Depresja to poważna i ciężka choroba, która wpływa na nasze zdrowie jak inne choroby, choć objawia się w inny sposób. Znacznie wpływa ona na życie rodzinne i zawodowe wielu ludzi.
Malwina
29.03.2013 r. 12:48:44
chyba nie wpadłaś w depresję, z powodu braku chętnych do sponsorowania
Sołtys
29.03.2013 r. 14:14:30
róża
30.03.2013 r. 21:38:00
Cześć wam
Depresja objawia się silnymi zaburzeniami psychicznymi, polega na zmianie nastrojów i zachowania się w rożnych sytuacjach życiowych. Znałam takie małżeństwo, gdzie on cierpiał na to schorzenie kiedy zauważył,że ona siedzie ciągle na internecie uznał że sobie kogoś poznała i że go zdradza. Strasznie się załamał psychicznie, aż któregoś dnia znalazł go syn wiszącego na sznurku w piwnicy coś okropnego głośna to sprawa była
gosikw74
30.03.2013 r. 21:46:34
przeciez mogli pogadac...
róża
30.03.2013 r. 21:59:25
spotykałam go czasem i pytałam co się dzieje w waszym związku odpowiedź była krotka ma kochanka z internetu ja tego dłużej nie wytrzymam chyba coś sobie zrobię bo czuję się nie potrzebny
gosikw74
30.03.2013 r. 22:02:33
to rzeczywiscie depresja... i nie rozumiem tej zony w takim razie... cos i tak tu moze byc nieprawda... chyba, ze rzeczywiscie ta zona miala tez nierowno po sufitem....
róża
30.03.2013 r. 22:12:19
zawsze była taka na wariackich papierach czyli z poczuciem humoru natomiast on traktował wszystko poważnie aż po grób po prostu zupełnie co innego oczekiwali od siebie i niestety tak się to wszystko tragicznie skończyło
Depresja to poważna i ciężka choroba, która wpływa na nasze zdrowie jak inne choroby, choć objawia się w inny sposób. Znacznie wpływa ona na życie rodzinne i zawodowe wielu ludzi.
Cześć wam
coś okropnego głośna to sprawa była
Depresja objawia się silnymi zaburzeniami psychicznymi, polega na zmianie nastrojów i zachowania się w rożnych sytuacjach życiowych. Znałam takie małżeństwo, gdzie on cierpiał na to schorzenie kiedy zauważył,że ona siedzie ciągle na internecie uznał że sobie kogoś poznała i że go zdradza. Strasznie się załamał psychicznie, aż któregoś dnia znalazł go syn wiszącego na sznurku w piwnicy
spotykałam go czasem i pytałam co się dzieje w waszym związku odpowiedź była krotka ma kochanka z internetu ja tego dłużej nie wytrzymam chyba coś sobie zrobię bo czuję się nie potrzebny
to rzeczywiscie depresja... i nie rozumiem tej zony w takim razie... cos i tak tu moze byc nieprawda... chyba, ze rzeczywiscie ta zona miala tez nierowno po sufitem....
zawsze była taka na wariackich papierach czyli z poczuciem humoru natomiast on traktował wszystko poważnie aż po grób po prostu zupełnie co innego oczekiwali od siebie i niestety tak się to wszystko tragicznie skończyło
ups to bylo do tomka
do roberta tez
Trochę teorii http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_depresyjne
z doświadczenia wiem że kobiety właśnie o tej porze roku najczęściej to łapią
tez nie kumam
Co to jest? Ma 15cm i podnieca kobietę... BATONIK CZEKOLADOWY
polecam na depresję niektórym
i jeszcze 15 cm
jakby nie bylo to racje masz
ja nie jestem prozna