mimo iz tak wyglada to ja to po zlosci robie.
ja nie szukam kontaktu a nawet go ograniczam, ja nie dzwonie to on to robi. roznimy sie tym ze on sie pyta co u mnie slychac a ja nie.Nie czuje takiej potzrby bo po co.
kto ma jeszcze schab to beda cienikutkie kotlety
ewan0545
05.11.2011 r. 16:25:54
Miłego i ciepłego wieczoru, dla wszystkich którzy tego potrzebują
Iwona*
05.11.2011 r. 19:55:09
... a nie za duzo byś chciała wiedzieć Sylwek
tak sobie tu zajrzałam
miłego wieczorku życzę
Iwona*
05.11.2011 r. 20:01:18
...a pytaj, kto pyta nie błądzi .... chyba
dundi
05.11.2011 r. 21:59:32
zagadka ktoś jest a go nie było
rybka
05.11.2011 r. 23:24:15
witam nieśmiało wszystkich na razie się rozglądam ale myślę że na dobre tu zawitam ...
dundi
06.11.2011 r. 05:53:43
wszyscy sie tu rozgladaja
dundi
06.11.2011 r. 07:42:50
już pora aby się obudzić jak dziś niedziela
ewan0545
06.11.2011 r. 08:19:07
pozdrawiam wszystkich słonecznego dnia i dużo uśmiechów:czas na
ewan0545
06.11.2011 r. 08:20:54
pozdrawiam wszystkich słonecznego dnia i dużo uśmiechów:czas na
antek
06.11.2011 r. 08:21:48
Witam wszystkich i fajnej niedzieli
antek
06.11.2011 r. 08:24:38
Fila proszę nie przesadzaj taki mały bobas po urodzeniu to mało podobny do ludzia jest
Filantropka a co nie prawda??
Dla mnie on jest nikim, fakt szkoda na kogos takiego nawet jezyka strzepic.
Uwierz jestem milsza i to bardzo, kiedy jest humor.
Mam nadzieje ze tutaj go znajde, bo musze lezec, jak chce donosic to moje szczescie, tylko czasami zastanawiam po co mi to...
w którym miesiacu jestes???
Agatka polowa za mna na szczescie.
Polowe zycia jeszcze nie opowiedzialam
ale najwazniejsze chyba tak, bo mam wstret do faceta, przynajmniej tamtego.
Nie powiem ze obecnie nikt sie mna nie interesuje bo bym sklamala i to bardzo, ale boje sie isc z tym nowym spotkac.
Czyzby mimo wszystko moje serce jeszcze tamtego kochalo??
Potem bedzie sad jego mina na ktora czekam z utesknieniem.
Moje male sie buntuje bo matke od rana porzadnie skopalo, a chciala sie umowic z innym
też tak uważam, najważniejsze teraz jest dziecko
później sie wszystko ułoży
ja bym chyba znienawidziła faceta który by mnie zostawił w ciąży
Kiedys tez tak twierdzilam, ale jak sie jest w takiej sytuacji to co innego sie czuje.
Mimo iz kazdy gada ze nie wart ze dupek ze to ze tamto, ciezko na poczatku wyrzucic z serca osobe z ktora wiazalo sie przyszlosc.
Facetom latwiej a mi tez chyba powinno byc, niby nie powiedzial ze nie kocha ze bylam tylko zabawka mimo iz glupote zrobilam i chcialam wiedziec nie powiedzial.
Zyje jakby w zawieszeniu dni leca nawet nie ma sie komu w rekaw wysmarkac
Dla mnie to jest dowod wielkiej nieodpowiedzialnosci i zabawy tylko niestety moim kosztem.
Teraz ja najwieksza cene za to place, a o pracy moge pomazyc na 2 lata do przodu.
Zastanawiam sie jak ja teraz zyje, dobrze ze sa rodzice ktorzy pomagaja, bo inaczej ciezko by bylo.
Filantropka pisz tak dalej bo dzisiaj dolek psychiczny u mnie jest wiec potrzebne wylanie kubla z zimna woda na mnie jest
Szczerze mowiac jego przeprosiny teraz mam gdzies.
Dla mnie jest nikim, jak wczesniej byl tym idealem to w takiej sytuacji okazal sie zwyklym gadem, chociaz i na to okreslenie nie zasluguje...
Chcialabym aby kiedys zaplakal tak gorzko nad tym co zrobil... ja sie tego dnia nie doczekam bo w pewnym momecie on stanie sie obojetny
Powiem tak jest dobrze a nawet zajebiscie do poki nie stara sie kontaktowac.
Co jakis czas przypomina sobie o tym, ze jestem ale o dziecko sie nie pyta tylko o mnie.
Ja nie odpowiadam, a jak kaze sie pytac o dziecko to jest zly.
Jestem obojetna wtedy a pozniej w poduszke wyje.
Najlepszym wyjsciem zmiana numeru telefonu bedzie ale z tym musze poczekac troche.
Ja go nie zmuszam tylko ucinam temat jak sie pyta co u mnie slychac, to dobrze wie ze prawdy nie uslyszy wiec lepiej o swoje dziecko sie zapytaj a nie o mnie.
Filantropka daj boze abys nie byla w takiej sytuacji kiedys tez trabilam gadalam ze machnela bym reke ze cos tam a zycie cos innego pokazuje. Slabosc.
koncze ze smeceniem. poplacze sobie kwadrans akademicki a pozniej bede sie smiala
a co mi tam, w koncu ciezarna ma hustwaki nastrojow
ja nie prosze mimo iz tak wyglada to ja to po zlosci robie.
ja nie szukam kontaktu a nawet go ograniczam, ja nie dzwonie to on to robi. roznimy sie tym ze on sie pyta co u mnie slychac a ja nie.Nie czuje takiej potzrby bo po co.
kto ma jeszcze schab to beda cienikutkie kotlety
Miłego
i ciepłego
wieczoru,
dla wszystkich którzy tego potrzebują
... a nie za duzo byś chciała wiedzieć Sylwek
tak sobie tu zajrzałam
miłego wieczorku życzę
...a pytaj, kto pyta nie błądzi
.... chyba
zagadka ktoś
jest a go nie było
witam nieśmiało wszystkich
na razie się rozglądam ale myślę że na dobre tu zawitam ...
wszyscy sie tu rozgladaja
pozdrawiam wszystkich
słonecznego dnia i dużo uśmiechów:czas na
pozdrawiam wszystkich
słonecznego dnia i dużo uśmiechów:czas na
Witam wszystkich i fajnej niedzieli
Fila proszę nie przesadzaj taki mały bobas po urodzeniu to mało podobny do ludzia jest
jeśli tak mówisz to jest spoko
Dzien dobry
wypijemy???
Neron coś rzadko tu zagladasz
witam
...i ja wpadłam na
kto robi
teraz mam czas na małe pobuszowanie ..
Dzien dobry
i miłego dnia
dzień dobry wszystkim
witaj Agatko