dzięki... dzień dziecka ...ja sama jestem jak dziecko czasami....chociaż zabujcza
strasznie Ci współczuję Neron.....niestety wiem coś o tym, kiedy się kogoś traci Trzymaj się....chociaż żadne słowa nie są w stanie pocieszyć w takiej sytuacji...
Ale KILL zabija tak słodko, że paluszki lizać
mogę upolować....a co chcesz za zwierzę na to BBQ?
nie wiem ile czasu lezał ten Twój kumpel w szpitalu bo mój Robert tylko 2 dni i zmarł.....straszny cios bo tak nagle i niespodziewanie
miał tyle lat co ja.....dostał lek na ból stawów od reumatologa....i dostał wylewu. wczoraj minął tydz. od śmierci....
przykre.... ja z moim Robertem miałam te same pasje i zainteresowania...tyle planów...teraz jestem jakby zawieszona w próżni....okropne uczucie.
też spadam...bo Wam tylko dzień popsuję tymi smutnymi textami....sorry.
bo do tej pory wiedziałam czego chcę i co mam robić a teraz nie wiem nic.... też chętnie pooglądałabym bajki.....z dzieckiem ale moja Doris jest już za duża na takie jazdy
jaro żadnego płaczu mi tu nie urządzaj właśnie jestem tu dlatego zeby nie myśleć wkółko o jednym ..
to nich dalej sobie w Tobie siedzą.....i żadnego mazania się ... masz już prezent dla dziecka?
taaak czasu..wiem ale mnie to wkurza, że nic mi się teraz nie chce...a nigdy taka nie byłam
Fajny prezent....a ile ma lat?
Takie dzieci są słodkie....ale moja Doris też jest słodka...szczególnie na zakupach
się nie smiej bo jak Twój dorośnie to nie nadążysz z wyciąganiem kasy z portfela
Miś już był u Ciebie 2 razy jak spałaś...ale stwierdził, że jesteś taka laska, że nie ma szans u Ciebie i się schował ze wstydu ....
Miły dzień to będzie dla mojej Doris ale dla mojego portfela raczej nie
siemka Jaro
a co byś Jarku chciał?
hejkaaa stiv
dziękuję jaro
no Stiv ja ciebie też ,gdzie się podziewales?
A spox po staremu wsjoooooooooo
Pogoda u mnie typowo depresyjnaaaaa
heheheh u mnie też nie pada jak na razie ale się zbierrrraaaaa
Stiv ja widzę ze nie narzekasz hahaha żes sie rozwalił z i wszystko gra
wiem Stiv wiem hahahahahaha,jaro kto co ma ?
oj żona Ci wypierze jaro,nie ma to jak kobieca ręka
dzięki...
dzień dziecka ...ja sama jestem jak dziecko czasami....chociaż zabujcza
strasznie Ci współczuję Neron.....niestety wiem coś o tym, kiedy się kogoś traci
Trzymaj się....chociaż żadne słowa nie są w stanie pocieszyć w takiej sytuacji...
Ale KILL zabija tak słodko, że paluszki lizać
mogę upolować....a co chcesz za zwierzę na to BBQ?
nie wiem ile czasu lezał ten Twój kumpel w szpitalu bo mój Robert tylko 2 dni i zmarł.....straszny cios bo tak nagle i niespodziewanie
miał tyle lat co ja.....dostał lek na ból stawów od reumatologa....i dostał wylewu.
wczoraj minął tydz. od śmierci....
przykre....
ja z moim Robertem miałam te same pasje i zainteresowania...tyle planów...teraz jestem jakby zawieszona w próżni....okropne uczucie.
też spadam...bo Wam tylko dzień popsuję tymi smutnymi textami....sorry.
bo do tej pory wiedziałam czego chcę i co mam robić a teraz nie wiem nic....
też chętnie pooglądałabym bajki.....z dzieckiem ale moja Doris jest już za duża na takie jazdy
jaro żadnego płaczu mi tu nie urządzaj
właśnie jestem tu dlatego zeby nie myśleć wkółko o jednym ..
to nich dalej sobie w Tobie siedzą.....i żadnego mazania się
...
masz już prezent dla dziecka?
taaak czasu..wiem ale mnie to wkurza, że nic mi się teraz nie chce...a nigdy taka nie byłam
Fajny prezent....a ile ma lat?
Takie dzieci są słodkie....ale moja Doris też jest słodka...szczególnie na zakupach
się nie smiej bo jak Twój dorośnie to nie nadążysz z wyciąganiem kasy z portfela
Miś już był u Ciebie 2 razy jak spałaś...ale stwierdził, że jesteś taka laska, że nie ma szans u Ciebie i się schował ze wstydu ....
Miły dzień to będzie dla mojej Doris ale dla mojego portfela raczej nie
siemka Jaro
a co byś Jarku chciał?
hejkaaa stiv
dziękuję jaro
no Stiv ja ciebie też ,gdzie się podziewales?
A spox po staremu wsjoooooooooo
Pogoda u mnie typowo depresyjnaaaaa
heheheh u mnie też nie pada jak na razie ale się zbierrrraaaaa
Stiv ja widzę ze nie narzekasz hahaha żes sie rozwalił z
i wszystko gra
Stiv ja widzę ze nie narzekasz hahaha żes sie rozwalił z
i wszystko gra
wiem Stiv wiem hahahahahaha,jaro kto co ma ?
oj żona Ci wypierze jaro,nie ma to jak kobieca ręka