Ja w każdym miejscu potrafię znaleźć przyjaciół i towarzystwo!Ale po dłuższej znajomości wydaje się być fałszywym/ą przyjaciółką lub przyjacielem.
antek
18.11.2012 r. 15:58:42
Najpierw byli najlepszymi przyjaciółmi a potem on to wszystko spieprzył zakochał się w niej
Malwina
18.11.2012 r. 17:17:27
Antoś czasami bywa odwrotnie...
Sara, rozpoznać nie jest łatwo, na to potrzeba czasu ale wiem jedno, jeśli ta osoba lubi plotkować i interesuje się zbyt mocno sprawami innych ludzi, to jest to znak, że postępuje tak samo w stosunku do ciebie a jeśli dodatkowo odkryjesz jej nielojalność, to już wiesz, że to nie jest kandydat/ka na przyjaciela
Malwina
18.11.2012 r. 17:33:40
Matrix mam dla ciebie a potem grzecznie do łóżeczka
Malwina
18.11.2012 r. 18:28:11
no Saruś, to już na pewno nie jest przyjaciel raczej kandydat na przestępcę
Malwina
18.11.2012 r. 18:33:37
może ma nierówno pod kopułą
Malwina
18.11.2012 r. 18:49:44
Sara, może chce poznać wszystkie twoje tajemnice może chorobliwie zazdrosny bo uważa, że cię kocha a może cię sprawdza uj go wie, co to za typ
kaja
18.11.2012 r. 19:18:11
ja też mam tutaj przyjaciół sztuk trzy cześć wszystkim.
kaja
18.11.2012 r. 19:19:52
i w uj znajomych
kaja
18.11.2012 r. 19:22:53
o buziaki dostałam dziękuję.Saruś okazują się niestety muszę tobie przyznać rację
kaja
18.11.2012 r. 19:28:34
Robert przyjacielem jest ten kto pomoże w najgorszej sytuacji i właśnie te trzy osoby mi pomogły a jedna z nich całkiem nie dawno i to nie tylko słowami tylko czynami a znajomi tacy jak Ty ,sara anula markus i wielu innych okazują się różni tak jak napisała sara
kaja
18.11.2012 r. 19:37:01
ale o co obwiniać faceta bo nie rozumiem przecież moimi np. znajomymi podkreślam są i faceci i kobiety.
kaja
18.11.2012 r. 19:38:21
ot co anula ja też go nie poznaję
kaja
18.11.2012 r. 19:48:15
jeśli ktoś obcy przyjedzie wiele km bo tego potrzebuje,wesprze finansowo np.pomoże załatwić pracę, pokazuje że możesz na niego liczyć to nie przyjaciel według ciebie?
kaja
18.11.2012 r. 19:50:48
pewnie zostaw mnie tutaj z tymi znajomymi przyjaciółmi i mi wodę z mózgu zrobią
kaja
18.11.2012 r. 19:55:38
anula nikt mi nie zrobi wody z mózgu bo wiem kto znajomy a kto zasługuje na miano przyjaciela choć niestety łatwo się pomylić i żaden to wstyd napisać że my kobiety jesteśmy czasem naiwne bo przeciwnik jest czarujący i dajemy się zwieść
kaja
18.11.2012 r. 20:04:38
Robert jak dotychczas nie potrzebowałam wsparcia finansowego, podałam przykład a ty się akurat tego uczepiłeś widać masz takie doświadczenia.Jeśli chodzi o przyjażnie z mk to są to kobiety z którymi się spotkałam i spotykam a prędzej zakonnicą zostanę niż znajdę tutaj przyjaciela w postaci faceta
kaja
18.11.2012 r. 20:09:05
o przepraszam kłamałam jest tutaj osoba płci męskiej i nawet napiszę że to wodzu jeśli ktoś zna to człowiek który niczego o dziwo ode mnie nie chce nawet seksu,nie prawi zbędnych komplementów a jak mam problem to do niego jak w dym
kaja
18.11.2012 r. 20:14:18
como bo mnie krew zaleje żle mnie zrozumiałeś przyjażń jest bezinteresowna tak jak chyba ty napisałeś.
kaja
18.11.2012 r. 20:29:04
to się zakręciliśmy
kaja
18.11.2012 r. 21:15:05
anula wszyscy zwiali mam nadzieję że nie przez tych kilka nieporozumień
Ja w każdym miejscu
potrafię znaleźć przyjaciół i towarzystwo!Ale po dłuższej znajomości wydaje się być fałszywym/ą przyjaciółką lub przyjacielem.
Antoś
czasami bywa odwrotnie...
Sara, rozpoznać nie jest łatwo, na to potrzeba czasu ale wiem jedno, jeśli ta osoba lubi plotkować i interesuje się zbyt mocno sprawami innych ludzi, to jest to znak, że postępuje tak samo w stosunku do ciebie a jeśli dodatkowo odkryjesz jej nielojalność, to już wiesz, że to nie jest kandydat/ka na przyjaciela
Matrix
mam dla ciebie
a potem grzecznie do łóżeczka
może ma nierówno pod kopułą
Sara, może chce poznać wszystkie twoje tajemnice
może chorobliwie zazdrosny bo uważa, że cię kocha a może cię sprawdza
uj go wie, co to za typ
i w uj znajomych
Robert
przyjacielem jest ten kto pomoże w najgorszej sytuacji i właśnie te trzy osoby mi pomogły a jedna z nich całkiem nie dawno i to nie tylko słowami tylko czynami
a znajomi tacy jak Ty ,sara anula markus i wielu innych okazują się różni tak jak napisała sara
ale o co obwiniać faceta bo nie rozumiem przecież moimi np. znajomymi podkreślam są i faceci i kobiety.
ot co anula ja też go nie poznaję
jeśli ktoś obcy przyjedzie wiele km bo tego potrzebuje,wesprze finansowo np.pomoże załatwić pracę, pokazuje że możesz na niego liczyć to nie przyjaciel według ciebie?
anula nikt mi nie zrobi wody z mózgu bo wiem kto znajomy a kto zasługuje na miano przyjaciela
choć niestety łatwo się pomylić i żaden to wstyd napisać że my kobiety jesteśmy czasem naiwne bo przeciwnik jest czarujący i dajemy się zwieść
Robert jak dotychczas nie potrzebowałam wsparcia finansowego, podałam przykład a ty się akurat tego uczepiłeś widać masz takie doświadczenia.Jeśli chodzi o przyjażnie z mk to są to kobiety z którymi się spotkałam i spotykam a prędzej zakonnicą zostanę niż znajdę tutaj przyjaciela w postaci faceta
o przepraszam kłamałam jest tutaj osoba płci męskiej i nawet napiszę że to wodzu jeśli ktoś zna to człowiek który niczego o dziwo ode mnie nie chce nawet seksu,nie prawi zbędnych komplementów a jak mam problem to do niego jak w dym
como bo mnie krew zaleje żle mnie zrozumiałeś
przyjażń jest bezinteresowna tak jak chyba ty napisałeś.
anula wszyscy zwiali
mam nadzieję że nie przez tych kilka nieporozumień