masz rację Bruno to ludzie robią z tego życia szmbo
Malwina
18.03.2013 r. 11:19:06
a wśród muszli można znaleźć perłę
Malwina
18.03.2013 r. 11:23:03
wszystko zależy od nastawienia do życia
antek
19.03.2013 r. 07:07:23
życie jest strasznie nie zdrowe po ni sie umiera
gosikw74
19.03.2013 r. 08:31:57
tak jagodka
muchomor przestan juz marudzic
wierszyk mi sie przypomnial
Życie jest piękne gdy się żyć umie
gdy jedno serce drugie rozumie
gdy oba serca płoną miłością
i pragną kochać się z wzajemnością.
gosikw74
19.03.2013 r. 09:04:14
wiem ten wierszyk troche tu nie pasuje... ale ogolnie zycie jest piekne zawsze jest jakies rozwiazanie trzeba tylko myslec pozytywnie
gosikw74
19.03.2013 r. 09:21:25
cala prawda ale jesli sie kiedys dostalo druga szanse na zycie to czlowiek cieszy sie nawet z malych niepowodzen, jakby nie bylo - wie sie, ze sie zyje... i nie oszukujmy sie nic nigdy nie jest idealne i nie po naszej mysli takie jest zycie nie ma czasu na nudy zawsze sie cos dziac musi
muchomorku glowa do gory
gosikw74
19.03.2013 r. 09:27:48
bo trzeba w tym calym galimatiasie znalezc plusy i wiedziec po co zyc i dla kogo.. a to ze sie nie udaje w sprawach sercowych, to tez nie koniec swiata ja zawsze bede sie tej mysli trzymac, ze jedna milosc leczy druga milosc, czasem wystarczy sie rozejrzec, zmienic myslenie, nastawienie... wszystko tak naprawde jest do przeskoczenia, trzeba tylko chciec i myslec pozytywnie
gosikw74
19.03.2013 r. 09:40:05
oj optymizm sprawia, ze problemy znikaja.. naprawde... ktoz ich nie ma?? a myslenie o problemach i ich rozpamietywanie to jest wlasnie, cos co nas potem doluje... po co sie zamartwiac?? jest tyle sposobow na to, by nie myslec o tym, co i tak nie ma sensu, co niczego tak naprawde nie zmieni... powoduje jedynie ten stan - zalamania... ZYCIE JEST PIEKNE - naprawde
gosikw74
19.03.2013 r. 09:46:56
jak moglas zapomniec? no to lec, i sie rozgladaj czy czasem cos milego cie po drodze po fajki nie spotka
gosikw74
19.03.2013 r. 09:55:15
to u ciebie snigu napadalo? o masz... kiedy ta zima w koncu sie opier...dzieli??
gosikw74
19.03.2013 r. 10:03:10
to narty zakladaj
jagodka ladne to bylo zawsze do przodu - tak trzymac
tymczasem ja teraz lece w swiat i zawsze z usmiechem
i nic więcej na ten temat
masz rację Bruno
to ludzie robią z tego życia szmbo
a wśród muszli można znaleźć perłę
wszystko zależy od nastawienia do życia
muchomor
wierszyk mi sie przypomnial
Życie jest piękne gdy się żyć umie
gdy jedno serce drugie rozumie
gdy oba serca płoną miłością
i pragną kochać się z wzajemnością.
wiem
ten wierszyk troche tu nie pasuje... ale ogolnie zycie jest piekne
zawsze jest jakies rozwiazanie trzeba tylko myslec pozytywnie
cala prawda
ale jesli sie kiedys dostalo druga szanse na zycie
to czlowiek cieszy sie nawet z malych niepowodzen, jakby nie bylo - wie sie, ze sie zyje...
i nie oszukujmy sie nic nigdy nie jest idealne i nie po naszej mysli
takie jest zycie
nie ma czasu na nudy
zawsze sie cos dziac musi
muchomorku glowa do gory
bo trzeba w tym calym galimatiasie znalezc plusy i wiedziec po co zyc i dla kogo.. a to ze sie nie udaje w sprawach sercowych, to tez nie koniec swiata
ja zawsze bede sie tej mysli trzymac, ze jedna milosc leczy druga milosc, czasem wystarczy sie rozejrzec, zmienic myslenie, nastawienie... wszystko tak naprawde jest do przeskoczenia, trzeba tylko chciec
i myslec pozytywnie
oj
optymizm sprawia, ze problemy znikaja.. naprawde... ktoz ich nie ma?? a myslenie o problemach i ich rozpamietywanie to jest wlasnie, cos co nas potem doluje... po co sie zamartwiac?? jest tyle sposobow na to, by nie myslec o tym, co i tak nie ma sensu, co niczego tak naprawde nie zmieni... powoduje jedynie ten stan - zalamania...
ZYCIE JEST PIEKNE - naprawde
jagodka ladne to bylo
tymczasem ja teraz lece w swiat
dokladnie