nie ma tak dobrze
gość ma coś nie tak ze sobą
jak się z kimś spotykam to nie ma że coś za małe
moja była przytyła i była delikatnie przy sobie ale słowa nie usłyszała że jest gruba czy puszysta
Anka
19.01.2010 r. 22:16:14
No prosze jaki dzentelman
Anka
19.01.2010 r. 22:17:03
Ale to chyba jakas moda nastała na poprawianie ciała ,czasopisnma lansują kanony piękna
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:17:17
czy przypadkiem mnie nie obrazasz?
poprostu taki jestem
Anka
19.01.2010 r. 22:18:16
No gdziezbym śmiała hahah
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:19:12
ta czosopisma, telewizja i inne takie
piorą muzgi, a kto słaby się poddaje bo to "madne"
gdzieś mam taką modę
dla mnie liczy się człowiek
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:20:34
mysle ze kobiety same troche wyolbzymiaja ten problem i wlasnie ulegaja tekiej nie zdrowej propagandzie w ruznych mediach ze wszytko musi byc piekne aco to co to jest piekno dla kazdego moze znaczy c co innego
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:21:27
zgadzam sie haos
Anka
19.01.2010 r. 22:21:34
Tak ale one to robią dla wasss FACETÓW,buu
Anka
19.01.2010 r. 22:21:57
Chcą sie podobać
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:24:23
bede sie upieral ze jednak wiekszosc facetow woli naturalnosc pewnie sa i tacy kturzy lubie wszytko co duze obojetnie czy jest naturalne czy sztuczne
Anka
19.01.2010 r. 22:25:52
Hmmm skoro powiadasz że większość
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:33:41
przegladajac komentarze na forum nie znalazlem zadnego faceta kturemu by sie podobaly sztuczne piersi czyli milaem racjie
Anka
19.01.2010 r. 22:37:40
No to chir.plast. na iluzjiiii zarabiaja
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:41:19
TROCHE MI SIE WYDAJE ZE KOBIETY ROBIA TO SAME DLA SIEBIE DLACZEGO NA TO PYTANIE NIE POTRAFIE ODPOWIEDZIEC
Anka
19.01.2010 r. 22:42:27
Nie,kobiety robią to aby się podobać facetom
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:42:53
słuchaj to się mówi że dla nas
kobiety robią to głównie dla siebie
żeby się dowartościować, poczuć lepiej
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:45:37
MOZE TAK JAK MOWISZ ROBIA TO DLA NAS ALE MY WCALE TEGO OD WAS NIE WYMAGAMY WOLIMY WASZA NATURALNOSC I NIE DLA DWOCH CYKOW STARAMY SIE O WASZE WZGLEDEY
Anka
19.01.2010 r. 22:45:57
E tam gadzasz ,nieznasz się na womenkach
Anka
19.01.2010 r. 22:46:36
Kim byłaby kobieta bez podziwu mężczyzny ?pytam się hahah
Unkownboy
19.01.2010 r. 22:48:14
Dziewczyny, ale gdybyśmy my kochali plastykowe wieszaki to w szafie byśmy się zabawiali...
A że robiąc coś dla kogoś robimy to dla własnych korzyści...
Ja osobiście preferuję naturę - choć w dotyku i na oko coraz częściej nie ma różnicy... Co do rozmiarów - kwestia całokształtu...
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:50:15
podziwiamy was ale nie ze wzgledu na wsze rozmiaryy ajesli tak myslöisz to niespecjalnie dobrze swiadczy to onas ze taka etykietke dalismy sobie przyszyc
Anka
19.01.2010 r. 22:50:59
Oj tam gadasz,faceci sa wzrokowcami ,lubia się chwalić kanonem piekna ...jesooo depresjiii dostane
Unkownboy
19.01.2010 r. 22:52:31
Anka czyżbyś uważała że Tobie czegoś brakuje jako kobiecie?
Mam taka naciąganą teorię... Większość problemów kobiet wynika z braku odpowiednich mężczyzn w ich życiu...
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:54:05
odpowiem przewrotnie a wy kobiety nie lubicie piekna nie lubice sie pokazywac z przystojnymi facetami najlepiej zeby jeszce kolezanka zadroscila
Anka
19.01.2010 r. 22:54:15
No chyba trafna teoria hahah ale jak tak sie nasłucham kolezanek ,naoglądam to buuuu
Unkownboy
19.01.2010 r. 22:58:08
Aj tam. Gdybym ja miał słuchać ludzkiego gadania to bym chyba z łóżka nie wychodził i o antydepresanty błagał
Konto usunięte
19.01.2010 r. 22:59:04
mysle ze tak naprawde to sie nie roznimy poprostu nie kazdy ma szcescie znalesc ta druga polowe ale kto mowil ze be4dzie latwo
Unkownboy
19.01.2010 r. 23:04:22
No coś w tym jest Zbigniew...
Życie to choroba przenoszona drogą płciową, prowadząca do zgonu (i płacenia podatków)
Anka
19.01.2010 r. 23:13:22
Nie no ja lubię siebię i nic byz zooperowac niedałaaa haha ale moje kolezanki swirują ,męzowie ich nakłaniją więc tak sie zastanawiam o co chodzi?
ciało można kupic ,zmienić się , masakra
nie ma tak dobrze
gość ma coś nie tak ze sobą
jak się z kimś spotykam to nie ma że coś za małe
moja była przytyła i była delikatnie przy sobie ale słowa nie usłyszała że jest gruba czy puszysta
No prosze jaki dzentelman
Ale to chyba jakas moda nastała na poprawianie ciała ,czasopisnma lansują kanony piękna
czy przypadkiem mnie nie obrazasz?
poprostu taki jestem
No gdziezbym śmiała hahah
ta czosopisma, telewizja i inne takie
piorą muzgi, a kto słaby się poddaje bo to "madne"
gdzieś mam taką modę
dla mnie liczy się człowiek
mysle ze kobiety same troche wyolbzymiaja ten problem i wlasnie ulegaja tekiej nie zdrowej propagandzie w ruznych mediach ze wszytko musi byc piekne aco to co to jest piekno dla kazdego moze znaczy c co innego
zgadzam sie haos
Tak ale one to robią dla wasss FACETÓW,buu
Chcą sie podobać
bede sie upieral ze jednak wiekszosc facetow woli naturalnosc pewnie sa i tacy kturzy lubie wszytko co duze obojetnie czy jest naturalne czy sztuczne
Hmmm skoro powiadasz że większość
przegladajac komentarze na forum nie znalazlem zadnego faceta kturemu by sie podobaly sztuczne piersi czyli milaem racjie
No to chir.plast. na iluzjiiii zarabiaja
TROCHE MI SIE WYDAJE ZE KOBIETY ROBIA TO SAME DLA SIEBIE DLACZEGO NA TO PYTANIE NIE POTRAFIE ODPOWIEDZIEC
Nie,kobiety robią to aby się podobać facetom
słuchaj to się mówi że dla nas
kobiety robią to głównie dla siebie
żeby się dowartościować, poczuć lepiej
MOZE TAK JAK MOWISZ ROBIA TO DLA NAS ALE MY WCALE TEGO OD WAS NIE WYMAGAMY WOLIMY WASZA NATURALNOSC I NIE DLA DWOCH CYKOW STARAMY SIE O WASZE WZGLEDEY
E tam gadzasz ,nieznasz się na womenkach
Kim byłaby kobieta bez podziwu mężczyzny ?pytam się hahah
Dziewczyny, ale gdybyśmy my kochali plastykowe wieszaki to w szafie byśmy się zabawiali...
- choć w dotyku i na oko coraz częściej nie ma różnicy... Co do rozmiarów - kwestia całokształtu...
A że robiąc coś dla kogoś robimy to dla własnych korzyści...
Ja osobiście preferuję naturę
podziwiamy was ale nie ze wzgledu na wsze rozmiaryy ajesli tak myslöisz to niespecjalnie dobrze swiadczy to onas ze taka etykietke dalismy sobie przyszyc
Oj tam gadasz,faceci sa wzrokowcami ,lubia się chwalić kanonem piekna ...jesooo depresjiii dostane
Anka czyżbyś uważała że Tobie czegoś brakuje jako kobiecie?
Mam taka naciąganą teorię... Większość problemów kobiet wynika z braku odpowiednich mężczyzn w ich życiu...
odpowiem przewrotnie a wy kobiety nie lubicie piekna nie lubice sie pokazywac z przystojnymi facetami najlepiej zeby jeszce kolezanka zadroscila
No chyba trafna teoria hahah ale jak tak sie nasłucham kolezanek ,naoglądam to buuuu
Aj tam. Gdybym ja miał słuchać ludzkiego gadania to bym chyba z łóżka nie wychodził i o antydepresanty błagał
mysle ze tak naprawde to sie nie roznimy poprostu nie kazdy ma szcescie znalesc ta druga polowe ale kto mowil ze be4dzie latwo
No coś w tym jest Zbigniew...
Życie to choroba przenoszona drogą płciową, prowadząca do zgonu (i płacenia podatków)
Nie no ja lubię siebię i nic byz zooperowac niedałaaa haha ale moje kolezanki swirują ,męzowie ich nakłaniją więc tak sie zastanawiam o co chodzi?
ciało można kupic ,zmienić się , masakra