trzeba wstawić fotę brudnych nóg i po sprawie ...nikt się czepiał nie bedzie
....bry
ja nie mam nic wstawionego i tez sie czepiacie ,że nie widać z kim piszecie.....
ale wierzycie tym, którzy wstawiaja obce foty a piszą, że to sa oni .....goła **cenzura** chyba będzie najbardziej odpowiednia...ale taka 80-letnia
dostałam bana za nic
Twoja fota Jaro to totalna ściema
witaskiiiii
witajcie pierwsy dzień w pracy zalicony kurce, psecies ja mam wsyskie ząbki
a coż to za tragiczny sposób.....w dziubek dostałeś
...ależ Wrrrr...zobacz jaki nasz Jaro nieszkodliwy
powinieneś się cieszyc , że to tylko ząbek a nie oczko
mój obiadek już na stole ....
Wrrr nie ignoruj mnie to nie ladnie z twojej strony
nooo jak ja lubię jak sobie na nerwy działacie....wreście jakaś rozrywka Teraz moja kolej bo jeszcze nigdy się tutaj z nikim nie pożarłam Cholera tylko na kogo by tu wsiąść?
słuchajcie leszcze byście zmienili te swoje fałszywe foty na swoje własne bo tylko siarę tu robicie i wkręcacie wszystkich
ja Ci Daria napiszę w którym... przecież na pierwszy rzut oka widać, że masz grubo po 50 a Ty tu za młodą owieczkę robisz
A co Rahim poznales tutaj jaks laske co niby byla taka ladna na fotkach a w realu wyszlo ze to jakis potwor ????
tak rahim poznał w realu KILL i do dzisiaj się moczy w nocy....taka to była trauma
Rahim a zdradzisz nam kto to byl zebysmy nie popelnili twojego bledu
pewnie Ondrasz
bez obrazy ale chyba wszyscy jednak zwracamy uwagę na wygląd drugiej osoby bo każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego.... .....
Święte słowa Kill ta laska nie wie co pisze
Magda cos ci powiem nie jedz do niego bo on ma zone i liczy tylko ze uda mu sie ciebie przeleciez w tym zdroju i cie rzuci
i tym optymistycznym akcentem kończymy przepychanki słowne na dziś Drugie starcie przewidziane jest na jutrzejsze popołudnie
No wlasnie ci Magda napisalem mowie ci dziewczyno ty tam do niego nie jedz bo tylko bedziesz przez niego plakac lepiej przyjedz do mnie ja i tylko ja dam ci szczescie
Wiesz co Daria moze i my chlopy zwracamy uwage na wyglad ale wy dziewczyny w niczym nam nie ustepujecie bo wy patrzycie tylko czy koles ma kase jak jej nie ma to z gory jest skreslony
Teraz to sie tak nazywa zawiesc syna do sanatorium
trzeba wstawić fotę brudnych nóg i po sprawie ...nikt się czepiał nie bedzie
ja nie mam nic wstawionego i tez sie czepiacie ,że nie widać z kim piszecie.....
ale wierzycie tym, którzy wstawiaja obce foty a piszą, że to sa oni .....goła **cenzura** chyba będzie najbardziej odpowiednia...ale taka 80-letnia
dostałam bana
za nic
Twoja fota Jaro to totalna ściema
witaskiiiii
witajcie
pierwsy dzień w pracy zalicony
kurce, psecies ja mam wsyskie ząbki
a coż to za tragiczny sposób.....w dziubek dostałeś
...ależ Wrrrr...zobacz jaki nasz Jaro nieszkodliwy
powinieneś się cieszyc , że to tylko ząbek
a nie oczko
mój obiadek już na stole
....
Wrrr nie ignoruj mnie to nie ladnie z twojej strony
nooo jak ja lubię jak sobie na nerwy działacie....wreście jakaś rozrywka
Teraz moja kolej bo jeszcze nigdy się tutaj z nikim nie pożarłam
Cholera tylko na kogo by tu wsiąść?
słuchajcie leszcze byście zmienili te swoje fałszywe foty na swoje własne bo tylko siarę tu robicie i wkręcacie wszystkich
ja Ci Daria napiszę w którym...
przecież na pierwszy rzut oka widać, że masz grubo po 50 a Ty tu za młodą owieczkę robisz
A co Rahim poznales tutaj jaks laske co niby byla taka ladna na fotkach a w realu wyszlo ze to jakis potwor ????
tak rahim poznał w realu KILL i do dzisiaj się moczy w nocy....taka to była trauma
Rahim a zdradzisz nam kto to byl zebysmy nie popelnili twojego bledu
pewnie Ondrasz
bez obrazy ale chyba wszyscy jednak zwracamy uwagę na wygląd drugiej osoby bo każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego....
.....
Święte słowa Kill ta laska nie wie co pisze
Magda cos ci powiem nie jedz do niego bo on ma zone i liczy tylko ze uda mu sie ciebie przeleciez w tym zdroju i cie rzuci
i tym optymistycznym akcentem kończymy przepychanki słowne na dziś
Drugie starcie przewidziane jest na jutrzejsze popołudnie
No wlasnie ci Magda napisalem
mowie ci dziewczyno ty tam do niego nie jedz
bo tylko bedziesz przez niego plakac
lepiej przyjedz do mnie ja i tylko ja dam ci szczescie
Wiesz co Daria moze i my chlopy zwracamy uwage na wyglad
ale wy dziewczyny w niczym nam nie ustepujecie
bo wy patrzycie tylko czy koles ma kase
jak jej nie ma to z gory jest skreslony
Teraz to sie tak nazywa zawiesc syna do sanatorium