czemu kobiety boja sie spełni swoich fantazji erotycznych..?
Konto usunięte
21.01.2010 r. 12:10:53
A co to za dziwne pytanie? Osobiście nie znam kobiety, która by w mniejszym lub większym stopniu nie folgowała swoim fantazjom )
Konto usunięte
21.01.2010 r. 12:17:32
kilka razy spotkałem sie ze kobieta wstydział sie spełnic swych fantazji . na forach itp pisza ze szukaja ale jesli dochodzi do spotkanie to rezygnuja z przezycia nowych emocji doznan
robas
21.01.2010 r. 12:28:47
masz racje posejdon moje zdanie jest takie ze w zyciu trzeba spróbowac wszystkiego
Justa
21.01.2010 r. 20:10:56
Co Ty opowiadasz drogi Posejdonie?
Konto usunięte
21.01.2010 r. 20:23:02
..MOŻE ..NIE SĄ .. WYLUZOWANE ..PRZY TOBIE ..
..DUŻO W TEJ MATERII ZALEŻY ..OD NAS..FACETÓW..JAK JĄ ODPOWIEDNIO NAKRĘCISZ ..TO NIE MA BATA..BĘDZIE CHCIAŁA SPEŁNIĆ SWOJE FANTAZJE...
Unkownboy
21.01.2010 r. 20:45:51
Neron dobrze powiedziane... Nie ma bata, albo niespodzianie się znajduje
Konto usunięte
21.01.2010 r. 20:55:32
WITAJ..UNKOWNBOY..HA,HA,HA,..CO KTO LUBI...HA,HA,HA
Unkownboy
21.01.2010 r. 20:58:50
Wszystkiego można się spodziewać po niezaspokojonej samotnej kobiecie z licznymi niespełnionymi marzeniami tym bardziej że "one" starają się raczej faceta ściągnąć do swojej jaskini
Bo u mnie bata pod łóżkiem nie znajdziecie
czemu kobiety boja sie spełni swoich fantazji erotycznych..?
A co to za dziwne pytanie? Osobiście nie znam kobiety, która by w mniejszym lub większym stopniu nie folgowała swoim fantazjom
)
kilka razy spotkałem sie ze kobieta wstydział sie spełnic swych fantazji . na forach itp pisza ze szukaja ale jesli dochodzi do spotkanie to rezygnuja z przezycia nowych emocji doznan
masz racje posejdon moje zdanie jest takie ze w zyciu trzeba spróbowac wszystkiego
Co Ty opowiadasz drogi Posejdonie?
..MOŻE ..NIE SĄ .. WYLUZOWANE ..PRZY TOBIE ..
..DUŻO W TEJ MATERII ZALEŻY ..OD NAS..FACETÓW..JAK JĄ ODPOWIEDNIO NAKRĘCISZ ..TO NIE MA BATA..BĘDZIE CHCIAŁA SPEŁNIĆ SWOJE FANTAZJE...
Neron dobrze powiedziane... Nie ma bata, albo niespodzianie się znajduje
WITAJ..UNKOWNBOY..HA,HA,HA,..CO KTO LUBI...HA,HA,HA
Wszystkiego można się spodziewać po niezaspokojonej samotnej kobiecie z licznymi niespełnionymi marzeniami
tym bardziej że "one" starają się raczej faceta ściągnąć do swojej jaskini
Bo u mnie bata pod łóżkiem nie znajdziecie
Ni z gruchy ale z jajami