...A TY CO TAK OSTATNIO TAKA NIEAKTYWNA WIECZORKIEM ..JAK RANDKA?
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:19:50
nieaktywna .... ??? ehh ja jestem zawsze bardzo aktywna a tak na powaznie no to jakos ostatnio mam rózowe okulary na oczach i nic nie widze
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:20:13
a randka gites majonez
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:22:51
...KTOŚ ZAPRZĄTNĄŁ TWĄ DUSZĘ I CIAŁO ...GDZIE JA TO SŁYSZAŁEM??? ....HA,HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:24:37
hahaha jeszcze nie do tego stopnia Neronku....wszystko powoli..nie ma co sie spieszyc P
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:27:18
..W TEJ KWESTII POŚPIECH NIE JEST WSKAZANY..
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:28:25
a co am u ciebie towarzyszu cłychac ?? ;D
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:30:52
Turysta w górach wybrał się na przechadzkę.Idzie sobie spacerkiem,patrzy a tam na hali baca posuwa owieczkę.Turysta podchodzi i bardzo zdziwiony pyta:
-Baco!!Cóż wy robicie?!Tyle ładnych kobiet na świecie a wy owieczkę żeście sobie wybrali??
Baca ze spokojem odpowiada:
-Spróbuj,przekonas się jakie to super ucucie posuwać owieckę...
Nastepnego dnia sytuacja powtarza się:znów turysta spotyka bacę posuwającego owieczkę i znów bardzo zdziwiony pyta:
-Baco!!Cóż wy robicie?!Tyle ładnych kobiet na świecie a wy owieczkę żeście sobie wybrali??
Baca znów ze spokojem odpowiada:
-Spróbuj,przekonas się jakie to super ucucie posuwać owieckę.
Na trzeci dzień turysta idzie i widzi stado owieczek jednak nie ma przy nim bacy.Myśli sobie:może to naprawdę jest super uczucie posuwać owieczkę...spróbuję!!I łapie owcę,zapina ją od tyłu,posuwa,posuwa aż tu nagle nachodzi go baca i widząc co wyczynia turysta zaczyna zanosić się śmiechem.Zdezorientowany turysta puszcza owieczkę i pyta:
-O co wam chodzi baco??Przecież wczoraj i przedwczoraj to samo robiliście,jeszcze zachęcaliście mnie,żebym i ja spróbował.Dlaczego dziś się ze mnie śmiejecie??
Baca odpowiada mu zanosząc się smiechem:
-Tyle ładnych owiecek,a tyś se barana wybroł... ))
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:33:17
...BEZ ZMIAN ..?
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:36:18
a co do żarciku ...to sie nieźle usmiałam
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:40:15
..BO JAK ZOBACZYŁEM TĄ MARLI ZNÓW TO....MUSZĘ SIĘ USPOKOIĆ ...HA,HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:41:03
hahaha a ja lece do skolepu po ciepłe bułeczki ...bo moje troche ostygły hahahahahaha
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:45:48
...TYLE ,ŻE DO PRACY ...A BUŁECZKI BĘDĄ PÓŹNIEJ ...HA,HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 09:55:11
Dzień dobry wszystkim
Konto usunięte
20.11.2009 r. 10:13:15
...JESZCZE ŚPIĘ ...HA,HA,HA,
Konto usunięte
20.11.2009 r. 10:20:41
...PTASZKOWI SIĘ ZDARZA ...MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM.. BUZIAK DLA WSZYSTKICH KOBIET ..
Konto usunięte
20.11.2009 r. 11:59:15
moi mili trzeba sie na dzis pozegnac ciocia sylwia sie doszkalac idzie hahaha buziakiiiii
Konto usunięte
20.11.2009 r. 12:08:02
witajcie
Marcelek
20.11.2009 r. 12:43:40
heja
Konto usunięte
20.11.2009 r. 16:22:49
...WSZYSTKIM ...JAK MIJA DZIEŃ?
Konto usunięte
20.11.2009 r. 16:26:53
..NO WRESZCIE ..GDZIEŚ IDZIESZ ...JA TEŻ NIE MAM ZAMIARU W DOMU SIEDZIEĆ ..MOŻE IDZIEMY W TYM SAMYM KIERUNKU ..TO MOŻE CIĘ PODRZUCIĆ ...CO?...HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 16:30:24
KIEROWCA ..BOMBOWCA ..OK ...,ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORKU ..NIE LUBIĘ KOBIET ZA KIEROWNICĄ ..ALE CIEBIE ZNIOSĘ ...HA,HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 16:33:28
..TO TAK JAK JA JESTEM GRZECZNY ...GDY ŚPIĘ ..HA,HA,HA
Konto usunięte
20.11.2009 r. 16:36:32
Dobry wieczór .
Konto usunięte
20.11.2009 r. 17:04:26
MARIO ..
Konto usunięte
20.11.2009 r. 17:15:41
Hejka Neronku -rozbójniczku
Konto usunięte
20.11.2009 r. 17:25:11
..SPADAM ..BO KUMPLE I PIWKO CZEKAJĄ ...OJ CZUJĘ ,CO SIĘ DZISIAJ BĘDZIE DZIAŁO ...HA,HA,HA..TRZEBA JAKOŚ PORZĄDNIE ZACZĄĆ TEN WEEKEND..MIŁEGO ..DO POGADANIA...
hej wszystkim
robaczki wy moje ...
...A TY CO TAK OSTATNIO TAKA NIEAKTYWNA WIECZORKIEM ..JAK RANDKA?
nieaktywna ....
??? ehh ja jestem zawsze bardzo aktywna
a tak na powaznie no to jakos ostatnio mam rózowe okulary na oczach i nic nie widze
a randka gites majonez
...KTOŚ ZAPRZĄTNĄŁ TWĄ DUSZĘ I CIAŁO ...GDZIE JA TO SŁYSZAŁEM??? ....HA,HA,HA
hahaha jeszcze nie do tego stopnia Neronku....wszystko powoli..nie ma co sie spieszyc
P
..W TEJ KWESTII POŚPIECH NIE JEST WSKAZANY..
a co am u ciebie towarzyszu cłychac ??
;D
Turysta w górach wybrał się na przechadzkę.Idzie sobie spacerkiem,patrzy a tam na hali baca posuwa owieczkę.Turysta podchodzi i bardzo zdziwiony pyta:
))
Baca ze spokojem odpowiada:
-Spróbuj,przekonas się jakie to super ucucie posuwać owieckę...
Nastepnego dnia sytuacja powtarza się:znów turysta spotyka bacę posuwającego owieczkę i znów bardzo zdziwiony pyta:
Baca znów ze spokojem odpowiada:
-Spróbuj,przekonas się jakie to super ucucie posuwać owieckę.
Na trzeci dzień turysta idzie i widzi stado owieczek jednak nie ma przy nim bacy.Myśli sobie:może to naprawdę jest super uczucie posuwać owieczkę...spróbuję!!I łapie owcę,zapina ją od tyłu,posuwa,posuwa aż tu nagle nachodzi go baca i widząc co wyczynia turysta zaczyna zanosić się śmiechem.Zdezorientowany turysta puszcza owieczkę i pyta:
-O co wam chodzi baco??Przecież wczoraj i przedwczoraj to samo robiliście,jeszcze zachęcaliście mnie,żebym i ja spróbował.Dlaczego dziś się ze mnie śmiejecie??
Baca odpowiada mu zanosząc się smiechem:
-Tyle ładnych owiecek,a tyś se barana wybroł...
...BEZ ZMIAN ..?
a co do żarciku ...to sie nieźle usmiałam
..BO JAK ZOBACZYŁEM TĄ MARLI ZNÓW TO....MUSZĘ SIĘ USPOKOIĆ ...HA,HA,HA
hahaha
a ja lece do skolepu po ciepłe bułeczki ...bo moje troche ostygły
hahahahahaha
...TYLE ,ŻE DO PRACY ...A BUŁECZKI BĘDĄ PÓŹNIEJ ...HA,HA,HA
Dzień dobry wszystkim
...JESZCZE ŚPIĘ ...HA,HA,HA,
...PTASZKOWI SIĘ ZDARZA ...MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM.. BUZIAK DLA WSZYSTKICH KOBIET ..
moi mili trzeba sie na dzis pozegnac
ciocia sylwia sie doszkalac idzie hahaha
buziakiiiii
witajcie
heja
...WSZYSTKIM ...JAK MIJA DZIEŃ?
..NO WRESZCIE ..GDZIEŚ IDZIESZ ...JA TEŻ NIE MAM ZAMIARU W DOMU SIEDZIEĆ ..MOŻE IDZIEMY W TYM SAMYM KIERUNKU ..TO MOŻE CIĘ PODRZUCIĆ ...CO?...HA,HA
KIEROWCA ..BOMBOWCA ..OK ...,ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORKU ..NIE LUBIĘ KOBIET ZA KIEROWNICĄ ..ALE CIEBIE ZNIOSĘ ...HA,HA,HA
..TO TAK JAK JA JESTEM GRZECZNY ...GDY ŚPIĘ ..HA,HA,HA
Dobry wieczór .
MARIO ..
Hejka Neronku -rozbójniczku
..SPADAM ..BO KUMPLE I PIWKO CZEKAJĄ ...OJ CZUJĘ ,CO SIĘ DZISIAJ BĘDZIE DZIAŁO ...HA,HA,HA..TRZEBA JAKOŚ PORZĄDNIE ZACZĄĆ TEN WEEKEND..MIŁEGO ..DO POGADANIA...
puk puk....
juz wróciłam
kurcze , dziś ostatni dzień w Polsce