co tam starzy mlodzi pierdziele .lesby zboczenicy i pedaly normalni i nienormalni uwas slychac
gepard
07.07.2011 r. 19:31:12
a nudy jeszcze was powkurzam do nasteonego poniedzialku... pedalki
gepard
07.07.2011 r. 19:38:13
nuda i ch.uj ..juz konicze tutaj budowy ..krece sie jak go.wno z miejsca na miejsce.musze po sciemniac..to przeciagam ..za pozno prom zabukowalem ..to musze sciemniac .czas to dziegi pedalko
gepard
07.07.2011 r. 19:47:06
a z kad ty znasz choroszcz mam tam dzialke ..moj szwagier z tamtad pochodzi
gepard
07.07.2011 r. 19:52:34
nie kupilem od siory ..kuzde dobre miejsce przy wylocie na warszawe..kuzwa i tak maja duzo..i to wycyganilem..ze bede tam sobie ale juz sobie chate stawial..a oni i tak niby sa malzenistwem a nie mieszkaja razem..to trza rwac puki jeszcze sie nie kloca..
gepard
07.07.2011 r. 20:12:53
Sylwia co bys nie zrobila ..to i tak zwarjujesz .. to po co walczyc ..z normalnoscia ..i tak odniej oszalejesz .plyn z pradem..i miej wszystko gleboko .w ..i rob wszystko zeby tobie bylo dobrze..a reszta to ch.uj..
AGATA
08.07.2011 r. 07:51:25
dzien dobry
piątek
milego dnia
antek
08.07.2011 r. 08:27:32
Witam wszystkich w ten piękny mglisty dzionek
Iwona*
08.07.2011 r. 17:16:12
i juz po pracy
ale wzięło i zaczęło padać
antek
08.07.2011 r. 19:04:53
ha jakie typy się znalazły myślał by kto głupi że i prawda
antek
08.07.2011 r. 19:12:32
Witam wszystkich w tan piękny wieczór
Widzę (raczej czytam) żeście przeżyli dzionek tylko się pytam poco
antek
08.07.2011 r. 19:28:29
No wiesz jest tyle lepszych powodów
gepard
09.07.2011 r. 07:39:58
o juz grasuje ..ej wszystkiego najlepszego sylwia
gepard
09.07.2011 r. 07:43:36
jade zaraz do pracy . .a wieczorem moge zaginac w akcji ..lepiej wczesniej jak pozniej.....
gepard
09.07.2011 r. 07:58:12
to tylko wskazuje na jedno ze ci nic nie wychodzi.. ZABUJALAS SIE ACH TA MILOSC NIBY PIEKNA A PIERD.OLI WSZYSTKO....rownowage
Iwona*
09.07.2011 r. 09:12:57
dzień dobry
a może tak
wstawać śpiochy,słonko świeci
AGATA
09.07.2011 r. 10:30:06
dzien dobry
u mnie tez slonecznie i cieplo
milego dnia
gepard
09.07.2011 r. 17:03:42
kuzwa nareszcie w domu..a wy co lewuski ..co dzisiaj zrobiliscie
gepard
09.07.2011 r. 17:15:56
a ja musze cos zjesc a potem pomysle ..ale kuwa jestem zje,bany..
gepard
09.07.2011 r. 17:26:31
zostaje chyba z wami nic mi sie dzis nie chce...do fryzjera przydalo by sie podjechac..kuzde grzeje mi czupryna moj cenny mozg
gepard
09.07.2011 r. 17:47:27
myslalem o tym ale nie... ,,,
gepard
09.07.2011 r. 17:59:08
dobra ..szykuj maszynke ..
gepard
09.07.2011 r. 18:08:42
..zemnie sie posmieja ..Sylwia ja mam to w du.pie..jezdze jagiem do pracy..bo z 3trzech tam tylko klima dziala . .woze mloty pnelmatyczne caly tuls...wiesz jak na mnie patrza ...ja patrze zeby dla mnie bylo dobrze ..postuj w slonicu w korkach w lodynie .....a niech sie smieja ale gul im lata..
gepard
09.07.2011 r. 18:19:42
sylwia wszystko sie kupuje dla szpanu ..nie wierze ze wszmatach bys chodzila ...ja lubie zamknac mordy ...tu ze mnie sie nie smieja ..drzwi mam wszedzie otwarte..nie musze nawet nigdzie jezdzic zeby cos kupic jeden fon przywioza..myslisz ze ja mysle ze ja mam mnostwo przyjaciol .gow.no nie przyjaciele ..poprostu zawszew jest cos za cos....i daje 100 procent zebys miala wiekszy przyplyw gotowki ..od razu bys poleciala na zakupy .po co my wogle zyjemy..zeby ..miec ..i kluc w oczy...
gepard
09.07.2011 r. 18:27:12
co tak oczy zrobilas .. ....kurde chyba jednak bede dzis chlal...a co ...
gepard
09.07.2011 r. 18:30:39
zastanawiam sie ale z domu sie nie ruszam...kurde trza podzwonic kto jeszcze w miare trzezwy ..sam nie bede pil a dzis tylko ja i braciak pracowalem to pewnie reszta juz sztywna..
gepard
09.07.2011 r. 18:35:47
mam znajomych w ch.uj i z roznych krajow ...ale przyjaciol mam tylko 2 ..i to w sokolce...wiem ze na nich moge polegac.zadko ich odwiedzam .. teraz ich odwiedze bo wstyd
gepard
09.07.2011 r. 18:43:30
kurde teraz przyszedl maruda ..ledwo trzezwy teraz piszczy ..ze nie zabiore go kurde mi go nie oplaca sie zabrac musze duc prawie 600km zeby go zawiesc do sokolki i potem wracac..na slask...nastepne 600..km..kuzde jaki mi to sens ..ja chce najpierw posiedziec pozwiedzac uwas..a potem pojechac ..do siebie... niech jedzie autobusem..kuzde wiesz jak wszystko juz zarezerwowane kuzde ..ciezko mu bilet wylapac..a ty nie wybierasz sie do cory...tutaj
gepard
09.07.2011 r. 18:52:12
kuzde ja to sam jak palec jade..oj ale ostatnio dalem rade tyle km to mam nadzieje ze i teraz se poradze...ale boje sie...najgozej jest w polsce...do polski to w 10 godzin smigne 1100 km ale co uwas teraz na drogach za nie spodzianki .. i tak bede musial jak wjade do polski sie kimnac....
gepard
09.07.2011 r. 18:56:10
kuzde juz musze matke do kosciola na 7ma zawiesc ..jezu..za co ty mnie tak karasz.. ..zaraz podzwonie moze jelenia trzezwego jeszcze znajde ssawka mi juz sie wloczyla
co tam starzy mlodzi pierdziele .lesby zboczenicy i pedaly
normalni i nienormalni
uwas slychac
a nudy jeszcze was powkurzam do nasteonego poniedzialku...
pedalki
nuda i ch.uj ..juz konicze tutaj budowy ..krece sie jak go.wno z miejsca na miejsce.musze po sciemniac..to przeciagam ..za pozno prom zabukowalem ..to musze sciemniac .czas to dziegi
pedalko
a z kad ty znasz choroszcz
mam tam dzialke ..moj szwagier z tamtad pochodzi
nie kupilem od siory ..kuzde dobre miejsce przy wylocie na warszawe..kuzwa i tak maja duzo..i to wycyganilem..ze bede tam sobie ale juz sobie chate stawial..a oni i tak niby sa malzenistwem a nie mieszkaja razem..to trza rwac puki jeszcze sie nie kloca..
Sylwia co bys nie zrobila ..to i tak zwarjujesz ..
to po co walczyc ..z normalnoscia ..i tak odniej oszalejesz
.plyn z pradem..i miej wszystko gleboko .w
..i rob wszystko zeby tobie bylo dobrze..a reszta to ch.uj..
dzien dobry
piątek
milego dnia
Witam wszystkich w ten piękny mglisty dzionek
ale wzięło i zaczęło padać
ha jakie typy się znalazły myślał by kto głupi że i prawda
Witam wszystkich w tan piękny wieczór
tylko się pytam poco
Widzę (raczej czytam) żeście przeżyli dzionek
o juz grasuje ..ej wszystkiego najlepszego sylwia
jade zaraz do pracy .
.a wieczorem moge zaginac w akcji ..lepiej wczesniej
jak pozniej.....
to tylko wskazuje na jedno ze ci nic nie wychodzi..
ZABUJALAS SIE
ACH TA MILOSC NIBY PIEKNA A PIERD.OLI WSZYSTKO....rownowage
dzień dobry
a może tak
wstawać śpiochy,słonko świeci
dzien dobry
u mnie tez slonecznie i cieplo
milego dnia
kuzwa nareszcie w domu..a wy co lewuski ..co dzisiaj zrobiliscie
a ja musze cos zjesc a potem pomysle ..ale kuwa jestem zje,bany..
zostaje chyba z wami nic mi sie dzis nie chce...do fryzjera przydalo by sie podjechac..kuzde grzeje mi czupryna moj cenny mozg
myslalem o tym ale nie...
,,,
dobra ..szykuj maszynke ..
..zemnie sie posmieja ..Sylwia ja mam to w du.pie..jezdze jagiem do pracy..bo z 3trzech tam tylko klima dziala .
.woze mloty pnelmatyczne caly tuls...wiesz jak na mnie patrza ...ja patrze zeby dla mnie bylo dobrze ..postuj w slonicu w korkach w lodynie .....a niech sie smieja
ale gul im lata..
sylwia wszystko sie kupuje dla szpanu ..nie wierze ze wszmatach bys chodzila ...ja lubie zamknac mordy ...tu ze mnie sie nie smieja ..drzwi mam wszedzie otwarte..nie musze nawet nigdzie jezdzic zeby cos kupic jeden fon przywioza..myslisz ze ja mysle ze ja mam mnostwo przyjaciol .gow.no nie przyjaciele ..poprostu zawszew jest cos za cos....i daje 100 procent zebys miala wiekszy przyplyw gotowki ..od razu bys poleciala na zakupy
.po co my wogle zyjemy..zeby ..miec ..i kluc w oczy...
co tak oczy zrobilas ..
....kurde chyba jednak bede dzis chlal...a co ...
zastanawiam sie ale z domu sie nie ruszam...kurde trza podzwonic kto jeszcze w miare trzezwy ..sam nie bede pil a dzis tylko ja i braciak pracowalem to pewnie reszta juz sztywna..
mam znajomych w ch.uj i z roznych krajow ...ale przyjaciol mam tylko 2 ..i to w sokolce...wiem ze na nich moge polegac.zadko ich odwiedzam ..
teraz ich odwiedze bo wstyd
kurde teraz przyszedl maruda ..ledwo trzezwy
teraz piszczy ..ze nie zabiore go kurde mi go nie oplaca sie zabrac musze duc prawie 600km zeby go zawiesc do sokolki i potem wracac..na slask...nastepne 600..km..kuzde jaki mi to sens ..ja chce najpierw posiedziec pozwiedzac uwas..a potem pojechac ..do siebie...
niech jedzie autobusem..kuzde wiesz jak wszystko juz zarezerwowane kuzde ..ciezko mu bilet wylapac..a ty nie wybierasz sie do cory...tutaj
kuzde ja to sam jak palec jade..oj ale ostatnio dalem rade tyle km to mam nadzieje ze i teraz se poradze...ale boje sie...najgozej jest w polsce...do polski to w 10 godzin smigne 1100 km ale co uwas teraz na drogach za nie spodzianki ..
i tak bede musial jak wjade do polski sie kimnac....
kuzde juz musze matke do kosciola na 7ma zawiesc ..jezu..za co ty mnie tak karasz..
..zaraz podzwonie moze jelenia trzezwego jeszcze znajde
ssawka mi juz sie wloczyla