wiecie co chłoapki zescie doje.....z tą cenzura!!!
znaczy poniekad to i dobre ...ale np....chciałam przed chwila napisac słowo "wypierasz"...a tu patrze słowo ocenurowane i tylko koncówka została "asz"...toc ja nie miałam na mysli zeby bluzga napisac ...wezcie to dopracujcie bo mnie bierze choroba jajników na was .....
Konto usunięte
18.01.2010 r. 12:19:47
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:15:47
ale to nie chodzi o to by przeklinac...ja chciałam napisac normalny wyraz ..ale ze poczatek sie zaczynał tak samo jak bluzg..no to mi ocenzurowali....
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:25:26
wojna hahaha
Unkownboy
18.01.2010 r. 13:26:34
A ja myślę że Admini się z Tobą droczą i sprawia im to zapewne niebywałą radość
Alfabet Morse'a też nie przechodzi, a tak się starałem nie bluzgać między krokami
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:29:04
hmm no to sie wkurze i sie wiecej nie bede na forum wypowiadac
Unkownboy
18.01.2010 r. 13:35:04
Sylwio nie wnerwiaj się bo złość piękności szkodzi...
Co prawda Ty masz duże pokłady materiału do zniszczenia (zarówno w sensie wnętrza jak i jego niezastąpionego i nie da się ukryć - choć może nieco mniej wyjątkowego ale jednak - zjawiskowego opakowania w postaci ciała)...
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:37:47
tiaaa mysle ze to miejsce nie jest odpowiednie na takie wywody
Unkownboy
18.01.2010 r. 13:46:18
Chciałem to morsem przesłać, ale serwer nie dopuszcza kombinacji kreskowo-kropkowych, więc jedynie czarnodruk łaciński mi pozostaje
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:59:00
i jak zwykle sie odbiega od meritum sprawy
Unkownboy
18.01.2010 r. 14:44:45
Ale to nie moja do końca wina...
Tak więc wracając do meritum...
Kochani nam Jaśniepanujący Administratorzy zróbcie coś z cenzurą... Bo nam piękno będzie z serwisu ulatywać...
Unkownboy
18.01.2010 r. 14:55:19
Znaczy się do skryptu wprowadzono pewne nie do końca trafne dane statystyczne?
Justa
18.01.2010 r. 18:45:51
Hm...mi osobiście to nie przeszkadza.
Mówiąc o czymś do kogoś nie muszę bluzgac.
Unkownboy
18.01.2010 r. 19:09:31
Cześć po przerwie...
Ale problem w tym, że wyrazy nie będące bluzgami, jak mniemam z winy skryptu, też są cenzurowane, co wykazała Sylwia w pierwszych postach wątku...
Justa
18.01.2010 r. 19:22:41
Witaj unkownboy
No i co z tego? Jeśli w imię lepszej idei, to ok.
Słownik polski jest bogaty, zbiór synonimów w nim też
Nie znaczy to jednak (uprzedzę ewentualne zarzuty), że jestem za totalną cenzurą.
Znając jednak niemiłe przypadki (często nagminne) z innych for, gdy zamieniały się w rynsztok...pozostanę przy swoim zdaniu
Unkownboy
18.01.2010 r. 19:26:08
No tak, ale od tego między innymi są moderatorzy, aby niechciane posty usuwać, a skrypt powinien im tylko w tym pomagać, a nie nadmiernie wyręczać...
Justa
18.01.2010 r. 19:35:26
Ojojoj...dobrze już, dobrze
Znamy jednak przypadki całkiem niedawne, gdy "moderatorzy" reagowali w prędkością słonia zanurzonego w smolnej kadzi.
Co z tego, że plugawy post zniknie na drugi dzień, gdy dziś, teraz, w tej chwili napsuje niemało krwi rozmówcom i wqr... ich niemiłosiernie?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 01:55:19
dla ciebie moze nie wazne ...bo sie nie udzielasz w ogóle ....
wiecie co chłoapki zescie doje.....z tą cenzura!!!
znaczy poniekad to i dobre ...ale np....chciałam przed chwila napisac słowo "wypierasz"...a tu patrze słowo ocenurowane i tylko koncówka została "asz"...toc ja nie miałam na mysli zeby bluzga napisac ...wezcie to dopracujcie bo mnie bierze choroba jajników na was .....
ale to nie chodzi o to by przeklinac...ja chciałam napisac normalny wyraz ..ale ze poczatek sie zaczynał tak samo jak bluzg..no to mi ocenzurowali....
wojna hahaha
A ja myślę że Admini się z Tobą droczą i sprawia im to zapewne niebywałą radość
Alfabet Morse'a też nie przechodzi, a tak się starałem nie bluzgać między krokami
hmm no to sie wkurze i sie wiecej nie bede na forum wypowiadac
Sylwio nie wnerwiaj się bo złość piękności szkodzi...
Co prawda Ty masz duże pokłady materiału do zniszczenia (zarówno w sensie wnętrza jak i jego niezastąpionego i nie da się ukryć - choć może nieco mniej wyjątkowego ale jednak - zjawiskowego opakowania w postaci ciała)...
tiaaa mysle ze to miejsce nie jest odpowiednie na takie wywody
Chciałem to morsem przesłać, ale serwer nie dopuszcza kombinacji kreskowo-kropkowych, więc jedynie czarnodruk łaciński mi pozostaje
i jak zwykle sie odbiega od meritum sprawy
Ale to nie moja do końca wina...
Tak więc wracając do meritum...
Kochani nam Jaśniepanujący Administratorzy zróbcie coś z cenzurą... Bo nam piękno będzie z serwisu ulatywać...
Znaczy się do skryptu wprowadzono pewne nie do końca trafne dane statystyczne?
Hm...mi osobiście to nie przeszkadza.
Mówiąc o czymś do kogoś nie muszę bluzgac.
Cześć po przerwie...
Ale problem w tym, że wyrazy nie będące bluzgami, jak mniemam z winy skryptu, też są cenzurowane, co wykazała Sylwia w pierwszych postach wątku...
Witaj unkownboy
No i co z tego? Jeśli w imię lepszej idei, to ok.
Słownik polski jest bogaty, zbiór synonimów w nim też
Nie znaczy to jednak (uprzedzę ewentualne zarzuty), że jestem za totalną cenzurą.
Znając jednak niemiłe przypadki (często nagminne) z innych for, gdy zamieniały się w rynsztok...pozostanę przy swoim zdaniu
No tak, ale od tego między innymi są moderatorzy, aby niechciane posty usuwać, a skrypt powinien im tylko w tym pomagać, a nie nadmiernie wyręczać...
Ojojoj...dobrze już, dobrze
Znamy jednak przypadki całkiem niedawne, gdy "moderatorzy" reagowali w prędkością słonia zanurzonego w smolnej kadzi.
Co z tego, że plugawy post zniknie na drugi dzień, gdy dziś, teraz, w tej chwili napsuje niemało krwi rozmówcom i wqr... ich niemiłosiernie?
dla ciebie moze nie wazne ...bo sie nie udzielasz w ogóle ....
ty jeszcze bardziej
hahhah a ja bede i co mi zrobisz hahhaah
TO JEST ..JAKAŚ CENZURA TUTAJ? ..