w razie cuś wyślij go do mnie a ja mu przetłumaczę z polskiego na nasze
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:37:18
dziękuję Rysiu,
powiedzcie mi co się stało? ,nie bardzo rozumiem o czym rozmawiacie
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:40:08
Kissme...
Chodzi o to że Gepard dziś usunął konto
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:40:20
jakaś epidemia likwidowania kont się panoszy na portalu albo ludziki są zawiedzeni albo zagniewani trudno wyczuć
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:41:21
O.K. Rysiu podeślę go jak wróci...
O ile wróci...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:43:08
Szczerze mówiąc to ja również się zastanawiam nad usunięciem konta...
Ostatnio nawet często mi się to zdarza...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:43:38
pan gepard?nigdy nie przypuszczałabym ,wyraźnie bardzo odpowiadał mu ten serwis ,jestem zaskoczona
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:44:31
też nękały mnie takie myśli, to jest jakieś zaraźliwe
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:45:01
to z podsyłaniem to było do władczyni Nerona a tobie co ? też znudziło cię towarzystwo mkontaktowe ?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:52:32
szkoda że ludzie tak podchodzą do tego i bez większego znaczenia z jakiego powodu
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:54:48
Nie chodzi mi o stałe towarzystwo a o ludzi którzy zajrzą na forum raz na jakiś czas i to tylko po to by zamieścić ogłoszenie typu "Szukam partnera/ki" albo "Szukam sponsora" a także osoby które zaglądają tu po to by obrażać innych na forum (głównie po to by obrażać kobiety)
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:00:16
Ja zaglądam tutaj by się uspokoić, zrelaksować, odpocząć od szarej codzienności a także by poznawać nowych ludzi...
Nie po to by się denerwować z powodu osób którym nikt nie wyjaśnił do czego służy forum albo którzy nie zwracają uwagi na zasady tutaj panujące...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:01:11
nie istnieje lepszy sposób od totalnego ignorowania debili na forum można zresztą poprosić o opcję ignora w ustawieniach u adminów
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:02:17
Wybaczcie że przynudzam ale udzielił mi się jakoś nastrój tych usuwaczy swoich kont
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:03:07
ja jeszcze nie jestem tak zżyta z osobami i nie byłoby dla mnie większym problemem usunąć konto lecz np.neron
wiem ,że jest uzależniony od tego serwisu ,martwi mnie to gdyż wolałabym aby więcej czasu poświęcał mnie
w dodatku wiem ,że pisze coś do Was i kasuje przede mną ,
rani mnie w ten sposób. ,to tak jak gdybym stała Mu na przeszkodzie
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:04:02
Może opcja ignora byłaby całkiem niezłym rozwiązaniem
A tak zmieniając nieco temat...
Co tam u was słychać??
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:06:08
nawet jeżeli cokolwiek kasuje to możesz być pewna że tylko durnowate żarty które przy odrobinie złego humoru mogłabyś źle zinterpretować uszy do góry to nie jest durny gość a że lubi pogadać to już inna bajka z innej książki
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:06:30
kto zas usunoł konto?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:10:20
Rysiu,czyli mam się tym nie martwić?
wiem ,że żartuje lecz czasami tak mnie zakłuje w sercu z tego powodu,nie wiem po co żartować głupio,lepiej chyba nie robić tego i nie usuwać postów,
przepraszam za moje wynurzenia taki mam dzisiaj dzień,
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:11:20
Kissme...
Możesz mi wierzyć że dla Nerona jesteś kimś wyjątkowo ważnym i zauważyłem że bardzo mu na tobie zależy...
Można to zauważyć w sposobie w jaki o tobie mówi a zagląda tutaj bo ma tutaj swoich wirtualnych przyjaciół i ciężko mu ich zostawić
A jeśli chodzi o uzależnienie od tego serwisu to masz rację że potrafi on uzależnić mnie również wciągnął bez reszty...
Jeśli o ciebie chodzi to uważam że jest to tylko kwestia czasu Może zauważyłaś a może nie ale już zaczynasz spędzać tu coraz więcej czasu
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:13:38
miło czasami z kimś porozmawiać ,ludzie obcy są bardziej obiektywni ,dziękuję za miłą rozmowę i życze spokojnego wieczoru,
serdecznie Was wszystkich pozdrawiam ,cześć
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:13:41
Kissme..
Tp kłucie w sercu to się nazywa "zazdrość"
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:14:13
No do jutra Kissme
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:14:42
mkońtakt wciąga jak spacerek po bagnie
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:15:56
Cześć Marysiu:buziak:
Gepcio postanowił nas opuścić
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:16:42
Bardzo trafne porównanie Rysiek
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:23:11
zawsze tak jest że w ogólnodostępne miejsca ładują się wszyscy jak leci szkoda że braki w wychowaniu czy intelekcie durnie próbują nadrabiać chamstwem ale z tym ignorem trzeba będzie się do adminów zgłosić tomoże być recepta na debili
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:33:55
No racja Rysiu...
Bo widzisz...
Mnie tak nie denerwują ludzie którzy mnie obrażają jak ci co obrażają kobietę wyzywając ją od dziwek etc.
Wdziekuss
20.01.2010 r. 17:51:34
Konto usunięte
20.01.2010 r. 17:57:49
Że tak cię palce od rozpisywania się nie rozbolały
dziękuję Rysiu,
powiedzcie mi co się stało? ,nie bardzo rozumiem o czym rozmawiacie
Kissme...
Chodzi o to że Gepard dziś usunął konto
jakaś epidemia likwidowania kont się panoszy na portalu albo ludziki są zawiedzeni albo zagniewani trudno wyczuć
O.K. Rysiu podeślę go jak wróci...
O ile wróci...
Szczerze mówiąc to ja również się zastanawiam nad usunięciem konta...
Ostatnio nawet często mi się to zdarza...
pan gepard?nigdy nie przypuszczałabym ,wyraźnie bardzo odpowiadał mu ten serwis ,jestem zaskoczona
też nękały mnie takie myśli, to jest jakieś zaraźliwe
to z podsyłaniem to było do władczyni Nerona
a tobie co ? też znudziło cię towarzystwo mkontaktowe ?
szkoda że ludzie tak podchodzą do tego i bez większego znaczenia z jakiego powodu
Nie chodzi mi o stałe towarzystwo a o ludzi którzy zajrzą na forum raz na jakiś czas i to tylko po to by zamieścić ogłoszenie typu "Szukam partnera/ki" albo "Szukam sponsora" a także osoby które zaglądają tu po to by obrażać innych na forum (głównie po to by obrażać kobiety)
Ja zaglądam tutaj by się uspokoić, zrelaksować, odpocząć od szarej codzienności a także by poznawać nowych ludzi...
Nie po to by się denerwować z powodu osób którym nikt nie wyjaśnił do czego służy forum albo którzy nie zwracają uwagi na zasady tutaj panujące...
nie istnieje lepszy sposób od totalnego ignorowania debili na forum można zresztą poprosić o opcję ignora w ustawieniach u adminów
Wybaczcie że przynudzam ale udzielił mi się jakoś nastrój tych usuwaczy swoich kont
ja jeszcze nie jestem tak zżyta z osobami i nie byłoby dla mnie większym problemem usunąć konto lecz np.neron
,to tak jak gdybym stała Mu na przeszkodzie
wiem ,że jest uzależniony od tego serwisu ,martwi mnie to gdyż wolałabym aby więcej czasu poświęcał mnie
w dodatku wiem ,że pisze coś do Was i kasuje przede mną ,
rani mnie w ten sposób.
Może opcja ignora byłaby całkiem niezłym rozwiązaniem
A tak zmieniając nieco temat...
Co tam u was słychać??
kto zas usunoł konto?
Rysiu,czyli mam się tym nie martwić?
wiem ,że żartuje lecz czasami tak mnie zakłuje w sercu z tego powodu,nie wiem po co żartować głupio,lepiej chyba nie robić tego i nie usuwać postów,
przepraszam za moje wynurzenia taki mam dzisiaj dzień,
Kissme...
Może zauważyłaś a może nie ale już zaczynasz spędzać tu coraz więcej czasu
Możesz mi wierzyć że dla Nerona jesteś kimś wyjątkowo ważnym i zauważyłem że bardzo mu na tobie zależy...
Można to zauważyć w sposobie w jaki o tobie mówi a zagląda tutaj bo ma tutaj swoich wirtualnych przyjaciół i ciężko mu ich zostawić
A jeśli chodzi o uzależnienie od tego serwisu to masz rację że potrafi on uzależnić mnie również wciągnął bez reszty...
Jeśli o ciebie chodzi to uważam że jest to tylko kwestia czasu
miło czasami z kimś porozmawiać ,ludzie obcy są bardziej obiektywni ,dziękuję za miłą rozmowę i życze spokojnego wieczoru,
serdecznie Was wszystkich pozdrawiam ,cześć
Kissme..
Tp kłucie w sercu to się nazywa "zazdrość"
No do jutra Kissme
Cześć Marysiu:buziak:
Gepcio postanowił nas opuścić
Bardzo trafne porównanie Rysiek
zawsze tak jest że w ogólnodostępne miejsca ładują się wszyscy jak leci szkoda że braki w wychowaniu czy intelekcie durnie próbują nadrabiać chamstwem ale z tym ignorem trzeba będzie się do adminów zgłosić tomoże być recepta na debili
No racja Rysiu...
Bo widzisz...
Mnie tak nie denerwują ludzie którzy mnie obrażają jak ci co obrażają kobietę wyzywając ją od dziwek etc.
Że tak cię palce od rozpisywania się nie rozbolały