Moim zdaniem to jest błedne koło.....
jesli nie mamy zdrowia co nam po kasie miłosci i rodzinie...mozemy nawet nie dożyc...
jesli nie ma miłosci kasa jest mało wazna zdrowie samo uchodzi...a rodzina jak to rodzina nie zastapi nam ukochanej osoby....
Reasumując...dla mnie najwazniejsza jest miłosc...bo czym jest zycie ..bez miłosci...gdyby sie zdarzyła sytuacja,,,ze byłabym bardzo chora ....mam satysfakcje ze przezyłam swoja pierwsza miłosc ze nieszczesliwa ...cóż.......wiem co to miłosc co to uczucie jestem poniekad spełniona...z taka swiadomoscia mogłabym spokojnie umrzec
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:22:10
Własnie wrzeczywistosci wszystko jest wazne ale niby pieniadze szczescia nie daja ale bez nich umrzesz jesc przeciez trzeba prawda? milosc wazna bez uczucia i drugiej osoby jest nam zle, zdrowie bez zdrowia mozliwe idzie zyc ale zalezy jaka choroba i nie jest nam wesolo gdy jestesmy tylko przeziebieni a rodzina nie kazdy chce ja miec ale samemu na swiecie to tez zle moglam napisac jeszcze PRZYJAZN tez nieda sie bez jej zyc i co wy na to?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:26:28
anusia nie da sie życ bez tych przymiotów....kurde...człowiek nie moze wybierac albo to albo to...ale jesli musiałąbym juz wybierac wybrałabym miłosc
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:30:07
Zdrowie, rodzina, miłość na równi gdzieś. Pieniądze na końcu chociaż są niezbędne do życia. Wolę żyć skromnie, ale szczęśliwe
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:33:22
Wiem ze sie nieda wiesz to taki glupi przyklad a zobacz ile z nim problemu...ale ja tez wybralabym milosc....ale jak glebiej sie zastanawiac to idzie zwariowac mysle ze to zalezy od czlowieka ale jestem ciekawa waszych wyborow
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:34:23
Aqualung no dokładnie...hmm kasa nie jest najwazniejsza wzyciu.....ale ale ...tez wazna ....
Unkownboy
20.01.2010 r. 14:59:30
Życie...
...jest w życiu najważniejsze...
Bez życia nie ma zdrowia, miłości, rodziny i kasy (w ZUSie)...
Podchwytliwe pytania zadajesz
Konto usunięte
20.01.2010 r. 14:59:30
No właśnie, mi wystarczy żebym miał co zjeść i od czasu do czasu wydać na coś poza żarciem
Unkownboy
20.01.2010 r. 15:02:20
Z kasą jest jak z fizycznością u człowieka...
Niby z "brzydkim" się można związać, ale z ładnym jakoś tak inaczej
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:18:35
Gdybym musiała wybierać,to zdecydowanie miłość
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:24:24
popieram
zdecydowanie miłość ale tylko ta odwzajemniona
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:27:26
tak,ta odwzajemniona lecz są różne rodzaje miłości ,jednakże
miałam na myśli tę między dwojgiem ludzi odmiennej płci
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:30:43
nio przecież o innej bym nawet nie śmiał pomyśleć
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:31:57
a ja tak ,np.miłość do dziecka
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:37:48
nie mam jeszcze pociech ale myślę że tak, że masz rację
Konto usunięte
20.01.2010 r. 16:39:06
ja mam i dlatego o tej miłości wspomniałam,to piękna miłość
delfin12
20.01.2010 r. 18:53:52
Według mnie to jest niestety tak jak u Kochanowskiego we fraszce "Na zdrowie". Dopiero gdy którąś z tych rzeczy tracisz widzisz jak była ważna...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 20:54:17
Dla mnie najwazniejsze jest zdrowie... jak jest zdrowie to jest wszystko i milosc i kasa i zadowolona rodzina
bo jak go nie ma nic nie cieszy
Anka
20.01.2010 r. 21:53:14
Tak zdrowie jest najważniejsze
WOLF
21.01.2010 r. 08:02:42
NAJWAŻNIEJSZE TO JEST ZDROWIE ,BO JAK ONE JEST TO WSZYSTKO PRZYJDZIE PO KOLEI
wisia7
21.01.2010 r. 09:15:06
najważniejsze jest zdrowie jak jego niema reszta jest mało istotna
Miłość, pieniadze , zdrowie, rodzina...
Co waszym zdaniem jest najwazniejsze???
Gdybyscie mieli wybrac tylko jedna??? To.....
To nie takie proste wszystko jest wazne...
Moim zdaniem to jest błedne koło.....
jesli nie mamy zdrowia co nam po kasie miłosci i rodzinie...mozemy nawet nie dożyc...
jesli nie ma miłosci kasa jest mało wazna zdrowie samo uchodzi...a rodzina jak to rodzina nie zastapi nam ukochanej osoby....
Reasumując...dla mnie najwazniejsza jest miłosc...bo czym jest zycie ..bez miłosci...gdyby sie zdarzyła sytuacja,,,ze byłabym bardzo chora ....mam satysfakcje ze przezyłam swoja pierwsza miłosc ze nieszczesliwa ...cóż.......wiem co to miłosc co to uczucie jestem poniekad spełniona...z taka swiadomoscia mogłabym spokojnie umrzec
Własnie wrzeczywistosci wszystko jest wazne ale niby pieniadze szczescia nie daja ale bez nich umrzesz jesc przeciez trzeba prawda? milosc wazna bez uczucia i drugiej osoby jest nam zle, zdrowie bez zdrowia mozliwe idzie zyc ale zalezy jaka choroba i nie jest nam wesolo gdy jestesmy tylko przeziebieni a rodzina nie kazdy chce ja miec ale samemu na swiecie to tez zle moglam napisac jeszcze PRZYJAZN tez nieda sie bez jej zyc i co wy na to?
anusia nie da sie życ bez tych przymiotów....kurde...człowiek nie moze wybierac albo to albo to...ale jesli musiałąbym juz wybierac wybrałabym miłosc
Zdrowie, rodzina, miłość na równi gdzieś. Pieniądze na końcu chociaż są niezbędne do życia. Wolę żyć skromnie, ale szczęśliwe
Wiem ze sie nieda wiesz to taki glupi przyklad a zobacz ile z nim problemu...ale ja tez wybralabym milosc....ale jak glebiej sie zastanawiac to idzie zwariowac mysle ze to zalezy od czlowieka ale jestem ciekawa waszych wyborow
Aqualung no dokładnie...hmm kasa nie jest najwazniejsza wzyciu.....ale ale ...tez wazna ....
Życie...
...jest w życiu najważniejsze...
Bez życia nie ma zdrowia, miłości, rodziny i kasy (w ZUSie)...
Podchwytliwe pytania zadajesz
No właśnie, mi wystarczy żebym miał co zjeść i od czasu do czasu wydać na coś poza żarciem
Z kasą jest jak z fizycznością u człowieka...
Niby z "brzydkim" się można związać, ale z ładnym jakoś tak inaczej
Gdybym musiała wybierać,to zdecydowanie miłość
popieram
zdecydowanie miłość ale tylko ta odwzajemniona
tak,ta odwzajemniona
lecz są różne rodzaje miłości ,jednakże
miałam na myśli tę między dwojgiem ludzi odmiennej płci
nio przecież o innej bym nawet nie śmiał pomyśleć
a ja tak ,np.miłość do dziecka
nie mam jeszcze pociech ale myślę że tak, że masz rację
ja mam i dlatego o tej miłości wspomniałam,to piękna miłość
Według mnie to jest niestety tak jak u Kochanowskiego we fraszce "Na zdrowie". Dopiero gdy którąś z tych rzeczy tracisz widzisz jak była ważna...
Dla mnie najwazniejsze jest zdrowie... jak jest zdrowie to jest wszystko i milosc i kasa i zadowolona rodzina
bo jak go nie ma nic nie cieszy
Tak zdrowie jest najważniejsze
NAJWAŻNIEJSZE TO JEST ZDROWIE ,BO JAK ONE JEST TO WSZYSTKO PRZYJDZIE PO KOLEI
najważniejsze jest zdrowie jak jego niema reszta jest mało istotna
Myślę że zdrowie