no to skarbie ja mam do augustowa 60km..teraz dokladnie od chaty 2230 km..ale za to do morza blizej i co podskoczysz wyzej jak ja
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:33:35
haha oj nie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:35:50
Asia..jak nie uwierz w siebie siostro z podlasia..my potrafimy..no dawaj ..gotowa 3.2..1 i
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:37:37
ok juz nie dam rady hahah
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:41:41
dobra zebys nie byla zmoich stron to bym ci nie odpuscil..siadaj i odpocznij sobie...
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:42:29
dzieki ziomku
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:51:41
ej siostro odpoczelas ...no to dalej jedziemy z tym koksem my z podlasia nie poddajemy sie.. nie.....dobra zdradzisz mi co robisz na co dzien czy to nie moja sprawa
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:54:40
oj co ja mam ukrywac...siedze w domku nie pracuje...i zajmuje sie córcia 5 letnia ktora ma teraz ferie
Konto usunięte
03.02.2010 r. 20:57:50
to ty leniuch jestes zartuje ..
Konto usunięte
03.02.2010 r. 21:00:28
oj nie ...wolałabym isc do pracy niz siedziec w domu...za to moj mało jest w domu wiecej poza...
Iwona*
03.02.2010 r. 21:01:16
zajrzałam tylko na chwilkę....dobry wieczorek wszystkim
hej Asia
Co się stało żeś nas na forum zaszczyciła??
WITAJ GABRIEL.Skarbie to gdzie ty mieszkasz z kturej strony bardziej mazury czy z drugiej strony
oj Gabrys jestem prawie codziennie tylko Ciebie nie zastaje tu
wiesz gdzie na podlasiu jest słynna Mlekovita?
WITAM....CO.TAM..SŁYCHAĆ..?
Więc muszę tu częściej zaglądać
hej Neronku u mnie ok...tylko mnie dzis troszke zawiało
tak Gabryś
Cześć Neron
Ja dzisiaj byłem u siostry..
I siostrzenicę sobie zobaczyłem a już ze trzy tygodnie jej nie widziałem i się zdziwiłem że tak urosła
A co u ciebie Neron??
Gabrys tylko my juz nie rosniemy
wiedzialem..ale se nie przypomne...za duzo czasu minelo..ale wiedzialem..skarbie
Wysokie Mazowieckie
...SŁYSZALEM..COŚ.A...KONKRETNIE..CO..TU..SIĘ..ZNOWU..DZIAŁO..
a TO TY PO DRUGIEJ STRONIE ODE MNIE ..ZALUJ..UNAS PIEKNIEJ
tak wiem ...ja lubie Augustów
Neron siema ..teraz jest spokuj jak soltysa nie ma to on tym postem narobil zamieszania.
..A.JEDNAK..CZYLI..ZACZĄŁ..DALEJ..SZALEĆ..ALE..GDZIE..?
TU..NA.FORUM..
no to skarbie ja mam do augustowa 60km..teraz dokladnie od chaty 2230 km..ale za to do morza blizej i co podskoczysz wyzej jak ja
haha oj nie
Asia..jak nie uwierz w siebie siostro z podlasia..my potrafimy..no dawaj ..gotowa 3.2..1 i
dobra zebys nie byla zmoich stron to bym ci nie odpuscil..siadaj i odpocznij sobie...
dzieki ziomku
ej siostro odpoczelas ...no to dalej jedziemy z tym koksem
my z podlasia nie poddajemy sie.. nie.....dobra zdradzisz mi co robisz na co dzien czy to nie moja sprawa
oj co ja mam ukrywac...siedze w domku nie pracuje...i zajmuje sie córcia 5 letnia ktora ma teraz ferie
to ty leniuch jestes
zartuje ..
oj nie ...wolałabym isc do pracy niz siedziec w domu...za to moj mało jest w domu wiecej poza...
zajrzałam tylko na chwilkę....dobry wieczorek wszystkim
hej Iwonko kochana