co dobrego na szerokim świecie ? czujecie już wiosnę w powietrzu ? u mnie w nocy dzisiaj już tylko - 22 było prawie maj
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:31:51
hahahahha u mnie to samo
zamek w drzwiach mi zamarzł
Marcelek
23.01.2010 r. 10:32:09
Wiosnę ?
Zima pełną parą
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:34:33
oj Marcel optymizmu troche jak mawiał sybirak: zimy to u nas tylko 8 miesięcy a reszta wsio leto leto i leto
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:34:58
..JAKIE MACIE PLANY ..NA DZISIAJ..
..BO JA ..NIE MAM ZAMIARU .SIEDZIEĆ W DOMU ..A WY?
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:36:14
a ja ani myślę z domu wychodzić
Mariola
23.01.2010 r. 10:36:35
Czy mogę usunąć explorera z Visty?Cały czas Mnie nosi by usunąć, bo nie korzystam
Marcelek
23.01.2010 r. 10:36:38
Neron studniówka
Mariola
23.01.2010 r. 10:37:16
Rysiu nim wyjdziesz doradź!
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:38:08
Ja musze mykac
Narazie kotki.....
Marcelek
23.01.2010 r. 10:39:52
hej do
Mariola
23.01.2010 r. 10:40:13
To mykaj!Miłego dnia Sylwuś!:buziak::buziak::buziak:
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:43:53
Mariolu ja visty praktycznie nie znam od ponad trzech lat w domu żadnego widow makera nie wpuszczam na końputra linuxowiec jezdem , z tego co pamiętam ze starych windowsow można było go wywalić tylko programem wytrychem , nie używaj badziewia i już ustaw sobie jako domyślną przeglądarkę tą na której buszujesz po sieciu
pilnuj garów Neron żebyś wody na kawę nie przypalił
Mariola
23.01.2010 r. 10:49:49
Nie wiem czy jak Mi się uda usunąć, czy będą jakieś konsekwencje.Używam, bo była w laptopie, nie narzekam,ale explorer zajmuje miejsce i dlatego chcę się wyzbyć
Konto usunięte
23.01.2010 r. 10:54:19
nie zajmuje aż tak wiele tego miejsca , to tylko jeden byle jak napisany program vista sama z siebie to porażka jest dlatego nigdy jej nie zgłębiałem bo niby i po cholerę , ciasno ci na dysku ? może lepszym rozwiązaniem byłby zakup jakiegoś napędu zewnętrznego na archiwalia
Mariola
23.01.2010 r. 10:59:32
Miejsce mam, sprzęcik dobry, do Visty już się przyzwyczaiłam i nie narzekam.Usunę, a gdyby co zawsze mogę zrobić przywrócenie systemu
Konto usunięte
23.01.2010 r. 11:05:43
no tak dla dobra nauki pogrzebacz w dłoń jak znam życie i nieudolność programersów z microzowt każda próba usunięcia spowoduje lawinę komunikatów o tym że właśnie zabijasz system jeśli się tym nie przejmiesz i mimo wszystko spróbujesz może nawet komp ci wystartuje ponownie ale pewność możemy mieć tylko w jednej kwestii vista będzie takim samym nieporozumieniem z czy też bez explorera
Mariola
23.01.2010 r. 11:09:03
A o tym nie pomyślałam, że tak może być, a znając program to nim usunę to się wpirzę totalnie. , podjęłam męską decyzję, kij bejsbol, a mam oryginalny jako broń przy wejściowych i do dzieła
zamek w drzwiach mi zamarzł
Wiosnę ?
Zima pełną parą
..JAKIE MACIE PLANY ..NA DZISIAJ..
..BO JA ..NIE MAM ZAMIARU .SIEDZIEĆ W DOMU ..A WY?
Czy mogę usunąć explorera z Visty?Cały czas Mnie nosi by usunąć, bo nie korzystam
Neron studniówka
Rysiu nim wyjdziesz doradź!
Ja musze mykac
Narazie kotki.....
hej do
To mykaj!Miłego dnia Sylwuś!:buziak::buziak::buziak:
Mariolu ja visty praktycznie nie znam od ponad trzech lat w domu żadnego widow makera nie wpuszczam na końputra linuxowiec jezdem , z tego co pamiętam ze starych windowsow można było go wywalić tylko programem wytrychem , nie używaj badziewia i już ustaw sobie jako domyślną przeglądarkę tą na której buszujesz po sieciu
..TO ..UDANEJ ..ZABAWY..MARCEL..
MIŁEGO ..DNIA .WSZYSTKIM..BO ..DZISIAJ ..JA GOTUJE ..OBIAD..KURDE ..TYLKO ..COBY ..SIĘ DAŁO GO ZJEŚĆ.
..ALE ..MOŻE JESZCZE ZAJRZE .DO WAS..PA
Nie wiem czy jak Mi się uda usunąć, czy będą jakieś konsekwencje.Używam, bo była w laptopie, nie narzekam,ale explorer zajmuje miejsce i dlatego chcę się wyzbyć
Miejsce mam, sprzęcik dobry, do Visty już się przyzwyczaiłam i nie narzekam.Usunę, a gdyby co zawsze mogę zrobić przywrócenie systemu
no tak
dla dobra nauki pogrzebacz w dłoń
jak znam życie i nieudolność programersów z microzowt każda próba usunięcia spowoduje lawinę komunikatów o tym że właśnie zabijasz system jeśli się tym nie przejmiesz i mimo wszystko spróbujesz może nawet komp ci wystartuje ponownie
ale pewność możemy mieć tylko w jednej kwestii vista będzie takim samym nieporozumieniem z czy też bez explorera
A o tym nie pomyślałam, że tak może być, a znając program to nim usunę to się wpirzę totalnie.
, podjęłam męską decyzję, kij bejsbol, a mam oryginalny jako broń przy wejściowych i do dzieła
Dzień Dobry Madziu
można powiedziec że trochę rześko na polu
cześc madziu
hej laleczko:buziak:
Hej Zielona
jak ci leci sobotka malenka
Pewnie zapracowana jak zawsze
czesc czarnulko