Podziwiam Cię Sylwia... Skąd znałabyś moją odpowiedź... Ale słusznie się domyślasz odpowiedzi
J@nusz
18.09.2010 r. 18:45:43
Oczywiście, że tak. Nie jestem prawdziwym emo Po prostu myślę realnie co skłania mnie do pesymistycznych odczuć.
J@nusz
18.09.2010 r. 19:11:27
Możliwe. Wiesz, mam czysto humanistyczny umysł, stawiam umysł na wysokim miejscu w hierarchii, przez co jestem bardzo skomplikowany
J@nusz
18.09.2010 r. 19:21:25
Na to nie licz Każdy jest inny, ja jestem taki. Los tak chciał, niech tak będzie.
J@nusz
18.09.2010 r. 22:19:09
Ja jestem
J@nusz
18.09.2010 r. 22:27:21
Hahaha. Ciekawe co byś pisała gdyby Gollob jednak zdecydował się na udział. Zobaczymy, czy chwalić będziesz aniołki po mistrzostwach świata.
J@nusz
18.09.2010 r. 22:37:15
Pierwszy i ostatni raz. Ale nie będę z Tobą dyskutował o prawdzie oczywistej jaką jest mistrzostwo Unibaxu w całokształcie (wyniki od początku drużyny, nie tylko ten rok), bo ta niezrozumiała lokalna miłość do Unii całkiem Cię zaślepiła.
J@nusz
18.09.2010 r. 22:48:22
Kończę tę dyskusję, bo za dużo się uśmiecham i psuje wizerunek emo, na który tak długo pracowałem.
Iwona*
18.09.2010 r. 22:57:27
nie ładnie
J@nusz
18.09.2010 r. 22:57:28
Ależ ja Cię nie lekceważę! A Ty przestań tak pisać, bo się załamię swoim nietaktem...
Dzien dobry
dla kobiet
i milego sobotniego wieczoru
Witaj Marko
Dobry Inezz
to pogratulować
Dziendobry Paździochy
witam laseczki
sie ma osiołki i inne karaluchy
Inezz moja ulubiona pchła
Hej wszystkim po długim czasie
Elo all
dobry all
ale sie porobiło
każdy zagląda i znika
to ja też
Witam
Jak miło
Podziwiam Cię Sylwia... Skąd znałabyś moją odpowiedź... Ale słusznie się domyślasz odpowiedzi
Oczywiście, że tak. Nie jestem prawdziwym emo
Po prostu myślę realnie co skłania mnie do pesymistycznych odczuć.
Możliwe. Wiesz, mam czysto humanistyczny umysł, stawiam umysł na wysokim miejscu w hierarchii, przez co jestem bardzo skomplikowany
Na to nie licz
Każdy jest inny, ja jestem taki. Los tak chciał, niech tak będzie.
Ja jestem
Hahaha. Ciekawe co byś pisała gdyby Gollob jednak zdecydował się na udział. Zobaczymy, czy chwalić będziesz aniołki po mistrzostwach świata.
Pierwszy i ostatni raz. Ale nie będę z Tobą dyskutował o prawdzie oczywistej jaką jest mistrzostwo Unibaxu w całokształcie (wyniki od początku drużyny, nie tylko ten rok), bo ta niezrozumiała lokalna miłość do Unii całkiem Cię zaślepiła.
Kończę tę dyskusję, bo za dużo się uśmiecham i psuje wizerunek emo, na który tak długo pracowałem.
nie ładnie
Ależ ja Cię nie lekceważę! A Ty przestań tak pisać, bo się załamię swoim nietaktem...
też sie ciesze , że Cię widzę
witam \"żużlową\"Panią
no wszyscy się widzimy
Aniołku, toż ja ciągle taka sama,
tzn. fryzjer ten sam
Oj, żebyś Ty wiedziała co ja mam
bardzo blisko tor kartingowy
od samego rana hałasują
a gdzie to moje szczęście sie podziewało