a z gadza sie pokazesz raz i pozniej jest wypominanie echh
...CZĘŚĆ IWONKO...U MNIE ZDRÓWKO ..SUPER ..A TWOJE ..NIE ROBI CI ŻADNYCH NIESPODZIANEK?
A TY IZUNIA ..CO BĘDZIESZ ROBIĆ?
" zagoniony człowiek taki".....dobrze, ze pamietam jeszze jak sie nazywam......ostatnio tylko praca,praca
..WALIĆ PRACĘ IWONKO ...WAŻNIEJSZE ZDROWIE ...
niespodzianki to miałam od lipca do września L-4...zdecydowanie wolę inne
Neronku z "pagonami" się nie dyskutuje
...NO TAK ..JA TEŻ ...CHOCIAŻ OSTATNIO TEŻ MNIE COŚ BRAŁO ...ALE ..PARĘ ..PROCENTOWYCH KIELISZKÓW PODZIAŁAŁO ODKAŻAJĄCO
HEJ WSZYSTKIM U MNIE PADA SNIEG I ZIMNO WRRR A JAK U WAS?
Z PAGONAMI ?..NIE WIEM O CZYM MÓWISZ..IWONKO
hej Asiu...u mnie jeszcze słonaczko
NERONKU JA JUZ WSTAŁA MOJ JUZ W PRACY....DAWNO HAHHA A WIESZ SAMEMU NIE CHCE SIE LEŻEC W ŁÓŻKU
ja to zapewne bede sedziala w domku teoszke posprzatam dzis a jutro hmm zobaczymy nie mam planów a u nas deszcz ze sniegiem
U MNIE JUZ WCZORAJ PADAŁ SNIEG ALE WSZYSTKO SIE ROZTOPIŁO DZIS MOZE TROSZKE POLEZY BO JEST MAŁY PRZYMROZEK.POZDRAWIAM CIE IWONKO :buziak:
..A JA TAM LUBIĘ SWOJE TOWARZYSTWO ..W ŁÓŻKU ...
i niech tak zostanie Neronku:buziak:
NIO TAK SAMEMU TEZ JEST CZASEM OK WIECEJ MIEJSCA
DOBRA DZIEWCZYNY...MUSZĘ ..JECHAĆ ..DO KUMPLA ..BO MA JAKIŚ PROBLEM PÓŹNIEJ PEWNIE ZJEM JAKIŚ OBIADEK NA MIEŚCIE....TAK WIĘC NARKA ..I DO POGADANIA
wyrwałam z tego " wariatkowa" trzy godzinki zmykam do fryzjera....ide zrobic sie na " bóstwo"
MIŁEGO DNIA NERONKU:buziak:
...ASIU JESZCZE TU WRÓCĘ .. ALE DZIĘKI ..IWONKO TYLKO NIE SZALEJ ..BO FACECI POGŁUPIEJĄ
Hmmmmm.... ....ha,ha...może w końcu któryś
też zmykam....miłego na forum...do wieczorka
IWONKO WSTAW POZNIEJ FOTKE Z NOWA FRYZURKA
Wszyscy zmykaja i chyba czas na mnie czeba cos robic w domciu moze zajze za jakis czas miłego
Dzień dobry :buziak:. Ale pogoda paskudna
Od cudów to ja jestem kropciu
Witam wszystkich kochani Miłe dzien dobry
witam ponownie i wyspałem się
KURCZE..DOSTAŁEM 14 WIADOMOŚCI...I TO SAM SPAM
a z gadza sie pokazesz raz i pozniej jest wypominanie echh
...CZĘŚĆ IWONKO...U MNIE ZDRÓWKO ..SUPER ..A TWOJE ..NIE ROBI CI ŻADNYCH NIESPODZIANEK?
A TY IZUNIA ..CO BĘDZIESZ ROBIĆ?
" zagoniony człowiek taki".....dobrze, ze pamietam jeszze jak sie nazywam......ostatnio tylko praca,praca
..WALIĆ PRACĘ IWONKO ...WAŻNIEJSZE ZDROWIE ...
niespodzianki to miałam od lipca do września L-4...zdecydowanie wolę inne
Neronku z "pagonami" się nie dyskutuje
...NO TAK ..JA TEŻ ...CHOCIAŻ OSTATNIO TEŻ MNIE COŚ BRAŁO ...ALE ..PARĘ ..PROCENTOWYCH KIELISZKÓW PODZIAŁAŁO ODKAŻAJĄCO
HEJ WSZYSTKIM U MNIE PADA SNIEG I ZIMNO WRRR A JAK U WAS?
Z PAGONAMI ?..NIE WIEM O CZYM MÓWISZ..IWONKO
hej Asiu...u mnie jeszcze słonaczko
NERONKU JA JUZ WSTAŁA MOJ JUZ W PRACY....DAWNO HAHHA A WIESZ SAMEMU NIE CHCE SIE LEŻEC W ŁÓŻKU
ja to zapewne bede sedziala w domku teoszke posprzatam dzis a jutro hmm zobaczymy nie mam planów a u nas deszcz ze sniegiem
U MNIE JUZ WCZORAJ PADAŁ SNIEG ALE WSZYSTKO SIE ROZTOPIŁO DZIS MOZE TROSZKE POLEZY BO JEST MAŁY PRZYMROZEK.POZDRAWIAM CIE IWONKO :buziak:
..A JA TAM LUBIĘ SWOJE TOWARZYSTWO ..W ŁÓŻKU ...
i niech tak zostanie Neronku:buziak:
DOBRA DZIEWCZYNY...MUSZĘ ..JECHAĆ ..DO KUMPLA ..BO MA JAKIŚ PROBLEM PÓŹNIEJ PEWNIE ZJEM JAKIŚ OBIADEK NA MIEŚCIE....TAK WIĘC NARKA ..I DO POGADANIA
wyrwałam z tego " wariatkowa" trzy godzinki
zmykam do fryzjera....ide zrobic sie na " bóstwo"
MIŁEGO DNIA NERONKU:buziak:
...ASIU JESZCZE TU WRÓCĘ ..
ALE DZIĘKI ..IWONKO TYLKO NIE SZALEJ ..BO FACECI POGŁUPIEJĄ
Hmmmmm....
....ha,ha...może w końcu któryś
też zmykam....miłego na forum...do wieczorka
IWONKO WSTAW POZNIEJ FOTKE Z NOWA FRYZURKA
Wszyscy zmykaja i chyba czas na mnie czeba cos robic w domciu moze zajze za jakis czas miłego
Dzień dobry :buziak:. Ale pogoda paskudna
Od cudów to ja jestem kropciu
Witam wszystkich kochani
Miłe dzien dobry
witam ponownie i wyspałem się
KURCZE..DOSTAŁEM 14 WIADOMOŚCI...I TO SAM SPAM