witajta człowieki nic się nie dzieje możeta spać dalej
AGATA
20.04.2011 r. 08:36:49
Dzien dobry
milego dnia
Maciek
20.04.2011 r. 11:46:15
Dobry dobry oby dla wszystkich
.G...
20.04.2011 r. 18:34:13
widze nowa twarz i juz wszystkich znasz .. to jest piekne tu nowi starzy znajomi jak rodzina
.G...
20.04.2011 r. 18:43:04
my ..sie znamy..
.G...
20.04.2011 r. 18:55:21
oj to witam kolezanke narazie nie moge poczetowac ..bo mam wazna rozmowe...a i nie pije teraz Marys za mnie pije jej czas przyszedl.. na balet..
AGATA
21.04.2011 r. 07:52:05
Dzien dobry
znow nie ma z kim wypic
milego dnia
.G...
21.04.2011 r. 09:04:07
sluchaj goska wrocilem wlasnie z luton kupla odwozilem.mialas lot po nim..odrazu.zgadnij jak sie czulem..powiem ci tak jak bede w angli..pomoge ci bo nie jestem smieciem..i nie oszukuje kogo znam..ale odrazu ci powiem ..nie jest to mi na reke..bo odbudowuje z kims stosunki..i ten twuj przyjazd wcale nie podchodzi..czemu nie kupisz biletu odrazu do walji..nie musisz w tedy o nic prosic.se u kupeli przekimasz//.osmieszylas mnie ..zjebal.as mi plany..moge siore poprosic zeby cie przekimala ale czy znowu nie piepszniesz numeru..zreszto pomysl czy dobrze bys sie czula przy mojej rodzice bo ja raczej bede na bank w tedy w polsce.
.G...
21.04.2011 r. 09:20:12
a to ze tereska wie o co chodzi..a ja juz z nikim nie pisze na priv.oprucz jednej osoby..dosyc mam go.wna .ze cos kominuje za plecami podpuch kopjowania linkow..i robienie zemnie wala...juz duzo stracilem..to sie nie przejmuj .Inez.teraz se moga kombinowac jak wszyscy wiedza.. ja nie mam juz nic do ukrycia ..
.G...
21.04.2011 r. 12:15:31
to po jaki ch.uj tu siedzicie i pier.dolicie a w profilach co macie wpisane ..odskocznia jezu ..w gierki se pograjcie.jak nie macie co robic...ja traktuje tych co widzialem i odwiedzalem powaznie i jak ktos piepszy mi bzdury to nie do mnie do was.a mi **cenzura** nie zawraca.odskocznia laugh:..ja tu wirtualnych znajomosci nie szukam...jak chce se pogadac to mam z kim..
gepard
21.04.2011 r. 12:52:51
juz nie zadrwi..spalia nasza znajomosc ..szkoda slow ..boli mnie tylko to ze piepszy.cie bzdury sami chcecie sie spodkac udajecie ch.uj go wie kogo klamiecie ..bylem w toruniu..wszystko sciema .ku.rwisko wieksze z najwiekszych ..i jej znajomi s zlodziejskie bandziorki z podworka..a tu .wala cwaniaczkow...po co mi to..wydawac kase ..na wasze sciemy ..reszta tesz nie lepsza..gosia balem sie jej powiedziec przres.. komp.. ze mam kogos .to chcialem zalatwic to w realu myslalem ze zasluguje nato bylem u jej..ona umnie ..wiedzialem jaka jest..chciala tu konto zlikwidowac w banku. nie ma sprawy przyjezdzaj..pomyslalem nie zla okazja..na pogawedke..i jakos to lagodnie zalatwic..a tu nastepna debilka ...i jeszcze mi piepsz.y o nastepnych szansach i ze bilet kupila na maj ..w du.pie to je.dnak mam...ja juz nie mam czasu..i za duzo mnie to wynosi.kasy i nerwow .osmieszenia...jeszcze raz pojade do polski latwo sie nie poddaje..wiare mam..a tu wy nie macie siedzicie gledzicie i swoje fantazje ..spelniacie za kompem..i dziwicie sie dla czego..wszyscy normalni po odchodzili ..bo tu przedszkole zostalo.....jedyne co tu jest pewne i prawdziwe to te co szukaja sponsora..ia od reszty to mozna syfa wylapac na ch.uju .albo na muzgu..
gepard
21.04.2011 r. 13:56:55
a co ja robie .. ..ja wiecej tu pisze jak wy razem wzieci..zaraz przez was mk..na wasze **cenzura** y nie zarobi..i zamkna przedszkole ..pisz gwalc.zabijaj.ale cos rob..
gepard
21.04.2011 r. 14:22:39
a ja kuzwa od 4 rano 160km.na dzien dobry ..kuwa .i dawno bylem na zakupach.. i jeszcze dam rady pier.dolic .. glupoty..wiesz jak juz jestem zmeczony..i jeszcze kuzwa upal..ze w tych angielskich chatach nie usiedzisz i ty mi mowisz ze czasu nie masz.. nawet na szybki numerek..chier tam ze jestes mezczyzna..wiem ze dzieci owiozlas chata wolna
gepard
21.04.2011 r. 14:27:09
to w czym problem..zdejmuj majtchy kuzwa..i ty choc nie sciemniaj
gepard
21.04.2011 r. 14:35:04
co ty powiedzialas sinkunko .mala ..teraz stara wiara rzadzi.. ..bo gowniarze nie wiedza jak sie wami zajac..wola komp.. ,,to nie marudz...bo bedziesz tylko dalej dzieci adoptowac..
gepard
21.04.2011 r. 14:42:14
e to cos z toba nie tak .. chora jestes ..my musimy narzekac tak juz mamy..nie narzekaja tylko ci ..dobra dziadek idzie cos zjesc a ty szykuj sie...bo tak byc nie morze ..za malo masz
gepard
21.04.2011 r. 14:51:01
sie ma Paula TY SYLWIA CHYBA MNIE ZA MENELA MASZ NIE PIJE.. ZA MALO RUCHU MASZ..PAULA SYLWIE NAMAWIAM NA WSPULA GIMNASTYKE ..RECHABILITACJA JEJ POTRZEBNA
gepard
21.04.2011 r. 15:20:56
Ej ..zwami nawet porzadnej orgi zrobic nie mozna .. a mnie nazywaja dziadkiem..czemu mi nic nie dolega ..jestem tak naladowany..ze normalnie mnie energia rozwala .. o zdrowie trzeba dbac...
gepard
21.04.2011 r. 15:39:28
juz mam zajecie kuzde i zaluj ..ze odzucilas moja propozycje.. ..jeszcze zatesknisz ..ogladsz polsat 2 dobra padaka..kochankowie z internetu
gepard
21.04.2011 r. 15:44:28
teraz leci ale jaj ..temu rozmiesz juz czemu sciemniaczy gnebie bo chier go wie z kim gadasz i co nie mam racji..
gepard
21.04.2011 r. 15:48:12
ogladaj kuzwa padaka adas ciekaw jestem ilu takich debili siedzi na raki sie umawia a ledwo na internet nazbieral..ciekaw jestem za co on do panienki pojedzie moze rowerem co tam z gdanska do katowic..jak dobrze da po pedalach..
gepard
21.04.2011 r. 15:54:27
sylwia nie siedze zerkam..zreszto wiesz jak jest..cos tu jednak ciagnie...a ja nudze sie kuzwa w pracy wszyscy znajomi..a ile te geby mozna ogladac..i nie szukam .a sciemniaczy nie nawidze uwierz mi kuzwa w realu to z nimi sie nie pier.dole .a jade do polski to mozna se poodwiedzac przy okazji ..temu szukam tych co sa realni..
dobrze że wieczór
niedziela w robocie to jak ma być inaczej
Dzien dobry Mario
Dzien dobry wszystkim spiochom
nie lubie poniedzialku
milego dnia
to Ci dobrze
sprzatanie odwalisz
u mnie juz czesciowo posprzatane
niestety mam wolne tylko weekendy
ja nie śpię, ale reszta, to juz chyba chrapie
ło boshee myslałałem ze cie nie ma tu
ten
tak słyszałem że naj niema
Mile dzien dobry we wtorek
milego dnia
Kurcze nawet nie ma z kim
wypic z rana
witajta człowieki
nic się nie dzieje możeta spać dalej
Dzien dobry
milego dnia
Dobry dobry
oby dla wszystkich
widze nowa twarz i juz wszystkich znasz ..
to jest piekne tu nowi starzy znajomi jak rodzina
my
..sie znamy..
oj to witam kolezanke narazie nie moge poczetowac
..bo mam wazna rozmowe...a i nie pije
teraz Marys za mnie pije jej czas przyszedl..
na balet..
Dzien dobry
wypic
znow nie ma z kim
milego dnia
sluchaj goska wrocilem wlasnie z luton kupla odwozilem.mialas lot po nim..odrazu.zgadnij jak sie czulem..powiem ci tak jak bede w angli..pomoge ci bo nie jestem smieciem..i nie oszukuje kogo znam..ale odrazu ci powiem ..nie jest to mi na reke..bo odbudowuje z kims stosunki..i ten twuj przyjazd wcale nie podchodzi..czemu nie kupisz biletu odrazu do walji..nie musisz w tedy o nic prosic.se u kupeli przekimasz//.osmieszylas mnie ..zjebal.as mi plany..moge siore poprosic zeby cie przekimala ale czy znowu nie piepszniesz numeru..zreszto pomysl czy dobrze bys sie czula przy mojej rodzice bo ja raczej bede na bank w tedy w polsce.
a to ze tereska wie o co chodzi..a ja juz z nikim nie pisze na priv.oprucz jednej osoby..dosyc mam go.wna .ze cos kominuje za plecami podpuch kopjowania linkow..i robienie zemnie wala...juz duzo stracilem..to sie nie przejmuj .Inez.teraz se moga kombinowac jak wszyscy wiedza..
ja nie mam juz nic do ukrycia ..
to po jaki ch.uj tu siedzicie i pier.dolicie a w profilach co macie wpisane ..odskocznia jezu ..w gierki se pograjcie.jak nie macie co robic...ja traktuje tych co widzialem i odwiedzalem powaznie i jak ktos piepszy mi bzdury to nie do mnie do was.a mi **cenzura** nie zawraca.odskocznia laugh:..ja tu wirtualnych znajomosci nie szukam...jak chce se pogadac to mam z kim..
juz nie zadrwi..spalia nasza znajomosc ..szkoda slow ..boli mnie tylko to ze piepszy.cie bzdury sami chcecie sie spodkac udajecie ch.uj go wie kogo klamiecie ..bylem w toruniu..wszystko sciema .ku.rwisko wieksze z najwiekszych ..i jej znajomi s zlodziejskie bandziorki z podworka..a tu .wala cwaniaczkow...po co mi to..wydawac kase ..na wasze sciemy ..reszta tesz nie lepsza..gosia balem sie jej powiedziec przres.. komp.. ze mam kogos .to chcialem zalatwic to w realu myslalem ze zasluguje nato bylem u jej..ona umnie ..wiedzialem jaka jest..chciala tu konto zlikwidowac w banku. nie ma sprawy przyjezdzaj..pomyslalem nie zla okazja..na pogawedke..i jakos to lagodnie zalatwic..a tu nastepna debilka ...i jeszcze mi piepsz.y o nastepnych szansach i ze bilet kupila na maj ..w du.pie to je.dnak mam...ja juz nie mam czasu..i za duzo mnie to wynosi.kasy i nerwow .osmieszenia...jeszcze raz pojade do polski latwo sie nie poddaje..wiare mam..a tu wy nie macie siedzicie gledzicie i swoje fantazje ..spelniacie za kompem..i dziwicie sie dla czego..wszyscy normalni po odchodzili ..bo tu przedszkole zostalo.....jedyne co tu jest pewne i prawdziwe to te co szukaja sponsora..ia od reszty to mozna syfa wylapac na ch.uju .albo na muzgu..
a co ja robie ..
..ja wiecej tu pisze jak wy razem wzieci..zaraz przez was mk..na wasze **cenzura** y nie zarobi..i zamkna przedszkole
..pisz gwalc.zabijaj.ale cos rob..
a ja kuzwa od 4 rano 160km.na dzien dobry ..kuwa .i dawno bylem na zakupach..
i jeszcze dam rady pier.dolic ..
glupoty..wiesz jak juz jestem zmeczony..i jeszcze kuzwa upal..ze w tych angielskich chatach nie usiedzisz i ty mi mowisz ze czasu nie masz..
nawet na szybki numerek..chier tam ze jestes mezczyzna..wiem ze dzieci owiozlas chata wolna
co ty powiedzialas sinkunko .mala
..teraz stara wiara rzadzi..
..bo gowniarze nie wiedza jak sie wami zajac..wola komp..
,,to nie marudz...bo bedziesz tylko dalej dzieci adoptowac..
e to cos z toba nie tak ..
chora jestes
..my musimy narzekac
tak juz mamy..nie narzekaja tylko ci
..dobra dziadek idzie cos zjesc a ty szykuj sie...bo tak byc nie morze ..za malo masz
sie ma Paula
TY SYLWIA CHYBA MNIE ZA MENELA MASZ NIE PIJE..
ZA MALO RUCHU MASZ..PAULA SYLWIE NAMAWIAM NA WSPULA GIMNASTYKE ..RECHABILITACJA JEJ POTRZEBNA
Ej ..zwami nawet porzadnej orgi zrobic nie mozna ..
a mnie nazywaja dziadkiem..czemu mi nic nie dolega ..jestem tak naladowany..ze normalnie mnie energia rozwala ..
o zdrowie trzeba dbac...
juz mam zajecie kuzde i zaluj ..ze odzucilas moja propozycje..
..jeszcze zatesknisz ..ogladsz polsat 2 dobra padaka..kochankowie z internetu
teraz leci ale jaj ..temu rozmiesz juz czemu sciemniaczy gnebie
bo chier go wie z kim gadasz i co nie mam racji..
ogladaj kuzwa padaka adas ciekaw jestem ilu takich debili siedzi
na raki sie umawia a ledwo na internet nazbieral..ciekaw jestem za co on do panienki pojedzie
moze rowerem co tam z gdanska do katowic..jak dobrze da po pedalach..
sylwia nie siedze zerkam..zreszto wiesz jak jest..cos tu jednak ciagnie...a ja nudze sie kuzwa w pracy wszyscy znajomi..a ile te geby mozna ogladac..i nie szukam .a sciemniaczy nie nawidze uwierz mi kuzwa w realu to z nimi sie nie pier.dole .a jade do polski to mozna se poodwiedzac przy okazji ..temu szukam tych co sa realni..