a TO SIE BARDZO CIESZE...ZE NIE ZDRADZASZ MNIE BO SYLWIA TO JUZ DO ANIOLA UCIEKA Z MOJM DZIECKIEM...I TO ZA CO ZA TABLICZKE RUSKIEJ CZEKOLADY ..ZOBACZ JAKA ONA JEST..
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:43:43
sam zes sie tego dziecka wyparł!!!!!
a anioł jak to anioł swiety człowiek...w potrzebie nie opusci
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:49:36
NO CO TY MI ZA CIEMNOTE WCISKASZ TE BIALE TO MOJE ALE Z KONT TE CZARNE..DZIECKO..CHYBA DALTONISTA NIE JESTEM...NIE WCISKAJ MI SCIEMY
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:50:29
dobra gepi juz sie teraz nie wykrecaj ..i tak wiem ze juz mnie nie kochasz ..dobra
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:56:58
JA NIE WIEM CO ZWAMI JEST ...JUZ NAWET TY MI ZIELONE ZLOTKO UCIEKASZ...NO TRUDNO JA NIE MAM RARYTASOW ZA WSCHODNIEJ GRANICY..IDE GAZ ODKRECIC ..PO CO MAM ZYC ...TYLKO SIE NIE CHCE WSTAWAC...
Konto usunięte
18.01.2010 r. 13:57:46
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:07:02
widzisz i temu Cie kocham sloneczko tobie do szczescia ,,krajowa czekolada wystarczy...nie to co Sylwia zagramaniczna jej sie zachcialo...to dopiero pazerne..jeszcze wroci w laski..bez laski..a ja jej w tedy fige z makierm..niech zagramaniczne je
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:08:20
wiesz gepciu a idz w **cenzura** u..jeszcze przyjdziesz zeby ci plecy umyc
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:13:20
bez laski moge brudne miec plecy i tak ich nie widac...zobaczymy..kto wygra...jeszcze wspomnisz moje slowa
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:25:47
ale ja nie mam ruskiej czekolady...i nie mam co ci dac wzamian ..umyjesz tak za darmo
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:33:49
i tak wiem gepardzik ze mnie kochasz
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:34:01
o widzisz choc Ty jestes prawdziwa kobieta ja tez nie lubie ..od dzis...a szczegolnie jednej czekolady..tej z ZSRR..
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:37:29
Sylwia sloneczko moje pewnie ze Cie kocham...tylko to jak zawsze w zyciu bywa ja kocham ciebie ty kochasz kogos innego i tak kochamy to co nie mamy
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:41:24
hejka rock odszedl??? hm...
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:41:29
sloneczka moje ja was nie zdradzam ja mam wielkie serce kocham was wszystkie..a gdzie sie podziwalas tak mi Ciebie brakowalo
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:41:51
tak deja nawet sie nie pozegnał
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:42:56
uuu no to nie miło z jego strony jak wroci to mu sie dostanie
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:45:36
aga widzisz co sie dzieje za twoimi plecami???
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:47:07
bo mnie twuj piesek nie w puscil..choc probowalem ..a on nic....zazdrosny..a ja chcialem ci tylko plecki umyc
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:49:51
Deja a ty gdzies sie zapodzialas..juz kogos szkolilas..nie pracuj tyle
Konto usunięte
18.01.2010 r. 14:51:50
a to przepraszam bylo ciemno..skarbie nastepnym razem wezme latarke;;;;
Konto usunięte
18.01.2010 r. 15:21:36
no widzisz Aga jaki ja zalatany jestem..juz nawet dnia od nocy nie odrozniam...a to wszystko dla was ..a dla siebie czasu nie mam..moze ja tez bym chcial polezec w wannie..i lenic sie...
Konto usunięte
18.01.2010 r. 15:35:53
dobra wyliczam..ene due .rabe..chiczyk polknol zabe........jak tam dalej bylo nie [pamietam ..ale i tak wypasdnie na Ciebie skarbie...jestem z toba
Konto usunięte
18.01.2010 r. 15:37:38
Rock sobie poszedł a wy zamiast żałoby bajerujecie się nawzajem
Konto usunięte
18.01.2010 r. 15:37:48
Wróci pod postacą mózgu lub innej tkanki...
Konto usunięte
18.01.2010 r. 15:52:45
Tęz był taki jeden raz był raz go nie było teraz znowu jest mkontakt chyba mu życie uratowało
Konto usunięte
20.01.2010 r. 01:25:54
rollek operacje ...
o boze kochany
Konto usunięte
20.01.2010 r. 09:00:30
śruby
Konto usunięte
20.01.2010 r. 09:11:41
hmm ale mógł chociaz upszedzicm ze cos jes nie tak..przeciez my tu jak rodzina a on tak z nami leci w kulki
a TO SIE BARDZO CIESZE...ZE NIE ZDRADZASZ MNIE BO SYLWIA TO JUZ DO ANIOLA UCIEKA Z MOJM DZIECKIEM...I TO ZA CO ZA TABLICZKE RUSKIEJ CZEKOLADY ..ZOBACZ JAKA ONA JEST..
sam zes sie tego dziecka wyparł!!!!!
a anioł jak to anioł swiety człowiek...w potrzebie nie opusci
NO CO TY MI ZA CIEMNOTE WCISKASZ TE BIALE TO MOJE ALE Z KONT TE CZARNE..DZIECKO..CHYBA DALTONISTA NIE JESTEM...NIE WCISKAJ MI SCIEMY
dobra gepi juz sie teraz nie wykrecaj ..i tak wiem ze juz mnie nie kochasz ..dobra
JA NIE WIEM CO ZWAMI JEST ...JUZ NAWET TY MI ZIELONE ZLOTKO UCIEKASZ...NO TRUDNO JA NIE MAM RARYTASOW ZA WSCHODNIEJ GRANICY..IDE GAZ ODKRECIC ..PO CO MAM ZYC ...TYLKO SIE NIE CHCE WSTAWAC...
widzisz i temu Cie kocham sloneczko tobie do szczescia ,,krajowa czekolada wystarczy...nie to co Sylwia zagramaniczna jej sie zachcialo...to dopiero pazerne..jeszcze wroci w laski..bez laski..a ja jej w tedy fige z makierm..niech zagramaniczne je
wiesz gepciu a idz w **cenzura** u..jeszcze przyjdziesz zeby ci plecy umyc
bez laski moge brudne miec plecy i tak ich nie widac...zobaczymy..kto wygra...jeszcze wspomnisz moje slowa
ale ja nie mam ruskiej czekolady...i nie mam co ci dac wzamian ..umyjesz tak za darmo
i tak wiem gepardzik ze mnie kochasz
o widzisz choc Ty jestes prawdziwa kobieta ja tez nie lubie ..od dzis...a szczegolnie jednej czekolady..tej z ZSRR..
Sylwia sloneczko moje pewnie ze Cie kocham...tylko to jak zawsze w zyciu bywa ja kocham ciebie ty kochasz kogos innego i tak kochamy to co nie mamy
hejka rock odszedl??? hm...
sloneczka moje ja was nie zdradzam ja mam wielkie serce kocham was wszystkie..a gdzie sie podziwalas tak mi Ciebie brakowalo
tak deja nawet sie nie pozegnał
uuu no to nie miło z jego strony jak wroci to mu sie dostanie
aga widzisz co sie dzieje za twoimi plecami???
bo mnie twuj piesek nie w puscil..choc probowalem ..a on nic....zazdrosny..a ja chcialem ci tylko plecki umyc
Deja a ty gdzies sie zapodzialas..juz kogos szkolilas..nie pracuj tyle
a to przepraszam bylo ciemno..skarbie nastepnym razem wezme latarke;;;;
no widzisz Aga jaki ja zalatany jestem..juz nawet dnia od nocy nie odrozniam...a to wszystko dla was ..a dla siebie czasu nie mam..moze ja tez bym chcial polezec w wannie..i lenic sie...
dobra wyliczam..ene due .rabe..chiczyk polknol zabe........jak tam dalej bylo nie [pamietam ..ale i tak wypasdnie na Ciebie skarbie...jestem z toba
Rock sobie poszedł a wy zamiast żałoby bajerujecie się nawzajem
Wróci pod postacą mózgu lub innej tkanki...
Tęz był taki jeden raz był raz go nie było teraz znowu jest mkontakt chyba mu życie uratowało
rollek operacje ...
o boze kochany
hmm ale mógł chociaz upszedzicm ze cos jes nie tak..przeciez my tu jak rodzina a on tak z nami leci w kulki
..JA CHYBA TEŻ USUNĘ ..KONTO..