AJ .TA SYLWIA..WRÓCI..
Były tu może 3 zielone kropeczki
musze przyznac ze nie wyobrazam sobie jakbym zobaczyl moja kobiete reagujaca tak jak napisales na innego faceta chyba byl bym okropnie zadrosny
NO ..MOJA KOBIETA ..JUŻ NIE CHODZI ..NA TAKIE WIECZORY ..DLA KOBIET ..W LOKALU ..TERAZ ..MA MNIE ..
..ALE TAK ..REAGUJĄ ..CO NIEKTÓRE .BARDZO ..WYPOSZCZONE .. ..KIEDYŚ ..POSZLOŚMY ..Z KUMPLAMI ..CELOWO ..ZOBACZYĆ ..REAKCJE ..KOBIET ..TO ..BYŁ ..SZAL..
ciekawi mnie jasli takie kobiety doznaja takich podniet to czy potem tez bede tego samego wymagasc od partnera
nie ma co ukrywac jesli chodzi o fatazjie erotyczne to nie dorastamy do mpiet kobieta tylko one nie zawsze chca sie nimi podzielic
..NO..MUSZE ..CI POWIEDZIEĆ ..ZE MOJA .KOBIETA .. ..A ..NIE MOGĘ ..SORRY..
neron hahah
W KAŻDYM ..RAZIE ..KINGA ..MÓWI ..MI ..O SWOICH FANTAZJACH .. ..I TO ..BARDZO..NA MNIE DZIAŁA .. ..DOBRA ..NIC JUŻ NIE POWIEM ..
..TO ..NIC ZŁEGO ..W ZWIĄZKU ..NIE POWINNIŚMY ..MIEĆ PRZED SOBĄ TAJEMNIC ..PRZECIEZ ..JEŚLI ..CHODZI ..O TE SPRAWY,,,NIKT ..JASNOWIDZEM ..NIE JEST..CZEGO ..OCZKUJE ..DRUGA STRONA ..
to bardzo bo nie powinno byc tematu tabu miedzy partnerami
nie ma nic gorszego niz niemy seks
ja tez ide sie przejsc narka do wieczora
..NO..TRZYM..SIĘ ..JA TEŻ ..ZARAZ SPADAM..ALE .JUŻ TU NIE ZAJRZE ..
..WSZYSTKIM..MIŁEGO..WIECZORKA..
Wróciłem... Narka Zbyszek
Neron... Ty też uciekasz??
To 3maj się... Do jutra
..NO..UCIEKAM .. .DO ..JUTRA ..GABRIEL..SIEMANO..
ale pusto Rodzinka sie rozeszła
idę sie
Halo, pobudka
niewiem chyba spia albo
Dobry wieczór
Dzień dobry wszystkim
cześć marcel co tam??
nic odpoczywam po studniówce
Witam ponownie
A to kiedy na tej studniówce byłeś?? Wczoraj??
AJ .TA SYLWIA..WRÓCI..
Były tu może 3 zielone kropeczki
musze przyznac ze nie wyobrazam sobie jakbym zobaczyl moja kobiete reagujaca tak jak napisales na innego faceta chyba byl bym okropnie zadrosny
NO ..MOJA KOBIETA ..JUŻ NIE CHODZI ..NA TAKIE WIECZORY ..DLA KOBIET ..W LOKALU ..TERAZ ..MA MNIE ..
..ALE TAK ..REAGUJĄ ..CO NIEKTÓRE .BARDZO ..WYPOSZCZONE ..
..KIEDYŚ ..POSZLOŚMY ..Z KUMPLAMI ..CELOWO ..ZOBACZYĆ ..REAKCJE ..KOBIET ..TO ..BYŁ ..SZAL..
ciekawi mnie jasli takie kobiety doznaja takich podniet to czy potem tez bede tego samego wymagasc od partnera
nie ma co ukrywac jesli chodzi o fatazjie erotyczne to nie dorastamy do mpiet kobieta tylko one nie zawsze chca sie nimi podzielic
..NO..MUSZE ..CI POWIEDZIEĆ ..ZE MOJA .KOBIETA ..
..A ..NIE MOGĘ ..SORRY..
neron hahah
W KAŻDYM ..RAZIE ..KINGA ..MÓWI ..MI ..O SWOICH FANTAZJACH ..
..I TO ..BARDZO..NA MNIE DZIAŁA ..
..DOBRA ..NIC JUŻ NIE POWIEM ..
..TO ..NIC ZŁEGO ..W ZWIĄZKU ..NIE POWINNIŚMY ..MIEĆ PRZED SOBĄ TAJEMNIC ..PRZECIEZ ..JEŚLI ..CHODZI ..O TE SPRAWY,,,NIKT ..JASNOWIDZEM ..NIE JEST..CZEGO ..OCZKUJE ..DRUGA STRONA ..
to bardzo bo nie powinno byc tematu tabu miedzy partnerami
nie ma nic gorszego niz niemy seks
ja tez ide sie przejsc narka do wieczora
..NO..TRZYM..SIĘ ..JA TEŻ ..ZARAZ SPADAM..ALE .JUŻ TU NIE ZAJRZE ..
..WSZYSTKIM..MIŁEGO..WIECZORKA..
Wróciłem...
Narka Zbyszek
Neron... Ty też uciekasz??
To 3maj się...
Do jutra
..NO..UCIEKAM ..
.DO ..JUTRA ..GABRIEL..SIEMANO..
ale pusto
Rodzinka sie rozeszła
idę sie
Halo, pobudka