ale nie przepraszam Adrianek powiedział ze nie jestem To ja juz nie wiem gdzie jestem
sylwia to ja pociebie przyjade podziemy na ipreze
Zbyszko ty sie zajmij lepiej swoja niewolnicą ale dzieki za pamiec....nie moge chłopak by mnie zabił
ty zaraz myslsz bog wie co a ja tylko bym z taba na ipreze poszedl tak dawno juz nie romwialem z kims po polsku
No własnie o to mi chodzi..... jak by to wygladało.... Chłopak czeka na mnie a ja po imprezach łaże...nie nie nie przeginajmy
No toc chłopak kropcia Nie baba
hahah ale masz cykora a skad ty wiesz so on robi
no nie wiem ....ale mam nadzije ze nic co mogłoby mnie delikatnie mówiac zdenerwowac. wazne jest bym sama ze soba sie czuła ...a walic go w rogi nie bede
sylwia jestes nie samowita myslaem ze juz takie kobitki wyginely jak mamuty a tu popacz jescze nie
co ty robisz w tym berlinie
No widzisz a tu sie jeden mamut zachował suprise
Jestem na praktyce.....ale wolalabym juz na ten temat nie pisac na forum ...bo nie ma co .....
hahahaha to i tak bardzo miłe okreslenie na mój temat w porównaniu do tego co było kilka dni temu
a co wy cchecie od mamutow to byly bardzo piekne stworzonka
Zbyszek no z deka owłosione hahahah
owlosienie nie ma nic tu do rzeczy chodzi o to tylko ze ich juz nie ma tak jak myslem ze juz nie ma dziewczyn kture nie wala w rogi
Mała toc olałam ...nie bede sie przygłupami przejmowac Jednak jeszcze Neron i Kinia mnie popamietaja....
Zbyszek .....walenie w rogi to bardzo zła rzecz...jednak na codzien czesto spotykana ...ja nie chce ...i nie wale
Białym krukiem
niech ci bedzie kropka niech bedzien kruk nawet bialy
sylwia bardzo bardzo zla rzecz nie wybaczalna ale jest i to na porzadku dziennym
hahahhh
a co sie dziwic tyle glupot sie czyta nie raz na forum i to przez tak dlugi czas to poziom intelektualny musi sie obnizyc w czlowieku sila rzeczy
Zbyszek komu sie obniża to obniża ...nam chyba bynajmniej nie
a dzien doberek
papa Kropus miło ze wpadłas słoneczko ty moje hejka
dziendoberek sylwia ja sobie mowie
a co Mnie omineło?
Nic ale jak tylko weszłas to sie rozswieciło strasznie ...to chyba od ciebie
chyba nic ciekawego cie nie ominelo zrszta dzisiaj pitek wszyscy poszli na majowke
ale nie przepraszam Adrianek powiedział ze nie jestem
To ja juz nie wiem gdzie jestem
sylwia to ja pociebie przyjade podziemy na ipreze
Zbyszko ty sie zajmij lepiej swoja niewolnicą
ale dzieki za pamiec....nie moge chłopak by mnie zabił
ty zaraz myslsz bog wie co a ja tylko bym z taba na ipreze poszedl tak dawno juz nie romwialem z kims po polsku
No własnie o to mi chodzi.....
jak by to wygladało....
Chłopak czeka na mnie a ja po imprezach łaże...nie nie nie przeginajmy
No toc chłopak kropcia
Nie baba
hahah ale masz cykora a skad ty wiesz so on robi
no nie wiem ....ale mam nadzije ze nic co mogłoby mnie delikatnie mówiac zdenerwowac.
wazne jest bym sama ze soba sie czuła ...a walic go w rogi nie bede
sylwia jestes nie samowita myslaem ze juz takie kobitki wyginely jak mamuty a tu popacz jescze nie
co ty robisz w tym berlinie
No widzisz a tu sie jeden mamut zachował
suprise
Jestem na praktyce.....ale wolalabym juz na ten temat nie pisac na forum ...bo nie ma co .....
hahahaha
to i tak bardzo miłe okreslenie na mój temat w porównaniu do tego co było kilka dni temu
a co wy cchecie od mamutow to byly bardzo piekne stworzonka
Zbyszek no z deka owłosione hahahah
owlosienie nie ma nic tu do rzeczy chodzi o to tylko ze ich juz nie ma tak jak myslem ze juz nie ma dziewczyn kture nie wala w rogi
Mała toc olałam
...nie bede sie przygłupami przejmowac
Jednak jeszcze Neron i Kinia mnie popamietaja....
Zbyszek .....walenie w rogi to bardzo zła rzecz...jednak na codzien czesto spotykana ...ja nie chce ...i nie wale
Białym krukiem
niech ci bedzie kropka niech bedzien kruk nawet bialy
sylwia bardzo bardzo zla rzecz nie wybaczalna ale jest i to na porzadku dziennym
hahahhh
a co sie dziwic tyle glupot sie czyta nie raz na forum i to przez tak dlugi czas to poziom intelektualny musi sie obnizyc w czlowieku sila rzeczy
Zbyszek komu sie obniża to obniża ...nam chyba bynajmniej nie
a dzien doberek
papa Kropus miło ze wpadłas słoneczko ty moje
hejka
dziendoberek sylwia ja sobie mowie
a co Mnie omineło?
Nic
ale jak tylko weszłas to sie rozswieciło strasznie ...to chyba od ciebie
chyba nic ciekawego cie nie ominelo zrszta dzisiaj pitek wszyscy poszli na majowke