Gabrys , Ty dzisiaj to taki Anioł - Pocieszyciel
Hehehe.. Witaj ponownie Aneczko Ja tylko mówię co myślę.. Jak twoje samopoczucie??
a dziękuję , lepiej :buziak:
To się cieszę
sie macie ludzie nareszcie łykent
Cześć Rychu
Dobrej nocki Ano
nareszcie chwil kilka spokoju mogę się zająć browarkiem i słuchawy zapodać na łeba curva jak ja lubię te wolne soboty
A to już koniec Ćpania??
od środy trenowałem drugą zmianę już koniec ćpania był we wtorek rano
teraz zbieram energię na jutrzejsze odkopywanie garażu co prawda to jak odśnieżanie syberii prawie ale mus to mus
Ja wczoraj szuflowałem to wiem jaki to ból Na szczęście mnie było czterech bo dziadka, brata i faceta mojej matki zaprawiłem
zielone serduszko moje ja nie ide spac poproistu boje sie pisac....co nie napisze wszystko zle...ale to moge na pisac KOCHAM CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE
Dobranoc
Dzień dobry
Dzieńdobertek wszystkim
witam wszystkich, miłego dnia
IWONKO TO TYLKO DLA CIEBIE
http://www.youtube.com/watch?v=dChZmJTkdB0&feature=PlayList&p=D2A28430E6631550&index=0&playnext=1
Też się z Wami przywitam. Miłego dnia.
Witaj Gepciu.Dziękuję.:buziak:Słodziak dzisiaj z Ciebie Koteczku.
Sorka. Co to mi tu za aluzje w temacie kotaczków Czy mam wystawić lwi pazur i zrobić tu porządek
skarbie tylko tobie odpisze bo ja dzisiaj boje sie...ale kocham cie jak polowe z tego forum tylko zaowazylem ze zadko tu bywadsz zdradzsz mnie
Witaj Haos. Widzę, że rasowiec z Ciebie i to w czapeczce
Gepi ta Twoja miłość jest powalająca.Czy Ty przypadkiem po uszkach nie dostałeś żeś taki łagodny
No ba, toż jasne. Z oknem zima to trzeba w czapeczce pomykać, tylko łapki marzną
Kochane kolanka juz znalazłeś. Proponuje nie schodzić z nich Haosku
Oj z chęcią, Ale mam daleko 2500 km do mych kolanek mam
Oj, to daleko celowałeś. Przyjdzie Ci teraz siedzieć zimę przy ciepłym piecu chyba, że sobie bamboszki sprawisz
To połykanie literek to jakies fatum na tym forum. Miał o byc przesiedzieć
Gabrys , Ty dzisiaj to taki Anioł - Pocieszyciel
Hehehe.. Witaj ponownie Aneczko
Ja tylko mówię co myślę..
Jak twoje samopoczucie??
a dziękuję , lepiej :buziak:
To się cieszę
Cześć Rychu
Dobrej nocki Ano
A to już koniec Ćpania??
od środy trenowałem drugą zmianę już koniec ćpania był we wtorek rano
Ja wczoraj szuflowałem to wiem jaki to ból
Na szczęście mnie było czterech bo dziadka, brata i faceta mojej matki zaprawiłem
zielone serduszko moje ja nie ide spac poproistu boje sie pisac....co nie napisze wszystko zle...ale to moge na pisac
KOCHAM CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE
Dobranoc
Dzień dobry
Dzieńdobertek wszystkim
witam wszystkich, miłego dnia
IWONKO TO TYLKO DLA CIEBIE
http://www.youtube.com/watch?v=dChZmJTkdB0&feature=PlayList&p=D2A28430E6631550&index=0&playnext=1
Też się z Wami przywitam. Miłego dnia.
Witaj Gepciu.Dziękuję.:buziak:Słodziak dzisiaj z Ciebie Koteczku.
Sorka.
Co to mi tu za aluzje w temacie kotaczków
Czy mam wystawić lwi pazur i zrobić tu porządek
skarbie tylko tobie odpisze bo ja dzisiaj boje sie...ale kocham cie jak polowe z tego forum tylko zaowazylem ze zadko tu bywadsz zdradzsz mnie
Witaj Haos. Widzę, że rasowiec z Ciebie i to w czapeczce
Gepi ta Twoja miłość jest powalająca.Czy Ty przypadkiem po uszkach nie dostałeś żeś taki łagodny
No ba, toż jasne.
Z oknem zima to trzeba w czapeczce pomykać,
tylko łapki marzną
Kochane kolanka juz znalazłeś. Proponuje nie schodzić z nich Haosku
Oj z chęcią,
Ale mam daleko
2500 km do mych kolanek mam
Oj, to daleko celowałeś. Przyjdzie Ci teraz siedzieć zimę przy ciepłym piecu chyba, że sobie bamboszki sprawisz
To połykanie literek to jakies fatum na tym forum. Miał
o byc przesiedzieć