juz pracujecie ale kto wam kuzwa pozwolil..lezec mi tam i nie wstawac... oglaszam swieto narodowe
Iwona*
04.01.2011 r. 10:11:38
jak święto, to jestem za
witaj Gepciu
miłego dnia wszystkim
szybki
04.01.2011 r. 10:44:43
Witam i miłego dnia wszystkim
Iwona*
04.01.2011 r. 10:58:26
ale szybki
już go nie ma
gepard
04.01.2011 r. 11:15:32
NO Siemanko Iwonka w ten swiateczny piekny dzien..ale co tak nasi rodacy za prace sie wzieli...zamiast odpoczywac.. ..pracy nigdy sie nie przepracuje..zawsze jest czas i pora ..dobrze ze my jestesmy jeszcze normalni.. to co ..
Iwona*
04.01.2011 r. 12:31:20
do kitu takie świętowanie Gepciu
nawet lampki w sylwestra nie było
dopadło mnie jeszcze Starym Roku i do dzisiaj nie moge tego zrzucić, tak się przykleiło stwo
gepard
04.01.2011 r. 12:38:52
aj tam nie przejmoj sie jeszcze przed nami 100 sylwkow bedzie.. ..a co przyszlo samo odejdzie ...to zrob kawe..
Iwona*
04.01.2011 r. 12:45:49
właśnie na kawkę przyszłam
z mleczkiem i bez cukru....i nie ociągaj się Kocie.....bądź kolegą
gepard
04.01.2011 r. 12:54:23
wlasnie mysle ..kuzde ze trzeba jednak dupe ruszyc ..musze chate wieksza znajsc.do pracy zadzwonic...ale u mamusi tak fajnie..jedzonko do pokoju..tylko ze w pracy jest to jednak wstaje..co za rzycie odpoczynku niet...
Iwona*
04.01.2011 r. 13:01:25
wstawaj, wstawaj...rusz tyłek
śnieg trzeba odgarnąć, mamuśce obiadzik ugotować
wałkonisz sie ostatnio
gepard
04.01.2011 r. 13:06:22
jaki snieg juz mi wystarczy ..na nastepne 10 lat jego...obiadzik..no przydalo by sie cos zrobic ..ale co ..ja tylko zamawiam..w polsce mialem dobrze ..w sokolce pania raise z bialorusi..w belchatowie..tam kucharek bylo..w liczu kupla ..ktory zaje.biscie gotowal..no trzeba mi gosie podszkolic w gotowaniu...bo nic z tego nie bedzie..ona tez nie umie
Iwona*
04.01.2011 r. 13:12:09
a było najpierw pytać....umiesz Skarbie gotować
teraz , to po ptokach
zapisz sie na kurs \' szybkiego gotowania \"
Iwona*
04.01.2011 r. 13:14:53
hejka Gabryś
Iwona*
04.01.2011 r. 13:17:04
aleś Ty Gabrys uczynny
Iwona*
04.01.2011 r. 13:27:33
wiem , że lubisz gotować
...a ja nie mam pomysła na obiad ]
zjadłabym klusek śląskich, ale kce mi robić
Iwona*
04.01.2011 r. 13:28:32
to idem sobie zrobić
gepard
04.01.2011 r. 13:30:54
a ja juz se zrobilem
gepard
04.01.2011 r. 13:50:35
a co robilas..ze nie spalas
gepard
04.01.2011 r. 13:51:02
a i witaj Skarbie
gepard
04.01.2011 r. 13:53:55
jezu ty to sie masz. .kurde zebym nie byl tak zmeczony to normalnie za ciebie bym chodzil do tej pracy..
gepard
04.01.2011 r. 14:00:02
jak kasa nie leci z nieba ..leci..wiesz co zrob..zbieraj snieg i do afryki go wysylaj tam zbyt jest...
gepard
04.01.2011 r. 14:15:22
no co zly biznes zrobisz tam stocznie narciarska ..to czarnuchy oszaleja..az im te jezory wypadna na wieszch... ..no ze bananami beda pewnie placic..to nic bannany wyslesz do polski..i jest iport ..export..i caly biznes plan a potem jak snieg stopnieje to w butelki i tez tam wypija ..nastepny pieniadz
gepard
04.01.2011 r. 14:43:02
bo baki puszczam ..wykurzylem wszystkich..musze w ciszy pomyslec..
gepard
04.01.2011 r. 14:47:45
co tak sie sylwia krzywisz...pomysl o dobrych sprawach .. nie dlugo do pracy znowu idziesz...a ja tu musze lezec i kisnac
gepard
04.01.2011 r. 14:49:25
kurde ja mam dopiero 17stego na szczescie...
gepard
04.01.2011 r. 15:09:00
to ze specjalnie w pracy zostane dluzej..zeby krzykow nie bylo ..ze strony rodzinki..cos wymysle
gepard
04.01.2011 r. 15:20:47
kurde przez te 3miechy w polsce to juz sie wymodlilem...nie boje sie...nie wiem moze zostane..i tak tu szybko lataja czym szybciej koperte chwyca tym szybciej zniknal..
Witaj Mario
ja juz jestem w pracy i zaraz ide
bo dzieciaki czekaja
milego dnia
juz pracujecie
ale kto wam kuzwa pozwolil..lezec mi tam i nie wstawac...
oglaszam swieto narodowe
jak święto, to jestem za
witaj Gepciu
miłego dnia wszystkim
Witam i miłego dnia wszystkim
ale szybki
już go nie ma
NO Siemanko Iwonka
w ten swiateczny piekny dzien..ale co tak nasi rodacy za prace sie wzieli...zamiast odpoczywac..
..pracy nigdy sie nie przepracuje..zawsze jest czas i pora ..dobrze ze my jestesmy jeszcze normalni..
to co
..
do kitu takie świętowanie Gepciu
w sylwestra nie było
stwo
nawet lampki
dopadło mnie jeszcze Starym Roku i do dzisiaj nie moge tego zrzucić, tak się przykleiło
aj tam nie przejmoj sie jeszcze przed nami 100 sylwkow bedzie..
..a co przyszlo samo odejdzie ...to zrob kawe..
właśnie na kawkę przyszłam
z mleczkiem i bez cukru....i nie ociągaj się Kocie.....bądź kolegą
wlasnie mysle ..kuzde ze trzeba jednak dupe ruszyc ..musze chate wieksza znajsc.do pracy zadzwonic...ale u mamusi tak fajnie..jedzonko do pokoju..tylko ze w pracy jest to jednak wstaje..co za rzycie odpoczynku niet...
wstawaj, wstawaj...rusz tyłek
śnieg trzeba odgarnąć, mamuśce obiadzik ugotować
wałkonisz sie ostatnio
jaki snieg juz mi wystarczy ..na nastepne 10 lat jego...obiadzik..no przydalo by sie cos zrobic ..ale co ..ja tylko zamawiam..w polsce mialem dobrze ..w sokolce pania raise z bialorusi..w belchatowie..tam kucharek bylo..w liczu kupla ..ktory zaje.biscie gotowal..no trzeba mi gosie podszkolic w gotowaniu...bo nic z tego nie bedzie..ona tez nie umie
a było najpierw pytać....umiesz Skarbie gotować
teraz , to po ptokach
zapisz sie na kurs \' szybkiego gotowania \"
hejka Gabryś
aleś Ty Gabrys uczynny
wiem , że lubisz gotować
]
kce mi robić
...a ja nie mam pomysła na obiad
zjadłabym klusek śląskich, ale
to idem sobie
zrobić
a ja juz se zrobilem
a co robilas..ze nie spalas
a i witaj Skarbie
jezu ty to sie masz.
.kurde zebym nie byl tak zmeczony to normalnie za ciebie bym chodzil do tej pracy..
jak kasa nie leci z nieba ..leci..wiesz co zrob..zbieraj snieg i do afryki go wysylaj tam zbyt jest...
no co zly biznes zrobisz tam stocznie narciarska ..to czarnuchy oszaleja..az im te jezory wypadna na wieszch...
..no ze bananami beda pewnie placic..to nic bannany wyslesz do polski..i jest iport ..export..i caly biznes plan a potem jak snieg stopnieje to w butelki i tez tam wypija ..nastepny pieniadz
bo baki puszczam
..wykurzylem wszystkich..musze w ciszy pomyslec..
co tak sie sylwia krzywisz...pomysl o dobrych sprawach ..
nie dlugo do pracy znowu idziesz...a ja tu musze lezec i kisnac
kurde ja mam dopiero 17stego na szczescie...
to ze specjalnie w pracy zostane dluzej..zeby krzykow nie bylo ..ze strony rodzinki..cos wymysle
kurde przez te 3miechy w polsce to juz sie wymodlilem...nie boje sie...nie wiem moze zostane..i tak tu szybko lataja czym szybciej koperte chwyca tym szybciej zniknal..
ja chce do klasztoru
A ja poszukam ksiedza