forum

Rozrywka i uczucia

kto ma pierwszy zaczac znajomośc?

1. Konto usunięte 16.06.2009 r. 23:50:11

wiec,mam 2 rady,
    rada nr 1 :
    korzystaj z zycia.bo jest zbyt krotkie.
    jesli ci sie jakas laska spodoba to wal puki bedzie za pozno,inaczej sie nigdy nie przekonasz,a moze jednak bedzie twoja,kto wie?!zaproszenia pierwszy na pewno nie dostaniesz jak sam nie zadzialasz.no chyba ze wygladasz jak agent 007.
    musisz jej puscic taka wiadomosc zeby cos ja dryglo w sierodku,ale bez przesady.
    rada nr 2 :
    jak ci nie wyjdzie kilka razy pod rzad to oznacza ze cos z toba nie jest w porzadku - pamietaj nic na sile - odczekaj jakis czas,zrob se w glowie plan - "polowanie na lanie" , wypal sie dobrze i obejrzyj sobie z wypozyczalni film pod tytulem fast and furious.
    sukces gwarantowany.
    zycze powodzenia.
    rada alternatywna - jesli moje rady cie zawiodly,to kup se dildo albo udaj sie do jakiegos pedalskiego klubu,moze jakis facet poleci na ciebie.zrobisz jak uwazasz.

2. Konto usunięte 17.06.2009 r. 00:52:48

To prawda. Musisz sie podobac dziewczynie ktora zoabczy twoje zdjecie. W necie akurat fizycznosc to podstawa... a i wiadomosc musi byc inna niz wszystkie inne ktore dostaje, oryginalna na tyle by ja zaciekawic itp itd :] ciezko bywa    

3. Konto usunięte 17.06.2009 r. 02:34:11

zastanawia mnie jedno chodzac ogladajac rozne profile (tak jak wszyscy).nawet jesli spodoba mi sie jakis profil dziewczyny niewiadomo kto ma zaczac znajomosc a jesli juz zdecyduje sie napisac to pytania zostaja bez odpowiedzi. To po co zakladac profil jesli niechce sie nikogo poznac??????

4. ... 17.06.2009 r. 02:34:11

Czekają na księcia z bajki   uśmiechnięty   )