forum

Rozrywka i uczucia

Dla wszystkich mKontaktowiczów

1. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:26:03

To może ja lepiej tę kośc przegryzę, i ażeby mi w gardle nie ustała        

2. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:26:09

Rahim, żeby Cię ktoś czasem nie wycwelował    

3. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:26:18

Na tyle Cię stać   smutny   uuuu cieniutko    

4. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:27:06

Gosiu Dobranoc   bye     bye     bye  

5. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:28:37

Dla mnie jest nikim...

Jak i ty...nikim

6. Dagmara 03.05.2010 r. 23:30:27

Hej   uśmiechnięty  

O matko. Ale sie kłócicie. Spasujcie trochę     Święta są    

7. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:32:05

Dagmarko, udawaj że ich nie widzisz i od razu humorek lepszy    

8. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:32:58

Wyzwisk nie znam. Ani jednego.

W przeciwieństwie do spiskowców

Wiadomo że przegram, pokonacie mnie swoim doświadczeniem w przekleństwach i w całej reszcie, która nazywa się prostactwem

Szkoda czasu.

Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości

Tyle ode mnie.

Życzę zdrowia i szczęścia

9. Dagmara 03.05.2010 r. 23:35:38

Widzę, że tak sie ludzie zachowuja jakby nowo przybyłych niezauważali. A z tego co zdażyłam zauważyć to forum powinno być rozrywkowe. Niby dorośli ludzie. Nie możecie dać sobie po razie i kłopot z głowy?    

10. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:36:39

Wynoszę się    

Za dużo intrygantów ostatnio zawitało , niewiedzieć po co     A było to takie fajne forum   uśmiechnięty  

Cześ wszystkim normalnym   bye  

11. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:37:06

bardzo madre slowa dagmara    

12. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:37:27

Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości Rahim,liczę na Ciebie...niech w końcu ktoś poskromi potwora...niegodziwości            

13. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:37:53

Teraz rozrywką jest najwidoczniej ubliżanie innym, wzajemnie     Ech     jak to wszystko niesamowicie z prawda się mija   smutny  

14. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:38:34

koleżanko, ja Cię zauważam    

15. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:38:42

konia z rzedem temu kto wie kto jest normalny a kto nie

16. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:38:47

Papa Ridick   bye     bye     bye  

17. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:39:21

na razie Grzesiu, jak znajdziesz czas wpadaj do nas    

18. Dagmara 03.05.2010 r. 23:44:01

Witam Tygrysico     ale jesteś ostrrrra    

19. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:45:51

musze przyznac ze tygrysek wyciagnal pazurki i drapie ostro nie myslem ze ma az takie ostre pazurki

20. Dagmara 03.05.2010 r. 23:47:58

tak Tygysico jak zefirek nie przymierzając    

21. Iwona* 03.05.2010 r. 23:47:58

Wy to macie zdrowie,

cały dzień kłótnie    

gorzej jak na targu        

22. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:49:49

ale tobie martus nie pasuje zlosc zdecydowanie lepiej wypadasz jako spokojna osobka nie dajaca sie prowokowac

23. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:50:57

Iwonko    

24. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:51:28

Martuśka    

25. Iwona* 03.05.2010 r. 23:52:48

ma ktoś wiązkę dynamitu    

to forum juz do rozpierdaczenia się nadaje            

26. Iwona* 03.05.2010 r. 23:53:44

witaj Aguś    

juz mnie taka złość bierze            

27. Dagmara 03.05.2010 r. 23:54:53

to ja tu przyszłam sie zakumplować z wami a Wy co z dynamitem na mnie?                

28. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:57:16

Iwonko, ja mam arszenik    

29. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:58:06

Po cichu najlepiej     Bez żadnej zbędnej amunicji                

30. Konto usunięte 03.05.2010 r. 23:58:34

Rtęc to przeżytek