JA CIEBIE TU NIE BYŁO BYŁ SPOKUJ TO TY NISZCZYSZ FORUM
ci dalej sie drapia hehehhe
mnie tu może nie być, nudzi mnie ten syf, wystarczy ładnie poprosić
DLATEGO USUWAM KONTO BO NIE DA SIE TU SIEDZIEC JAK LATA TU TYLKU CHORYCH LUDZI CI ZYJA TYLKO TYM ZE WCHODZA W CZYJES ZYCIE NIE MAJAC PRAWA
JA MAM CIE PROSIC?? **cenzura** A OBRAZASZ MNIE NA SWOICH POSTACH I JA MAM PROSIC DOBRE
Ryba, nie pisz w rodzaju męskim
MAM JUZ STYKE I TEGO ZE KOMUS NIE PASUJE GEPARD ...
cuda na kiju sie dzieja to jest heheh
to jest smutne co tu sie wyprawia
MAM GRUBO WYJEBANE I MOZECIE DALEJ SIE WŁAMYWAC CZYTAC I UBAW MIEC -NO COZ CHORZY LUDZIE TEZ SA ALE TO TRZEBA LECZYC
mi to sie juz smiac chce z tego całego forum ...bo co sie tu dzieje to istna paranoja
DOBRA MYKAM BO MAM DUZO PRACY
moze sobie lepiej usiac i podyskutowac spokojnie bez emocji a nie tak sie wyzywac
można wszystko ale włamywanie to nie jest moja mocna strona nawet na własne nk nie umiem się włamać żeby odzyskać hasło
TAK MOJE ZOSTAŁY UPUBLIKOWANE Z PRIV I TEZ BEZ MOJEJ ZGODY..OK ZMYKAM IDE PRZEMYSLEC CZY WARTO TU BYC
ja to tam na prawie sie nie znam jat mz daleka sie trzymam od prawa
Kaśka wiem że wystarczą, ale nie moja branża i się w to nie bawię
ooo kate ty sporo wiesz dawaj dalej dawaj ciebie warto posluchac moze sie czego naucze
załama z wami jak sie to czyta
a ja to mam plan ....moze w koncu wszyscy odpuscimy co...i zaczniemy normalnie sie zachowywac...pisac...dyskutowac bez zadnych podchodów cholernych
powiem tak ...ci którzy nikogo nie udaja...sa soba ...nie maja sie czego obawiac ci którzy maja cos na sumieeniu niech sie maja na baznosci ..predzej czy pózniej prawda wyjdzie na jaw
No ja tez chyba musze tutaj niektórych przeprosic...w pożadku tez nie byłam do konca ale cóz człowiek bładzi czasami...ja jednak umiem przyznac sie do błedu....
Wkurza mnie udawanie kogos kim sie nie jest no !!!! a to zrobiła dzis ryba.....i tym mnie własnie wkurzyła...i jak to czyta...to niech sie poprawi
elo wszystkim po raz kolejny
takze ogłaszam wszem i wobec zawieszenie broni.....mam nadzieje ze przystajecie na to
Ja juz nie w nikam o co komu chodzi...ale jak mam ZJEBAC to ZJEBIE czy to sie komus podoba czy nie
no co tam KaTe wiesz co nie pojechałem do Ck bo spotkanie zostało odwołane
i do Langiewicza mi się nie chciało jechać na chwilkę tylko i zaraz wracać do domku
no to git...co złego to nie ja
JA CIEBIE TU NIE BYŁO BYŁ SPOKUJ TO TY NISZCZYSZ FORUM
ci dalej sie drapia
hehehhe
mnie tu może nie być, nudzi mnie ten syf, wystarczy ładnie poprosić
DLATEGO USUWAM KONTO BO NIE DA SIE TU SIEDZIEC JAK LATA TU TYLKU CHORYCH LUDZI CI ZYJA TYLKO TYM ZE WCHODZA W CZYJES ZYCIE NIE MAJAC PRAWA
JA MAM CIE PROSIC?? **cenzura** A OBRAZASZ MNIE NA SWOICH POSTACH I JA MAM PROSIC
DOBRE
Ryba, nie pisz w rodzaju męskim
MAM JUZ STYKE I TEGO ZE KOMUS NIE PASUJE GEPARD ...
cuda na kiju sie dzieja to jest
heheh
to jest smutne
co tu sie wyprawia
MAM GRUBO WYJEBANE I MOZECIE DALEJ SIE WŁAMYWAC CZYTAC I UBAW MIEC -NO COZ CHORZY LUDZIE TEZ SA ALE TO TRZEBA LECZYC
mi to sie juz smiac chce z tego całego forum ...bo co sie tu dzieje to istna paranoja
DOBRA MYKAM BO MAM DUZO PRACY
moze sobie lepiej usiac i podyskutowac spokojnie bez emocji
a nie tak sie wyzywac
można wszystko
ale włamywanie to nie jest moja mocna strona
nawet na własne nk nie umiem się włamać żeby odzyskać hasło
TAK MOJE ZOSTAŁY UPUBLIKOWANE Z PRIV I TEZ BEZ MOJEJ ZGODY..OK ZMYKAM IDE PRZEMYSLEC CZY WARTO TU BYC
ja to tam na prawie sie nie znam
jat mz daleka sie trzymam od prawa
Kaśka wiem że wystarczą, ale nie moja branża i się w to nie bawię
ooo kate
ty sporo wiesz
dawaj dalej dawaj
ciebie warto posluchac
moze sie czego naucze
załama z wami jak sie to czyta
a ja to mam plan ....moze w koncu wszyscy odpuscimy co...i zaczniemy normalnie sie zachowywac...pisac...dyskutowac bez zadnych podchodów cholernych
powiem tak ...ci którzy nikogo nie udaja...sa soba ...nie maja sie czego obawiac
ci którzy maja cos na sumieeniu niech sie maja na baznosci ..predzej czy pózniej prawda wyjdzie na jaw
No ja tez chyba musze tutaj niektórych przeprosic...w pożadku tez nie byłam do konca
ale cóz człowiek bładzi czasami...ja jednak umiem przyznac sie do błedu....
Wkurza mnie udawanie kogos kim sie nie jest no !!!!
a to zrobiła dzis ryba.....i tym mnie własnie wkurzyła...i jak to czyta...to niech sie poprawi
elo wszystkim po raz kolejny
takze ogłaszam wszem i wobec zawieszenie broni.....mam nadzieje ze przystajecie na to
Ja juz nie w nikam o co komu chodzi...ale jak mam ZJEBAC to ZJEBIE czy to sie komus podoba czy nie
no co tam KaTe wiesz co
nie pojechałem do Ck bo spotkanie zostało odwołane
i do Langiewicza mi się nie chciało jechać na chwilkę
tylko i zaraz wracać
do domku
no to git...co złego to nie ja