W polsce zimno.... A zmiana klimatu tak sobie przy starcie strasznie szarpało
Mariola
20.12.2009 r. 09:33:03
Tak Sylwio całkiem serio-jak bardzo czegoś chcesz,ale nie wyczekujesz,to to samo przyjdzie i nie zobaczysz tego czekając w oknie.
Mariola
20.12.2009 r. 09:34:39
Ja zmykam już bo mój syn taki bardzo dorosły przyjechał,więc na obiadku będzie,a Ja uwielbiam wtedy robić wszystko to czego dawno nie jadł.
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:34:53
..A JA WCZORAJ MIAŁEM TAKIE MAŁE SPOTKANIE OPŁATKOWE ,ŻE TAK POWIEM ..W GRONIE PRZYJACIÓŁ ..PONIEWAŻ PO NIEDZIELI ..JUŻ KAŻDY BĘDZIE BARDZO ZAJĘTY ...A JA W ŚRODĘ WYJEŻDŻAM...MUSZĘ ZARAZ IŚĆ PO SAMOCHÓD ..BO TROCHĘ WCZORAJ WYPIŁEM ..I ZOSTAWIŁEM GO POD DOMEM KUMPELI ..U KTÓREJ ..BYŁO TO SPOTKANIE ...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:35:37
Mariolka kazdy chce szczescia w zyciu ale nie za wszelka cene....ja takze go chce ....ale ciesze sie tym co mam....i nie wyczekuje ....nawet sie chyba nie staram zbytnio....czekam co przyniesie nowy dzien ....
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:35:56
...MARIOLA ..ZAJRZYJ NA PRIV
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:36:54
ahh te spotkania opłatkowe...... w sumie zawsze koncza sie tak samo
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:36:58
...I BARDZO DOBRZE SYLWUNIU ..CO MA BYĆ TO BĘDZIE ...NIKT NIE UCIEKNIE OD SWEGO PRZEZNACZENIA
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:38:05
hahaha a moze zostane siostra zakonna
co wy na to
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:38:30
....NO WIESZ .BYŁO SPOKOJNIE ..Z KULTURKĄ ..W SUMIE TO DUŻO NIE WYPIŁEM ..OSTATNIO DUŻO NIE PIJĘ ..POWIEDZMY OD MOMENTU ..MOJEJ PRZYGODY W PEWNYM HOTELU
Marcelek
20.12.2009 r. 09:39:32
Na siostrę zakonną się Sylwia nie nadajesz
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:39:54
..HA,HA,HA..SYLWIA ZAKONNICĄ ...TO JA JESTEM ŻÓŁTA ŁÓDŹ PODWODNA
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:40:02
hotelu?? ....
y nie no juz sie domyslam o co chodzi
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:40:53
ej chłopaki ale dlaczego...toc ja pobozna jestem dziewucha.......
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:41:32
...PO PIJAKU PRZESPAŁEM SIĘ Z JAKAŚ LASKĄ ..OBUDZIŁEM SIĘ Z NIĄ W ŁÓŻKU ...ALE SAMEGO FAKTU ..JAK SIĘ TAM ZNALAZŁEM NIE PAMIĘTAM...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:44:06
o kurka siwa tos zaszalał bracie
ale chyba twoja luba nie wie co /?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:45:51
..WIE ..ALE ONA TEŻ BYLA WTEDY RÓWNO NARĄBANA ..A JA POMYLIŁEM POKOJE ..I STAŁO SIĘ ..NA SZCZĘŚCIE TATUSIEM NIE BĘDĘ ..
..A CO DO MOJEJ KOBIETY ..WYBACZYŁA MI TO ..
Marcelek
20.12.2009 r. 09:46:03
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:46:54
a twoja kobieta swieta chyba jest wiesz
bo ja nie wiem czy bym wybaczyła ....
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:47:42
...ŚMIEJ SIĘ MARCELEK ..SZKODA ,ZE NIE WIDZIAŁEŚ MOJEJ MINY ..I TEJ LASKI ..ONA TEŻ BYŁA NARĄBANA ..W OGÓLE TO BYŁA FAJNA IMPREZA WTEDY W PEWNYM KLUBIE ...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:48:48
...ALE TO BYŁA ZDRADA ,PO PIJAKU ..NAWET NIE PAMIĘTAM SZCZEGÓŁÓW..TEGO ...W KAŻDYM RAZIE MAM SZCZĘŚCIE
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:49:47
oj masz masz ...kurde tos musiał sie niezle napylic skoro nie wiedziałego do jakiego lózka leziesz
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:53:51
..A MOŻE TYLKO SPAŁEM Z TĄ DZIEWCZYNĄ ...W PEŁNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU ..NIE WIEM ..TO JUŻ POZOSTANIE TAJEMNICĄ ..CHOCIAŻ PEWNE SYMPTOMY..WSKAZYWAŁY ..NA TO ,ZE JA PRZELECIAŁEM ..TAK MÓWIŁA TA LASKA
Konto usunięte
20.12.2009 r. 09:57:27
A no to widzisz a niektórzy sie zapieraja na wszystkie swietosci ze nigdy w zyciu partnera nie zdradza....gówno prawda.....w zyciu wychodzi inaczej....nie raz jestesmy zalezni od pewnych sytuacju...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 10:01:03
..JA SIĘ NIE ZAPIERAM NICZEGO ...CZŁOWIEK ..POWINIEN UMIEĆ ODPOWIADAĆ ZA SWOJE CZYNY ..PONOSIĆ KONSEKWENCJE ..LUDZIE ,KTÓRZY ..ROBIĄ COŚ ..A POTEM UMYWAJĄ RĄCZKI...TO DLA MNIE DZIECI ...
ide kawke zrobic ktos chce ??
KSIĄŻĘ ..PRZYJEDZIE SYLWIO ..ZAPEWNIAM CIĘ ...
JA POPROSZĘ ..Z MLECZKIEM JEŚLI ŁASKA
wiem Neronku ...i dlatego sie wpatruje w to okno
dobrze to ide robic
W polsce zimno.... A zmiana klimatu tak sobie przy starcie strasznie szarpało
Tak Sylwio całkiem serio-jak bardzo czegoś chcesz,ale nie wyczekujesz,to to samo przyjdzie i nie zobaczysz tego czekając w oknie.
Ja zmykam już bo mój syn taki bardzo dorosły przyjechał,więc na obiadku będzie,a Ja uwielbiam wtedy robić wszystko to czego dawno nie jadł.
..A JA WCZORAJ MIAŁEM TAKIE MAŁE SPOTKANIE OPŁATKOWE ,ŻE TAK POWIEM ..W GRONIE PRZYJACIÓŁ ..PONIEWAŻ PO NIEDZIELI ..JUŻ KAŻDY BĘDZIE BARDZO ZAJĘTY ...A JA W ŚRODĘ WYJEŻDŻAM...MUSZĘ ZARAZ IŚĆ PO SAMOCHÓD ..BO TROCHĘ WCZORAJ WYPIŁEM ..I ZOSTAWIŁEM GO POD DOMEM KUMPELI ..U KTÓREJ ..BYŁO TO SPOTKANIE ...
Mariolka kazdy chce szczescia w zyciu ale nie za wszelka cene....ja takze go chce ....ale ciesze sie tym co mam....i nie wyczekuje ....nawet sie chyba nie staram zbytnio....czekam co przyniesie nowy dzien ....
...MARIOLA ..ZAJRZYJ NA PRIV
ahh te spotkania opłatkowe...... w sumie zawsze koncza sie tak samo
...I BARDZO DOBRZE SYLWUNIU ..CO MA BYĆ TO BĘDZIE ...NIKT NIE UCIEKNIE OD SWEGO PRZEZNACZENIA
hahaha a moze zostane siostra zakonna
co wy na to
....NO WIESZ .BYŁO SPOKOJNIE ..Z KULTURKĄ ..W SUMIE TO DUŻO NIE WYPIŁEM ..OSTATNIO DUŻO NIE PIJĘ ..POWIEDZMY OD MOMENTU ..MOJEJ PRZYGODY W PEWNYM HOTELU
Na siostrę zakonną się Sylwia nie nadajesz
..HA,HA,HA..SYLWIA ZAKONNICĄ ...TO JA JESTEM ŻÓŁTA ŁÓDŹ PODWODNA
hotelu??
....
y nie no juz sie domyslam o co chodzi
ej chłopaki ale dlaczego...toc ja pobozna jestem dziewucha.......
...PO PIJAKU PRZESPAŁEM SIĘ Z JAKAŚ LASKĄ ..OBUDZIŁEM SIĘ Z NIĄ W ŁÓŻKU ...ALE SAMEGO FAKTU ..JAK SIĘ TAM ZNALAZŁEM NIE PAMIĘTAM...
o kurka siwa tos zaszalał bracie
ale chyba twoja luba nie wie co /?
..WIE ..ALE ONA TEŻ BYLA WTEDY RÓWNO NARĄBANA ..A JA POMYLIŁEM POKOJE ..I STAŁO SIĘ ..NA SZCZĘŚCIE TATUSIEM NIE BĘDĘ ..
..A CO DO MOJEJ KOBIETY ..WYBACZYŁA MI TO ..
a twoja kobieta swieta chyba jest wiesz
bo ja nie wiem czy bym wybaczyła ....
...ŚMIEJ SIĘ MARCELEK ..SZKODA ,ZE NIE WIDZIAŁEŚ MOJEJ MINY ..I TEJ LASKI ..ONA TEŻ BYŁA NARĄBANA ..W OGÓLE TO BYŁA FAJNA IMPREZA WTEDY W PEWNYM KLUBIE ...
...ALE TO BYŁA ZDRADA ,PO PIJAKU ..NAWET NIE PAMIĘTAM SZCZEGÓŁÓW..TEGO ...W KAŻDYM RAZIE MAM SZCZĘŚCIE
oj masz masz ...kurde tos musiał sie niezle napylic skoro nie wiedziałego do jakiego lózka leziesz
..A MOŻE TYLKO SPAŁEM Z TĄ DZIEWCZYNĄ ...W PEŁNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU ..NIE WIEM ..TO JUŻ POZOSTANIE TAJEMNICĄ ..CHOCIAŻ PEWNE SYMPTOMY..WSKAZYWAŁY ..NA TO ,ZE JA PRZELECIAŁEM ..TAK MÓWIŁA TA LASKA
A no to widzisz a niektórzy sie zapieraja na wszystkie swietosci ze nigdy w zyciu partnera nie zdradza....gówno prawda.....w zyciu wychodzi inaczej....nie raz jestesmy zalezni od pewnych sytuacju...
..JA SIĘ NIE ZAPIERAM NICZEGO ...CZŁOWIEK ..POWINIEN UMIEĆ ODPOWIADAĆ ZA SWOJE CZYNY ..PONOSIĆ KONSEKWENCJE ..LUDZIE ,KTÓRZY ..ROBIĄ COŚ ..A POTEM UMYWAJĄ RĄCZKI...TO DLA MNIE DZIECI ...