Kill wiedzialem ze moge na ciebie liczyc poczta polska bedzie ci wdzieczna
A co mnie obchodzi poczta polska.....sam Erni mi wystarczy . A masz firmowa pieczatke ??
Pewnie Kill a zebys zobaczyla jak napi.erdzi.elam datownikiem to bys dopiero zrobila tak
Ernest na poczcie pracujesz??? ale nie w okienku???
a masz mundur listonosza ???
No ba Kill mundur mam i czapeczke mam i nawet paralizat mi dali do ochrony jak mnie beda bic na ulicy
Listonosz zawsze puka dwa
Widze Marko ze znasz meandry mojej pracy, to dobrze
wprawdzie mam dwa owczarki niemnieckie, które nienawidzą listonoszy ale taki twardziel jak Erni poradzi sobie pewnie jedna reką
No ba Kill nie z takimi przeszkodami sobie radze zeby dostarczyc przesylke na czas
KIll Ernest to prawdziwy twardziel
A gdzież sie Basia podziała???? poszła pewnie do swojego księciunia
A co Marek Tobie juz ten twardziel dostarczył swoją wielką przesyłke i wepchnął w ciasny otwór do Twojej skrzynki , że wiesz jaki z niego twardziel
Basia co nam dzis serwujesz na obiad?
A co za piosenka Basia
barszczyk
A ty Kill to nie swintusz mi tutaj
Ja wczoraj zrobilem sobie super wyzerke
Kill bez komentarza
Lubicie jesc skrzydełka w miodzie ? Ja uwielbiam
Marco ty sie nie przejmuj Kill bo ona zawsze byla taka troche wredna malpa jak komus szpili nie wbije to dla niej to dzien zmarnowany jest
Erni ale Ty jesteś wredniak . Dobra więcej ta małpa nie pójdzie z Toba do saskiego
To laski bez Kill i tak zawsze ci stawialem to teraz przynajmiej troche zaoszczedze
dobra dobra Erni przeciez ja zawsze płaciłam za siebie sama nie wciskaj tu kitu
Moze z raz na poczatku zaplacilas ale potem to juz tylko caly czas zamiawialas izamawialas i mowilas ze niby zawsze zapominalas wziasc portfela z domu
pamietam to było wtedy jak nie dostarczyłes dla całej dzielnicy renty i emerytury i szaleliśmy za pieniadze dziadków ze 3 dni
No wlasnie to bylo dokladnie wtedy
To wszystko Basia przez Kill to ona ma takie pomysly
Was tylko zostawić na dwie godziny normalnie zajeździcie biednego Ernsta ciągle tylko Ernest zrób, Ernest przynieś....zobaczcie jaki mizerny już się zrobił
poczta polska bedzie ci wdzieczna
A co mnie obchodzi poczta polska.....sam Erni mi wystarczy
.
A masz firmowa pieczatke ??
Pewnie Kill
a zebys zobaczyla jak napi.erdzi.elam datownikiem to bys dopiero zrobila tak
Ernest na poczcie pracujesz???
ale nie w okienku???
a masz mundur listonosza ???
No ba Kill mundur mam i czapeczke mam i nawet paralizat mi dali do ochrony jak mnie beda bic na ulicy
Listonosz zawsze puka dwa
Widze Marko ze znasz meandry mojej pracy, to dobrze
wprawdzie mam dwa owczarki niemnieckie, które nienawidzą listonoszy ale taki twardziel jak Erni poradzi sobie pewnie jedna reką
No ba Kill
nie z takimi przeszkodami sobie radze zeby dostarczyc przesylke na czas
KIll
Ernest to prawdziwy twardziel
A gdzież sie Basia podziała????
poszła pewnie do swojego księciunia
A co Marek Tobie juz ten twardziel dostarczył swoją wielką przesyłke i wepchnął w ciasny otwór do Twojej skrzynki , że wiesz jaki z niego twardziel
Basia co nam dzis serwujesz na obiad?
A co za piosenka Basia
barszczyk
A ty Kill to nie swintusz mi tutaj
Ja wczoraj zrobilem sobie super wyzerke
Kill
bez komentarza
Lubicie jesc skrzydełka w miodzie ?
Ja uwielbiam
Marco ty sie nie przejmuj Kill
bo ona zawsze byla taka troche wredna malpa
jak komus szpili nie wbije to dla niej to dzien zmarnowany jest
Erni ale Ty jesteś wredniak .
Dobra więcej ta małpa nie pójdzie z Toba do saskiego
To laski bez Kill i tak zawsze ci stawialem to teraz przynajmiej troche zaoszczedze
dobra dobra Erni przeciez ja zawsze płaciłam za siebie sama
nie wciskaj tu kitu
Moze z raz na poczatku zaplacilas ale potem to juz tylko caly czas zamiawialas izamawialas i mowilas ze niby zawsze zapominalas wziasc portfela z domu
pamietam to było wtedy jak nie dostarczyłes dla całej dzielnicy renty i emerytury i szaleliśmy za pieniadze dziadków ze 3 dni
No wlasnie to bylo dokladnie wtedy
To wszystko Basia przez Kill to ona ma takie pomysly
Was tylko zostawić na dwie godziny
normalnie zajeździcie biednego Ernsta
ciągle tylko Ernest zrób, Ernest przynieś....zobaczcie jaki mizerny już się zrobił