podajcie sobie rece z tibim... probowalam byc mila, ale mnie tez rozbroilas... zmien sobie lepiej w profilu swoja date urodzenia na jakies 16 latek i lepiej sie poczujesz, i lepiej cie ludzie beda odbierali
gosikw74
12.01.2013 r. 20:50:25
o co? przeciez na mnie leci... sama tak powiedzialas
i znow cie mam.... echhhhhhhhhhhh szkoda czasu na takie pisanie... ogarnij sie toszke, bo mi samej juz wstyd za ciebie...
MAJAMAJ
12.01.2013 r. 20:51:13
można sobie datę zmieniać??
to muszę sie odmłodzić
jak to się robi??
gosikw74
12.01.2013 r. 20:56:52
ja mysle, ze na te pytanie o odmodzeniu odpowie tibi... ja nie musze sie odmladzac...
dzieki ania, moze nie wszystko, ale duzo... tez byloby mi troche glupio na twoim miejscu.... ale doksztalcic sie jeszcze mozna... poczytaj sobie jakas madra ksiazke, a nie na forach ludzi zaczepiasz...
MAJAMAJ
12.01.2013 r. 21:00:28
ja się dokształcam na uniwersytecie trzeciego wieku
nie kłoćcie sie dziewczyny o faceta
gosikw74
12.01.2013 r. 21:02:11
alez ona sie ciebie pytala, to ty sie chcesz odmlodzic
gosikw74
12.01.2013 r. 21:04:22
moze aniu zacznij od slownika ortograficznego
nikt sie tu o faceta nie kloci, probuje dziewczyne przekonac, ze nie chce miec z nim nic wspolnego, ale ona nie slucha, nie wiem, moze czytac tez nie potrafi
gosikw74
13.01.2013 r. 02:32:27
do ani
proponuje jeszcze inne ksiazki do poczytania, te zdanie nie trzyma sie ani kupy ani d...
ach ja juz wiem dlaczego latek tez bys sobie chciala wiecej dodac... by moc wiecej pojac?? oj to rzeczywiscie masz problem
i tym samym odpowiedzialam na twoje pytanie, na ktore od godziny opowiedziec nie potrafisz
ale coz tak to bywa... mam nadzieje, ze tibi chociaz cie rozumie
gosikw74
13.01.2013 r. 02:41:22
coz za przeblysk inteligencji?? a co ty tu robisz znow chcesz zabylsnac swoja glupota??
kolezanka ania juz spi albo nie moze sie zebrac do kupy i udzielic konkretnej odpowiedzi...
buciki wylizane juz masz??? ile zaplaciles???
Malwina
13.01.2013 r. 10:51:13
albo nie robią nic, co z kolei doprowadza do furii kobiety
Malwina
13.01.2013 r. 10:58:00
wyrko wszystkiego nie załatwi, Tibi
Malwina
13.01.2013 r. 11:18:08
a ja znam powiedzenie, facetowi nigdy nie dogodzisz
gosikw74
13.01.2013 r. 13:57:42
dzien dobry nie wiem aghna czy czytalas cala nasza rozmowe z ania... ja probowalam byc mila, a ania moze smieszna... alez ile mozna tlumaczyc??
jesli chodzi o to co tu sie pisze i jak sie pisze, i ze powinno sie fora traktowac z przymrozeniem oka, to sie nie moge z tym niestety zgodzic, po co wtedy byly by te fora?? zakladac temat i pisac o d..... marynie?? podkladac sie pod czyjas opinie?? kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
gosikw74
13.01.2013 r. 14:12:50
ja po prostu skomentowalam jeden komentarz i od tego sie zaczelo...
no coz na pytanie jaka jest normalna kobieta nie da sie tak po prostu odpowiedziec.... pod tym pojeciem kazdy moze podpisac sie inaczej w zaleznosci od tego, czego tu szuka...
requiemdlasnu
13.01.2013 r. 14:16:00
i sa kobiety ktore za zlo jesdynie dobrem potrafia odplacic..
gosikw74
13.01.2013 r. 14:20:08
mowisz o moich dzieciach? oj przegadalyby was i niczego im nie brakuje...
gosikw74
13.01.2013 r. 14:21:09
mowisz o moich dzieciach? oj przegadalyby was i niczego im nie brakuje...
gosikw74
13.01.2013 r. 14:24:57
moje juz nie male... ale czy widzisz, ze juz nawet moich dzieci sie czapaja??... byleby tylko w jakis sposob mi dokopac...
gosikw74
13.01.2013 r. 14:29:04
ja nie bije dzieci, ale ciebie moze lano po glowie
oboje macie niepokolei w glowie
gosikw74
13.01.2013 r. 14:30:22
gosikw74
13.01.2013 r. 14:31:36
tez nie krzycze
gosikw74
13.01.2013 r. 14:35:14
a ty masz dzieci?
gosikw74
13.01.2013 r. 14:39:53
nie wiesz jakim ja jestem rodzicem, nie mozesz mnie oceniac nie majac pojecia jak wychowuje wlasne dzieci, ja ciebie oceniam po tym jak sie tu pokazujesz... jak traktujesz kobiety z \"szacunkiem\"...
gosikw74
13.01.2013 r. 14:42:39
juz bylam tam dwa razy... nudy na pudy.. nie wnikam w szczegoly jesli mnie ktos w ogole nie interesuje... a tibi sam nie wie czego chce, zly jest pewnie, ze do niego nie dzwonie, rozdaje nr telefonu na lewo i prawo
gosikw74
13.01.2013 r. 14:44:52
wlasnie rgb.... wszystkie tak traktuje... bo zadna go nie chce
gosikw74
13.01.2013 r. 14:58:47
antek
13.01.2013 r. 16:27:11
normalne kobiety gdzieś są tylko gdzie te normalne chłopy ja jeden z ostatnich jestem ale długo już nie pociągnę
hehehehhe
podajcie sobie rece z tibim... probowalam byc mila, ale mnie tez rozbroilas... zmien sobie lepiej w profilu swoja date urodzenia na jakies 16 latek i lepiej sie poczujesz, i lepiej cie ludzie beda odbierali
o co? przeciez na mnie leci... sama tak powiedzialas
i znow cie mam.... echhhhhhhhhhhh szkoda czasu na takie pisanie... ogarnij sie toszke, bo mi samej juz wstyd za ciebie...
można sobie datę zmieniać??
to muszę sie odmłodzić
jak to się robi??
ja mysle, ze na te pytanie o odmodzeniu odpowie tibi... ja nie musze sie odmladzac...
dzieki ania, moze nie wszystko, ale duzo... tez byloby mi troche glupio na twoim miejscu.... ale doksztalcic sie jeszcze mozna... poczytaj sobie jakas madra ksiazke, a nie na forach ludzi zaczepiasz...
ja się dokształcam na uniwersytecie trzeciego wieku
nie kłoćcie sie dziewczyny o faceta
alez ona sie ciebie pytala, to ty sie chcesz odmlodzic
moze aniu zacznij od slownika ortograficznego
nikt sie tu o faceta nie kloci, probuje dziewczyne przekonac, ze nie chce miec z nim nic wspolnego, ale ona nie slucha, nie wiem, moze czytac tez nie potrafi
do ani
proponuje jeszcze inne ksiazki do poczytania, te zdanie nie trzyma sie ani kupy ani d...
ach ja juz wiem dlaczego latek tez bys sobie chciala wiecej dodac... by moc wiecej pojac?? oj to rzeczywiscie masz problem
i tym samym odpowiedzialam na twoje pytanie, na ktore od godziny opowiedziec nie potrafisz
ale coz tak to bywa... mam nadzieje, ze tibi chociaz cie rozumie
coz za przeblysk inteligencji?? a co ty tu robisz znow chcesz zabylsnac swoja glupota??
kolezanka ania juz spi albo nie moze sie zebrac do kupy i udzielic konkretnej odpowiedzi...
buciki wylizane juz masz??? ile zaplaciles???
albo nie robią nic, co z kolei doprowadza do furii kobiety
wyrko wszystkiego nie załatwi, Tibi
dzien dobry
nie wiem aghna czy czytalas cala nasza rozmowe z ania... ja probowalam byc mila, a ania moze smieszna... alez ile mozna tlumaczyc??
jesli chodzi o to co tu sie pisze i jak sie pisze, i ze powinno sie fora traktowac z przymrozeniem oka, to sie nie moge z tym niestety zgodzic, po co wtedy byly by te fora?? zakladac temat i pisac o d..... marynie?? podkladac sie pod czyjas opinie?? kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
ja po prostu skomentowalam jeden komentarz
i od tego sie zaczelo...
no coz na pytanie jaka jest normalna kobieta nie da sie tak po prostu odpowiedziec.... pod tym pojeciem kazdy moze podpisac sie inaczej w zaleznosci od tego, czego tu szuka...
i sa kobiety ktore za zlo jesdynie dobrem potrafia odplacic..
mowisz o moich dzieciach?
oj przegadalyby was
i niczego im nie brakuje...
mowisz o moich dzieciach?
oj przegadalyby was
i niczego im nie brakuje...
tez nie krzycze
a ty masz dzieci?
nie wiesz jakim ja jestem rodzicem, nie mozesz mnie oceniac nie majac pojecia jak wychowuje wlasne dzieci, ja ciebie oceniam po tym jak sie tu pokazujesz... jak traktujesz kobiety z \"szacunkiem\"...
juz bylam tam dwa razy... nudy na pudy.. nie wnikam w szczegoly jesli mnie ktos w ogole nie interesuje... a tibi sam nie wie czego chce, zly jest pewnie, ze do niego nie dzwonie, rozdaje nr telefonu na lewo i prawo
wlasnie rgb.... wszystkie tak traktuje... bo zadna go nie chce