Ridick mi na dzień dobry z jezorem startuje to jak tu sie nie zezłościć
Kill Bill
22.11.2010 r. 13:55:04
Skowron nie prowokój
gepard
22.11.2010 r. 16:16:10
znowu spisz.. ..Witaj.. Aniolku..kurde bylem w centrum se browcow kupilem i teraz sie zastanawiam wypic ...czy nie wypic..
gepard
22.11.2010 r. 16:21:16
Witajcie moje laseczki ..kupilem bo znowu mam dola ..tu..kurde..juz se termin dalem powrotu a nie wypilem..kurde od wrzesnia ... .i nie chce sie ale tez nie chce sie myslec..
gepard
22.11.2010 r. 16:57:29
mam tesknie za swoim zyciem w polsce jestem zagubiony.nic nie umiem juz tu zrobic..chcialem sprobowac..ale jak..sam nie wiem kurde o co mi chodzi..czego chce siedze tam tesknie tu ..siedze tu tesknie tam..skacze z kwiatka na kwiatek.....a w zyciu nie osiagnelem nic..zero ...dsozylem cale zycie zeby cos miec..zeby nie martwic sie o jutro ..ale to jest **cenzura** nie cieszy mnie to..widze teraz jak zmarnowalem swoje lata..bylem szczesliwy jak ..zarabialem grosze .jak kupywalem swojego pierwszego zloma zeby pochwalic sie dziewczynom..jak czasami nie mialem na paliwo..jak poznalem swoja pierwsza milosc..w tedy bylem szczesliwy ..wtedy cos naprawde mialem ..teraz nic juz nie mam bo co mam juz mnie nie cieszy...,.kupuje tylko .by miec..bpo inni maja ....juz zaczelem znowu chlac..dzisiaj sie urzne ..tylko kluczyki dam dla kupla..
gepard
22.11.2010 r. 17:05:58
wlasnie to samo mowia mi jeden poznaniak i balorusin..ipomagaja mi tu wykaniczac ..kurde nawet nie mam z kim wypic...i jak ja mam tu zyc
gepard
22.11.2010 r. 17:22:03
Daria czy duzy znaczy modrzejszy......wiesz co ..teraz tak se mysle ze durniejszy ..kiedys marzylem nie ogladalem sie za siebie..ryzykowalem...i mi wychodzilo..teraz co mam ..boje sie .zaczynam oglodac sie za siebie zaczynam byc normalnym..boje sie.zeby nie stracic .tego co jeszcze mam i boje sie pedzic dalej.
gepard
22.11.2010 r. 17:26:44
Ania ja krzywdze ..Ewy w tym jest problem wy marzycie ..o stalym miejscu..ja nie siedze w jednym miejscu ..dluzej jak 2 lata...mam budynkow troche ale to sa tylko cegly i tynk ...gdzie ja mam swuj dom.....co to jest dla mnie dom..
gepard
22.11.2010 r. 17:30:53
chyba dom mialem jeden ..13 lat temu ..i stoiu pusty nikomu .go nie wynajmuje ...bo mam wspomnienia odnowilem go wsadzilem w niego wiecej kasy jak jest wart..i nikomu go nie sprzedam i nikomu nie wynajme..bedzie gnil razem zemna....bo to jest moj dom..i ch,uj
gepard
22.11.2010 r. 18:04:42
a co ja robie Marys witaj..
Iwona*
22.11.2010 r. 18:11:56
witajcie moje dziewuchy
i Ty Gepciu
Basiu, to samo wczoraj siostruni mówiłam...do pionu je postawić
Iwona*
22.11.2010 r. 18:27:13
Maryś, będę około 20.30...zmykam do dentysty, a Ty trzymaj kciuki żeby nie bolało
Kill Bill
22.11.2010 r. 20:27:44
Kacha co zrobiłaś swojemu księciulkowi
Kill Bill
22.11.2010 r. 20:31:03
Pa Kasiula
gepard
22.11.2010 r. 20:35:36
tu tonomalnie rasowi chlopy sa .jezdzilem po browce jejku
Kill Bill
22.11.2010 r. 20:44:49
jejku jejku
Iwona*
22.11.2010 r. 21:45:40
komu jejku, temu jejku
ja to miałam jejku
u dentysty byłam
Iwona*
22.11.2010 r. 22:16:15
ode mnie w prezencie dostaniesz szklaneczkę
Iwona*
22.11.2010 r. 22:22:56
drinkiem możesz, porcelany nie rusza
będzie duża
AGATA
23.11.2010 r. 07:36:52
Dzien dobry Basiu
pijemy?
trzeba trochę cisnienie dzwignac
Kurcze pogoda u mnie pod psem
wieje i pada
MARKO
23.11.2010 r. 07:48:43
Dzień dobry ranne ptaszki
tradycyjnie dla dziewczyn
ja Was dzisiaj poczestuje swizutkimi buleczkami z makiem, troche słodkosci odemnie
Czyli dostanie Ci się
I więcej mi tutaj nie pyskuj
Zaraz
Ostatnio pisałeś, że ja posprzatałeś
Heyo Skowronie
Ridick mi na dzień dobry z jezorem startuje to jak tu sie nie zezłościć
Skowron nie prowokój
znowu spisz..
..Witaj..
Aniolku..kurde bylem w centrum se browcow kupilem i teraz sie zastanawiam wypic ...czy nie wypic..
Witajcie moje laseczki
..kupilem bo znowu mam dola ..tu..kurde..juz se termin dalem powrotu a nie wypilem..kurde od wrzesnia ...
.i nie chce sie ale tez nie chce sie myslec..
mam tesknie za swoim zyciem w polsce jestem zagubiony.nic nie umiem juz tu zrobic..chcialem sprobowac..ale jak..sam nie wiem kurde o co mi chodzi..czego chce siedze tam tesknie tu ..siedze tu tesknie tam..skacze z kwiatka na kwiatek.....a w zyciu nie osiagnelem nic..zero ...dsozylem cale zycie zeby cos miec..zeby nie martwic sie o jutro ..ale to jest **cenzura** nie cieszy mnie to..widze teraz jak zmarnowalem swoje lata..bylem szczesliwy jak ..zarabialem grosze .jak kupywalem swojego pierwszego zloma zeby pochwalic sie dziewczynom..jak czasami nie mialem na paliwo..jak poznalem swoja pierwsza milosc..w tedy bylem szczesliwy ..wtedy cos naprawde mialem ..teraz nic juz nie mam bo co mam juz mnie nie cieszy...,.kupuje tylko .by miec..bpo inni maja ....juz zaczelem znowu chlac..dzisiaj sie urzne ..tylko kluczyki dam dla kupla..
wlasnie to samo mowia mi jeden poznaniak i balorusin..ipomagaja mi tu wykaniczac ..kurde nawet nie mam z kim wypic...i jak ja mam tu zyc
Daria czy duzy znaczy modrzejszy......wiesz co ..teraz tak se mysle ze durniejszy
..kiedys marzylem nie ogladalem sie za siebie..ryzykowalem...i mi wychodzilo..teraz co mam ..boje sie .zaczynam oglodac sie za siebie zaczynam byc normalnym..boje sie.zeby nie stracic .tego co jeszcze mam i boje sie pedzic dalej.
Ania ja krzywdze ..Ewy w tym jest problem wy marzycie ..o stalym miejscu..ja nie siedze w jednym miejscu ..dluzej jak 2 lata...mam budynkow troche ale to sa tylko cegly i tynk ...gdzie ja mam swuj dom.....co to jest dla mnie dom..
chyba dom mialem jeden ..13 lat temu ..i stoiu pusty nikomu .go nie wynajmuje ...bo mam wspomnienia odnowilem go wsadzilem w niego wiecej kasy jak jest wart..i nikomu go nie sprzedam i nikomu nie wynajme..bedzie gnil razem zemna....bo to jest moj dom..i ch,uj
a co ja robie Marys witaj..
witajcie moje dziewuchy
i Ty Gepciu
Basiu, to samo wczoraj siostruni mówiłam...do pionu je postawić
Maryś, będę około 20.30...zmykam do dentysty, a Ty trzymaj kciuki żeby nie bolało
Kacha co zrobiłaś swojemu księciulkowi
Pa Kasiula
tu tonomalnie rasowi chlopy sa .jezdzilem po browce jejku
jejku jejku
komu jejku, temu jejku
ja to miałam jejku
u dentysty byłam
ode mnie w prezencie dostaniesz szklaneczkę
drinkiem możesz, porcelany nie rusza
będzie duża
Dzien dobry Basiu
pijemy?
trzeba trochę cisnienie dzwignac
Kurcze pogoda u mnie pod psem
wieje i pada
Dzień dobry ranne ptaszki
dla dziewczyn
wypije
tradycyjnie
ja Was dzisiaj poczestuje swizutkimi buleczkami z makiem, troche słodkosci odemnie
i
Dzieki Marko za buleczkę
od Ciebie pewnie bedzie pyszna
a teraz juz zmykam do dzieci
hejkaaaa
zróbcie mi herbatkę ....proszę
ulallaal zawiało cie
a! zapomniałam Witam Was Robaczki
spadam do pracy jak tam dotrę to się odezwę
Ridick a gdzie kwiaty dla KILL