To może ty kulturalnie wyjaśnij co to znaczy że Polki są puste to będę mogła się do tego odnieść bo jak na razie panowie wylewają swoje żale że im lodzika te puste polki nie chcą robić
a mi się wydaję że nie rozumiecie pytania ... bo on nie pyta indywidualnie tylko tak ogółem tak.. tzn każdy naród ma jakieś cechy.. o to chyba chodzi
oceanic
07.01.2013 r. 16:13:38
oceanic
07.01.2013 r. 16:16:11
a mi się wydaję że fakt polki nie są charakterystyczne bo jak Włoszke hiszpankę Niemkę czy np Rosjankę widzisz to od razu wiesz skąd a polka to taka trochę ni jaka ale chłopa odwrotnie polaka to każdy rozpozna no każdy naród
oceanic
07.01.2013 r. 16:23:37
ale są słodkie takie ten swoje no polskie
oceanic
07.01.2013 r. 16:25:56
o właśnie tibi ... to ciekawy temat
oceanic
07.01.2013 r. 16:32:52
bo na początku to było dobrze był chłop były owoce i było pięknie a potem bóg stworzył babę ...
oceanic
07.01.2013 r. 16:33:13
niestety wszyscy wiemy jaki był finał
Zuzanna
08.01.2013 r. 16:59:34
no wlasnie, dziewczyny, dlaczego jestescie takie puste?
Malwina
08.01.2013 r. 19:52:13
ale do pustego, owszem
Malwina
08.01.2013 r. 19:57:26
sikać, to tylko z pełnego....pęcherza
Malwina
08.01.2013 r. 20:10:20
nic, co ludzkie nie jest nam obce
Zuzanna
11.01.2013 r. 11:56:50
anka, nie byli pusci. po prostu bawili sie w mojzesza
gosikw74
11.01.2013 r. 18:10:01
a mnie sie wydaje, ze niektorzy chca zabawic sie w necie, a chetnych do takich zabaw wiele nie ma...
w jakim sensie puste polki??? ze inteligente i nie leca na byle pochlebstwa?? i nie wskakuja do lozka byle komu??
gosikw74
11.01.2013 r. 19:05:03
a nie jest to tak, ze w kazdym kraju znajda sie puszczalskie kobiety?? nie oceniajmy wszystkich polek, tylko dlatego, ze niektore sa zepsute...
janusz747
11.01.2013 r. 19:47:05
a od czego zaczyna sie plotka ??? , .
gosikw74
11.01.2013 r. 20:42:40
jaka plotka??? co ma kolo do wiatraka??? wezcie sie panowie ogarnijcie, bo za niedlugo \"plotka\" bedzie, ze polacy to gamonie....
gosikw74
11.01.2013 r. 20:50:55
polacy - mezczyzni mam na mysli... samo to jaka przewaga panow robi ogromne byki ortograficzne ... a do oceniania innych pierwsi sa... naturalnie z bykami
gosikw74
11.01.2013 r. 21:02:55
Tibi dlaczego usunales komentarz, o tym, ze polki puszczaja sie na calym swiecie?? czyzbys zmienil zdanie??
Dlaczego polki są takie puste ???
a na oko jeden kiedyś umarł
hej Anno
a na seksie to się trzeba znać
ej panienki ja się wtrące też w temat sexu popieram pietruche że ma racje jak nie chcecie lodzika tylko chwile sexu i koniec bo wymówki macie
Aga zacznij czytać książki będziesz więcej może rozumiała
ja też zacznę
ej, panienko złota
">www.youtube.com/watch?v=cFJJ1zFBWgY
monia a ty jaka w łuzku jestes
a co ja Wam mogę Wam powiedzieć
jaka racja, takież widzenie ...
To może ty kulturalnie wyjaśnij co to znaczy że Polki są puste to będę mogła się do tego odnieść bo jak na razie panowie wylewają swoje żale że im lodzika te puste polki nie chcą robić
... oraz, że Cię nie podpuszczę aż,
... bo śmierdzi
sugeruję walca miast polki:
">www.youtube.com/watch?v=QUjTBhXHq0g
a mi się wydaję że nie rozumiecie pytania ... bo on nie pyta indywidualnie tylko tak ogółem tak.. tzn każdy naród ma jakieś cechy.. o to chyba chodzi
a mi się wydaję że fakt polki nie są charakterystyczne bo jak Włoszke hiszpankę Niemkę czy np Rosjankę widzisz to od razu wiesz skąd a polka to taka trochę ni jaka ale chłopa odwrotnie polaka to każdy rozpozna no każdy naród
ale są słodkie takie ten swoje no polskie
o właśnie tibi ... to ciekawy temat
bo na początku to było dobrze był chłop były owoce i było pięknie a potem bóg stworzył babę ...
niestety wszyscy wiemy jaki był finał
no wlasnie, dziewczyny, dlaczego jestescie takie puste?
ale do pustego, owszem
nic, co ludzkie nie jest nam obce
anka, nie byli pusci. po prostu bawili sie w mojzesza
a mnie sie wydaje, ze niektorzy chca zabawic sie w necie, a chetnych do takich zabaw wiele nie ma...
w jakim sensie puste polki??? ze inteligente i nie leca na byle pochlebstwa?? i nie wskakuja do lozka byle komu??
a nie jest to tak, ze w kazdym kraju znajda sie puszczalskie kobiety?? nie oceniajmy wszystkich polek, tylko dlatego, ze niektore sa zepsute...
a od czego zaczyna sie plotka ???
,
.
jaka plotka??? co ma kolo do wiatraka??? wezcie sie panowie ogarnijcie, bo za niedlugo \"plotka\" bedzie, ze polacy to gamonie....
polacy - mezczyzni mam na mysli... samo to jaka przewaga panow robi ogromne byki ortograficzne ... a do oceniania innych pierwsi sa... naturalnie z bykami
Tibi dlaczego usunales komentarz, o tym, ze polki puszczaja sie na calym swiecie?? czyzbys zmienil zdanie??