Administratori: Wszelkie przejawy chamstwa i nienawiści będą kategorycznie zwalczane. A osoby reprezentujący te cechy zostaną usunięci z serwisu!!!
ble.
15.02.2013 r. 16:40:40
Admin zaczyna działać Pewnie eliot i jemu podobni w portki robią
ble.
15.02.2013 r. 20:30:56
To się nazywa ramiszowska kultura
ble.
15.02.2013 r. 20:44:29
Trzeba było zrobić powstanie insurekcje zbrojne,rewolucje itd żeby admin zaczął zamiatać Kur.. ile już ten pożal się boże portal ma lat????????? żeby dopiero teraz
Gal Anonim
15.02.2013 r. 23:01:37
Eliot
ble.
17.02.2013 r. 00:31:30
Fuhrer jak zwykle w dobrym humorze
zenek 809
17.02.2013 r. 09:26:49
Brak mu ja.j
zenek 809
17.02.2013 r. 09:36:26
cześć Pokita. Ja myślę że wychodzi z założenia że wywali Tibiego a on powróci pod innym nikiem. Ten ignorant nie potrafi nic robić więc siedzi w domu i w chwilach frustracji wchodzi na mk i wszystkich obraża nieudacznik jeden. Innej rozrywki nie zna więc jak go wywalą i tak wróci!
Administratori: Wszelkie przejawy chamstwa i nienawiści będą kategorycznie zwalczane. A osoby reprezentujący te cechy zostaną usunięci z serwisu!!!
Admin zaczyna działać Pewnie eliot i jemu podobni w portki robią
To się nazywa ramiszowska kultura
Trzeba było zrobić powstanie insurekcje zbrojne,rewolucje itd żeby admin zaczął zamiatać Kur.. ile już ten pożal się boże portal ma lat????????? żeby dopiero teraz
Eliot
Fuhrer jak zwykle w dobrym humorze
Brak mu ja.j
cześć Pokita. Ja myślę że wychodzi z założenia że wywali Tibiego a on powróci pod innym nikiem. Ten ignorant nie potrafi nic robić więc siedzi w domu i w chwilach frustracji wchodzi na mk i wszystkich obraża nieudacznik jeden. Innej rozrywki nie zna więc jak go wywalą i tak wróci!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4EyGOBL7GgY
Eliot na prezydenta