Cześć Gosiu
Siemka Marcelek
Gosiu... Co ci odbiło z tymi prosiątkami??
Daj swoją fotkę do avatara by naprawdę chciałbym wiedzieć z kim piszę na forum...
Albo jak nie chcesz by wszyscy wiedzieli jak wyglądasz to utwórz galerię na hasło i tam daj zdjęcia a hasło podasz tylko znajomym z forum...
A to dobry nastrój czy zły??
witam wieczorkiem
a cóż to z Waszymi nastrojami dzisiaj
U nie Gosiu też. Nawet mi sie nic nie chce...no chyba , że spać
hej Iwonka
Gabryś....nawet kwiatka nie dostałam
witaj Marcelku
Tak kuknęłam na forum. Jakieś spotkanie szykuje się w marcu. Tylko na drugim końcu Polski
To już planowane trzecie spotkanie. Ciekawe które dojdzie do skutku
tzn gdzie?
Gosiu, ja jeszcze chwilke i zmykam
teraz szykuje sie w Ustroniu na chyba na Śląsku. Pierwsze planowałeś Ty...chyba w czerwcu i Rysiu coś wspominał
Tak daleko ? hmm to chyba dla tych z Ślaska
WITAJCIE..ŚCIEMNIACZE...
Siemka Neron Fajnie że wróciłeś
Witaj Iwonko
Witaj Neron a gdzie ty sie podziewales nawet ja sie z tesknilem..
Kogo moje oczy widzą ....i kto tu ściemnia.... długo nie wytrzymałeś Neronku, ale miło Cie widzieć
Marcel... Z tobą się już witałem ale potem mi wyskoczyło że cię już nie ma więc chyba nie odczytałeś... Więc... Siemka Marcelek
ściemniacz przyszedł
..NO..SIEMKA..MOI..MILI..MAM..PROBLEMY.. ..Z..MOJĄ..LASKĄ.. CIĄGLE..KŁÓCIMY..SIĘ..O..TEN..MKONTAKT..I..CIĄGLE..TO. .ŻE..ZNIKAM..JEST...JEJ..ZASŁUGĄ.. ..OSTATNIO..ZAGROZIŁA..MI..ŻE..ODEJDZIE..ODE..MNIE.. I..TAK..ZAŁOŻYLEM..KONTO...BO..Z..NIKIM..SIE..NIE..POŻEGNAŁEM..A..CHCIAŁBYM..ZOSTAWIĆ..NA..SIEBIE..NAMIARU..PARU..OSOBOM..
Neronku. Do ksiegi rekordów trzeba Cie zapisać. Ty to masz talent
..ALE..IWONKO..ODEJDE..ZAŚ.. TYM..RAZEM..JUŻ..NA..DOBRE..
ha,ha...na dobre...siedż z nami tylko dziewczyn nie uwodź , to i Kinga nie bedzie zła
IWONKO..NIKOGO..NIE..UWODZE..POD..TYM..WZGLĘDEM..JESTEM. .CZYSTY..ALE..ONA..MI..NIE..WIERZY.. ..A..JA..LUBIE..TU..PARE..OSÓB..I..TYLE.. MOŻE..I..DOBRZE..MÓWISZ.GOSIU...MOŻE..POWINNIŚMY..ZROBIĆ. .SOBIE..ZE..DWA..DNI..BEZ..MKONTAKT..TAK..TYLKO..DLA.. SIEBIE..POMYŚLE..HMM ..O..ZMIENIŁAŚ..FOTKĘ..
Cześć Gosiu
Siemka Marcelek
Gosiu...
Co ci odbiło z tymi prosiątkami??
Daj swoją fotkę do avatara by naprawdę chciałbym wiedzieć z kim piszę na forum...
Albo jak nie chcesz by wszyscy wiedzieli jak wyglądasz to utwórz galerię na hasło i tam daj zdjęcia a hasło podasz tylko znajomym z forum...
A to dobry nastrój czy zły??
witam wieczorkiem
a cóż to z Waszymi nastrojami dzisiaj
U nie Gosiu też. Nawet mi sie nic nie chce...no chyba , że spać
hej Iwonka
Gabryś....nawet kwiatka nie dostałam
witaj Marcelku
Tak kuknęłam na forum. Jakieś spotkanie szykuje się w marcu. Tylko na drugim końcu Polski
To już planowane trzecie spotkanie. Ciekawe które dojdzie do skutku
tzn gdzie?
Gosiu, ja jeszcze chwilke i zmykam
teraz szykuje sie w Ustroniu na chyba na Śląsku. Pierwsze planowałeś Ty...chyba w czerwcu i Rysiu coś wspominał
Tak daleko ? hmm to chyba dla tych z Ślaska
WITAJCIE..ŚCIEMNIACZE...
Siemka Neron
Fajnie że wróciłeś
Witaj Iwonko
Witaj Neron a gdzie ty sie podziewales nawet ja sie z tesknilem..
Kogo moje oczy widzą
....i kto tu ściemnia.... długo nie wytrzymałeś Neronku, ale miło Cie widzieć
Marcel... Z tobą się już witałem ale potem mi wyskoczyło że cię już nie ma więc chyba nie odczytałeś...
Więc...
Siemka Marcelek
ściemniacz przyszedł
..NO..SIEMKA..MOI..MILI..MAM..PROBLEMY..
..Z..MOJĄ..LASKĄ..
CIĄGLE..KŁÓCIMY..SIĘ..O..TEN..MKONTAKT..I..CIĄGLE..TO.
.ŻE..ZNIKAM..JEST...JEJ..ZASŁUGĄ..
..OSTATNIO..ZAGROZIŁA..MI..ŻE..ODEJDZIE..ODE..MNIE..
I..TAK..ZAŁOŻYLEM..KONTO...BO..Z..NIKIM..SIE..NIE..POŻEGNAŁEM..A..CHCIAŁBYM..ZOSTAWIĆ..NA..SIEBIE..NAMIARU..PARU..OSOBOM..
Neronku. Do ksiegi rekordów trzeba Cie zapisać. Ty to masz talent
..ALE..IWONKO..ODEJDE..ZAŚ..
TYM..RAZEM..JUŻ..NA..DOBRE..
ha,ha...na dobre...siedż z nami tylko dziewczyn nie uwodź , to i Kinga nie bedzie zła
IWONKO..NIKOGO..NIE..UWODZE..POD..TYM..WZGLĘDEM..JESTEM.
.CZYSTY..ALE..ONA..MI..NIE..WIERZY..
..A..JA..LUBIE..TU..PARE..OSÓB..I..TYLE..
MOŻE..I..DOBRZE..MÓWISZ.GOSIU...MOŻE..POWINNIŚMY..ZROBIĆ.
.SOBIE..ZE..DWA..DNI..BEZ..MKONTAKT..TAK..TYLKO..DLA..
SIEBIE..POMYŚLE..HMM
..O..ZMIENIŁAŚ..FOTKĘ..