jaro
pozdrawiam wszystkich.... musze spadac sprawy pozalatwiac przed odlotem.... milego dzionka....
wzajemnie
heheh no dlugoooooo
ja mam mieszkanie w Hiszpani w Fuestalida...
za dlugooooo hahah a ty nocny marku nawet sie do rozmowy nie przylaczyles
wow w hiszpanii jest pieknie
Jacek odlatuje na zime do ciepłych krajów
no nie dziwie sie ..sama bym najchetniej odleciala ,brr nie lubię zimna jesieni,zimy brrr
aa to w grabarza sie bawiles jaro hahah,no dobrze ma ,ja to nawet kaluzy nie mam
hahah niop ja tez,jejku moj maly dzis 6 lat skonczył jak ten czas leci szok ,niedawno w chodziku smigał
zmieńcie temat....
heheh przekaze jaro hahah,kornik dziekuje bardzo ,tiaa bibka dzieciaki sie zejdą o 16 a ja bede latac wkoło nich
heheheh bo to nie moje urodzinki haha,ale zapytam kornika ....no zgodzil sie takze mozesz sie jaro wbijac do poznania
ooo i noce nawet?
Jarek Tobie to tylko imprezy i nocne życie w głowie
heheheh baleciarz
uuu zaszaleliscie z tym telewizorem
......to i tak o dwa programy za duzo
nu to isaure itp tasiemce ogladasz jaro
no zazdroszcze ci jaro ,bo ja tylko radio szarotka mam
no i uciekli gdzies
nio myslalam ze uciekles ode mnie
oj biedaczku ,ty to masz z ta zoną hahah a swoją drogą za darmo nie bije ,musisz rozrabiac jaro ze tak cie leje
własnie jaro nie narzekaj na zone bo chyba cos słabo Cie leje bo jeszcze masz siłe pisac z nami
kill po ona go po stopach wali a nie po rekach na szczescie,oj jaro to prosto trzymaj widelec
jaro sily nie masz zeby wyprostowac?
jaro na niebieska linie zadzwon,to dla ofiar przemocy w rodzinie jest
kurna jaro i tak zle i tak niedobrze ,przerabane
Pamiętaj Jaro jak zona bije to znaczy, że ma racje
jaro
pozdrawiam wszystkich.... musze spadac sprawy pozalatwiac przed odlotem.... milego dzionka....
wzajemnie
heheh no dlugoooooo
ja mam mieszkanie w Hiszpani w Fuestalida...
za dlugooooo hahah a ty nocny marku nawet sie do rozmowy nie przylaczyles
wow w hiszpanii jest pieknie
Jacek odlatuje na zime do ciepłych krajów
no nie dziwie sie ..sama bym najchetniej odleciala ,brr nie lubię zimna jesieni,zimy brrr
aa to w grabarza sie bawiles jaro hahah,no dobrze ma ,ja to nawet kaluzy nie mam
hahah niop ja tez,jejku moj maly dzis 6 lat skonczył jak ten czas leci szok ,niedawno w chodziku smigał
zmieńcie temat....
heheh przekaze jaro hahah,kornik dziekuje bardzo ,tiaa bibka dzieciaki sie zejdą o 16 a ja bede latac wkoło nich
heheheh bo to nie moje urodzinki haha,ale zapytam kornika ....no zgodzil sie takze mozesz sie jaro wbijac do poznania
ooo i noce nawet?
Jarek Tobie to tylko imprezy i nocne życie w głowie
heheheh baleciarz
uuu zaszaleliscie z tym telewizorem
nu to isaure itp tasiemce ogladasz jaro
no zazdroszcze ci jaro ,bo ja tylko radio szarotka mam
no i uciekli gdzies
nio myslalam ze uciekles ode mnie
oj biedaczku ,ty to masz z ta zoną hahah a swoją drogą za darmo nie bije ,musisz rozrabiac jaro ze tak cie leje
własnie jaro nie narzekaj na zone bo chyba cos słabo Cie leje bo jeszcze masz siłe pisac z nami
kill po ona go po stopach wali a nie po rekach na szczescie,oj jaro to prosto trzymaj widelec
jaro na niebieska linie zadzwon,to dla ofiar przemocy w rodzinie jest
kurna jaro i tak zle i tak niedobrze ,przerabane
Pamiętaj Jaro jak zona bije to znaczy, że ma racje