forum

Rozrywka i uczucia

Jak wygląda udany związek??

1. Konto usunięte 20.01.2010 r. 02:07:42

Czy ktos z was mi moze powiedziec na czym polega poważny związek?? Bo dla mnie to jest wręcz chore gdy chłopak dziewczynie i odwrotnie sprawdzają sobie kontakty smsy itp to. Albo gdy chłopak wyjeżdża na jakiś czas a dziewczyna obraża sie za każde słowo które by mogło oznaczać ze chłopak ją zdradza. Pomocy.

2. Konto usunięte 20.01.2010 r. 03:37:33

wspólny dom , wspólne łóżko i wieczne kochanie            

3. Konto usunięte 20.01.2010 r. 09:06:11

hmm kontakty sms-y...no wiesz niedzwiadek..jakby ci to powiedziec....ja nie jestem za tym ...ale jak byłam w zwiazku tez tak sprawdzalam..z czystej ciekawosci...a nóż widelec moze mnie oszukuje.Zazddorsc w zwiazku jest dobra ..ale jezeli przerodzi sie w obsesyjna chorobe ...to moze byc nieciekawie....najlepiej porozmawiac z partnerka szczerze co ci nie pasuje....i ze szanujesz swoja prywatnosc i nie chcesz by cie sprawdzała...ale moze dajesz jej powody by ci mogła nie ufac w 100%??????

4. Konto usunięte 20.01.2010 r. 09:36:23

UDANY ..ZWIĄZEK ..HMM..KAŻDY MA INNY SPOSÓB..ALE PRZEDE WSZYSTKIM..W ZWIĄZKU ..MUSI BYĆ ZAUFANIE ..BO JEŚLI GO NIE MA ..TAKI ZWIĄZEK ..NIE MA WIĘKSZYCH SZANS..
    ..CO DO SMS ,KTÓRE DOSTAJE MOJA LASKA ..HMM.POWIEM ..TAK ..
    ..NAWET ..BYM ..NIE CHCIAŁ ..CZYTAĆ ..PO CO?..
    ..KAŻDY MA PRAWO DO PRYWATNOŚCI W ZWIĄZKU ..I TRZEBA TO USZANOWAĆ ..
    ..DODATKOWO ..MOJA KOBIETA ..MA TU KONTO..ALE ..NIE NARUSZAM JEJ PRYWATNOŚCI ..I NIE KONTROLUJĘ ..WIADOMOŚCI ..,KTÓRE DOSTAJE ..
    ..BĘDZIE ..MIAŁA MNIE ZDRADZIĆ ..TO I TAK TO ZROBI ..
    ..TAK SAMO SPRAWA PRZEDSTAWIA SIĘ ZE MNĄ ..CHOCIAŻ ONA .
    ...BARDZIEJ ..CHCE WIEDZIEĆ ..I PRZECZYTAĆ ..TO MIMO WSZYSTKO ..NIE ROBI TEGO ..ZRESZTĄ NIE MAM NIC DO UKRYCIA ..NIE OKŁAMUJĘ JEJ ..ZWIĄZEK TEŻ POWINIEN OPIERAĆ SIĘ NA SZCZEROŚCI ..WOBEC SIEBIE ..
    .MOJA KOBIETA ..MA NAWET NUMERY TEL.DO MOICH KUMPLI ..NO I CO Z TEGO ..