Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
18.01.2010 08:49 · ID 88446
Szacunek do kobiet
Chamstwo wzgledem kobiet jest bardzo czesto spotykanym zjawiskiem ....hmm pisze o tym dlatego bo wczoraj byłam swiadkiem takiego zdarzenia na ulicy...jak facet bluzgał na swoja kobiete od najgorszych..wyciagał do niej rece...
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Inny przykład z którym sie czesto spotykam ...czesto faceci maja taka tendencje...ze w towarzystwie przy kolegach chwala sie ile razy zdradzili swoja kobiete ....i w taki sposób...mysle ze psuja jej opinie.....
mnie osobiscie to strasznie zraża..jeden i drugi przykład sa dla mnie niewyobrazalne...czy mozna sie tak zachowywac????
Dyskusja
176
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Kropeczka ja się nie kleję, zwyczajnie próbuję zaczarować rzeczywistość aby się zbiegły tory sieroce dwóch nie całkiem odległych i odmiennych planet (parafraza piosenki SDM - gdyby ktoś miał zamiar o plagiat posądzić)...
Jest już za późno, nie jest za późno...
Polecam romantykom - niekoniecznie niepoprawnym...
http://biedron117.wrzuta.pl/audio/4PCOqJ9w7eo/stare_dobre_malzenstwo_-_jest_juz_za_pozno_nie_jest_za_pozno
Czyżby ktoś Cię nie szanował?
Gdy jesteś pewien stałości posiadania nie dbasz o "to" jak wówczas, gdy coś możesz utracić... Ot choćby jej szacunek dla Ciebie...
Deja ja mam na to sposób...
Czytam tylko pierwszy post na wątku i wyrażam opinie, zaznaczając że nie czytałem słów innych za bardzo namiętnie, bo i tak zawsze zmienia się temat wątku w między czasie, a poza tym czułbym wewnętrzną potrzebę tworzenia strasznie długich wypowiedzi aby się ustosunkować do zdania innych
Więc wracając do sedna sprawy staram się z reguły streszczać i pisać na temat, tak jakby choćby teraz okazując Ci szacunek i nie kwitując Twojego posta słowami:
A, OK
Rozumiem że dla Ciebie wsio rybka czy ktoś Kobietę szanuje czy nie? Ja nie mam zamiaru naprawiać rozmową tutaj świata (nie ja też wątek założyłem), ale sprawy tutaj poruszane są dość istotnymi kwestiami dla części społeczności portalu, więc jeśli Tobie wątek się nie podoba to nie masz obowiązku zabierać głosu... Bez urazy, ale takie mam zdanie wywołane Twoim postem na temat moich wątków
Takie zachowanie Jakie zostało opisanie w pierwszej części posta wyniesione pewnie zostało z domu... Być może ojciec mężczyzny również tak traktował swoją kobietę i syn idzie teraz w jego ślady...
W przypadku drugiego to pewnie facet nie jest pewien swojej męskości i zdradza by się dowartościować albo by zaimponować przed kolegami którzy zresztą sami są niewiele lepsi skoro takie rzeczy pochwalają...